ProduktivitaGmail vs. Email (od Samsungu)

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Mav.
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III ICS a Galaxy Nexus JB
Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1 3G 16GB (ROM 3.2)
Rom: Stock ROM
Kontaktovat uživatele:

Gmail vs. Email (od Samsungu)

Příspěvek od Mav. » sob 03. lis 2012 11:40:03

Ahoj,

Mám dva účty Google (@gmail.com a @moje-domena.com), ten druhý jsem nově přestěhoval na Google Apps. Ještě před tím, než jsem ho přestěhoval na Google Apps, jsem si ale zvykl číst zprávy přes aplikaci Email, nastavenou na IMAP přístup a méně důležitou Gmail poštu, která přišla s registrací prvního Android zařízení přes aplikaci Gmail (stejně tam skoro nic nechodilo). Z nějakého důvodu nemám rád bílé pozadí a to ovládání (šipka atp.) a prostě jsem navykl tomu černému od Samsungu a TouchWiz tak nějak.

Přijdu o nějakou funkci (kapacita úložiště, něco v nastavení, push zprávy a nevím ještě co), když poštu z té mojí domény na Google budu stahovat do Email aplikace a ne Gmail?

Díky

M.

PS: Škoda, že jsem Google Apps neznal dřív a nebo že není možné spojit je s gmail účtem. Teď mám na Gmail nakoupeny applikace ale jinak je mi ten účet na houby.
Motorola d460, Siemens s25, Nokia 7110, Nokia 7250, Nokia 6320i, Nokia 6300, Nokia C6-00, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S3

sharkee
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 stock TW 4.3
Mobil 2 / ROM: iPhone 6 iOS8.1.3
Tablet: iPAD mini s retina displayem (2G) iOS8.3
Tablet 2 / ROM: iPAD Air iOS8.3
Rom: nejsem ;-)

Re: Gmail vs. Email (od Samsungu)

Příspěvek od sharkee » sob 03. lis 2012 13:24:58

jakou kapacitu úložiště? U gmail účtu? To určitě ne.
500 MB v Dropboxu zdarma navíc pro mne i Tebe, zaregistruj se z tohoto odkazu - https://db.tt/g9QEotaA

Autor tohoto vlákna
Mav.
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III ICS a Galaxy Nexus JB
Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1 3G 16GB (ROM 3.2)
Rom: Stock ROM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mav. » sob 03. lis 2012 13:29:53

No, vidím to na 2 GB pošty a nevím jak si s tím poradí Email a Gmail aplikace, protože bych chtěl používat IMAP a stahovat co nejvíce zpráv co půjde (tedy nastavit stáří a celikost stahovaných zpráv na maximum).

Myslím, že v tomto může být u Gmail problém, protože tam se nastavuje takovým kolečkem pouze 999 dní historie, nebo ne?

A pak nevím, jestli Email funguje jako push, tedy hned jak mi na Gmail přijde zpráva, tak mobil pípá, kdežto u Email jsem viděl nastavení jen interval 15 minut.

M.
Motorola d460, Siemens s25, Nokia 7110, Nokia 7250, Nokia 6320i, Nokia 6300, Nokia C6-00, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S3

sharkee
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 stock TW 4.3
Mobil 2 / ROM: iPhone 6 iOS8.1.3
Tablet: iPAD mini s retina displayem (2G) iOS8.3
Tablet 2 / ROM: iPAD Air iOS8.3
Rom: nejsem ;-)

Příspěvek od sharkee » sob 03. lis 2012 21:59:46

email push zprávy umí (nabízet se jmenuje ta varianta synchr8nízce)
kolik je maximum gmail nevím, neboť je to pro mne vedlejší účet, pracují především s exhangovym účtem přes email aplikací
500 MB v Dropboxu zdarma navíc pro mne i Tebe, zaregistruj se z tohoto odkazu - https://db.tt/g9QEotaA

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“