ProduktivitaNezobrazený kalendář z Gmail účtu

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
josefmlnr
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Nezobrazený kalendář z Gmail účtu

Příspěvek od josefmlnr » stř 19. pro 2012 14:39:07

Zdravím vespolek,
do svého Google účtu jsem si přidal kalendář a na počítači ho vidím. Po synchronizaci SGS tento kalendář v mobilu nevidím. Zkoušel jsem to různě...

Při použití nativního kalendáře:
Kalendář > Nastavení > Kalendáře - tento na počítači přidaný kalendář vůbec není zobrazen

Při použití "Simple Calendar Widget":
Kalendáře > Zdroj kalendáře > "Google kalendář"
+ možnost "Viditelné kalendáře" a tady je ten chybějící kalendář zobrazen dole v části seznamu pojmenované "Neaktivní kalendáře", i když to odhákuju/zahákuju, po synchronizaci žádný rozdíl, stále chybí

Při použití "aCalendar":
Nastavení > Kalendář > vybraný mám svůj gmail-účet (i když nabídka je např. Automaticky, My calendar, xxxx@gmail.com, a pak tři vybrané kalendáře přímo z toho gmail účtu)

Víte někdo prosím jak to rozjet? Hledal jsem i na netu v anglickém android fóru, ale tam radili zkontrolovat různá nastavení, která jsem tu vypsal, a nic z toho nepomáhá. V nastavení Google kalendáře také nevidím žádnou možnost, jak se rozlišuje jestli je kalendář aktivní nebo ne (to rozlišuje jen Simple Calendar Widget"). Google rozlišuje "Moje kalendáře" (ty co jsem si sám ručně vytvořil) a "Jiné kalendáře" (cizí kalendáře, k jejichž odběru jsem se přihlásil). Do mobilu se mi synchronizují jak "Moje kalendáře", tak i "Jiné kalendáře", kromě jednoho ... už tedy nevím a skoro zoufale prosím o radu.

Jedná se o tento kalendář: https://www.google.com/calendar/embed?s ... ope/Prague

Sentinel
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Nezobrazený kalendář z Gmail účtu

Příspěvek od Sentinel » stř 19. pro 2012 15:14:34

Zkusil bych ve Sprave aplikaci odmaznout data u GMailu a znovu se prihlasit a synchronizovat .....
Predpokladam, ze na PC v GMail ten kalendar vidis, kdyz si kliknes na volbu Kalendar a podivas se na volbu Moje kalendare (nebo jej vidis v Nastaveni kalendare v GMail)
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 11.0.0.176(C431E3R5P4)
EMUI 4.0.0

Autor tohoto vlákna
josefmlnr
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Nezobrazený kalendář z Gmail účtu

Příspěvek od josefmlnr » stř 19. pro 2012 17:34:17

Díky moc, už to jede, po vymazání těch dat dle Tvého návodu jsem pak ještě musel restartovat telefon (nevím jestli to bylo uplně nutno, ale tuším že hned jen po tom vymazání to ještě nešlo, už jsem teď zkoušel kdeco, tak sry, že píšu že "tuším",ale fakt si nevzpomínám).
Když jsem nastavení kalendáře prolézal podruhé, tak jsem měl ten problémový kalendář už normálně zobrazený v seznamu s ostatními kalendáři, jen bylo nutno zaktivovat zaškrtnutí a spustit synchronizaci.
Dík ještě jednou !

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“