ProduktivitaSWYPE

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
machalda
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: pát 23. říj 2009 12:45:44
Reputace: 0

SWYPE

Příspěvek od machalda » ned 28. úno 2010 23:23:49

Tak uspesne swype beha jako hodinky, jen jeden hacek to ma, chtelo by to cestinu.. Povedlo se nekomu rozchodit s ceskym slovnikem ? oficialne ma cestinu umet

Thanks for inquiring about our language support. Currently Swype supports:

English (US and UK), French, German, Italian, Spanish, Danish, Dutch, Malay, Russian, Slovenian,Portuguese (Brazil and Portual), Romanian, Slovak, Swedish, Serbian (Latin Keyboard), Czech, Greek, Polish, Indonesian, Norwegian (Nynorsk and Bokmål), Turkish, Icelandic.

EDIT:jtoxx- swype ndni volns siritelna aplikace, jddna se v tomto pripade o warez, ktery je zde zakazan.




Uživatelský avatar

Dark_Dave
Stálý androiďák
Příspěvky: 201
Registrován: úte 22. pro 2009 14:09:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Hero

Re: SWYPE

Příspěvek od Dark_Dave » pon 01. bře 2010 9:46:37

hmm to na tech strankach je trial? bo ten nazev souboru to sluvko obsahuje....
Black Hero - 2 GB MicroSD - Vodafone Student
Moje aplikace

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
machalda
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: pát 23. říj 2009 12:45:44
Reputace: 0

Re: SWYPE

Příspěvek od machalda » pon 01. bře 2010 9:51:16

no nenasel sem zadny omezeni, ale bez cz slovniku to nema smysl pouzivat, zkousel sem ejste slideIT, v podstate se jedna o to samy i s cz slovnikem, ale zas neumi vypnout hacky a to pro smsky neni dobry :X


EDIT by michpo: Posledni prispevky se vcelku necituji, navic citovat jedinou odpoved je trochu podivne ;)

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: SWYPE

Příspěvek od cryingfreeman » pát 05. bře 2010 23:20:29

swype na svojich strankach ponuklo na testovanie betaverziu http://beta.swype.com/

má vylepšenú grafiku a je stabilnejšia, stále ale chýbajú jazyky, tak len angličtina

inak keď porovnám zo slideIT tak na swype sa píše lepšie klasický samostatne, dá sa pomocou shiftu vypnuť automatické veľke písmo na začiatku vety(to u slideIT neide) a po podržaný písmena sa ponuknu jeho variacie(u slideIT ich treba hladať cez symbol)...zas slideIT má lepšie vyriešene návrhy slov, napíše ten najvhodnejší a človek má možnosť hneď zmeniť z riadku nad písmenami(Swype často otravuje s navrhmi s tým košostvorcom ktorý je strašne vysoko), taktiež u slideIT ide ľahko pridávať nové slova do slovníku tlačítkom +, taktiež môže mať človek zapnuté až dva jazyky

najlepšie by bolo skombinovať výhody oboch
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SWYPE

Příspěvek od ge0rge » úte 31. srp 2010 22:38:43

nahradil jsem jen tak pro tu změnu asi čtvrt roku používanou klávesnici SlideIT pro telefon Android za právě objevenou klávesnici SWYPE (apk je ke stažení na xda), ... nápad je podobný, zpracování se ale v detailech liší a hovoří spíš ve prospěch swype ... myslím že si rychle převyknu na ještě o něco vyšší komfort i rychlost psaní. Swype má obsáhlejší slovník českých slov, lepší zadávání znaků s diakritikou, zachovává rozložení kláves qwerty (bez toho prohozeneho Z), gestem umožňuje snadno vynutit počáteční velké písmeno, umí také operovat s tečkami za zkratkami a pomlčkami ve slovek - to jsou zatim vyhody. Naopak má hůře vyřešené opravy v textu, snad tomu prijdu na kloub a neumožňuje jedním tlačítkem přepínat mezi dvěma slovníky/jazyky ve srovnání se SlideIT ... přesto na mě swype působí celkově lépe. Nestává se mi už jako se slideit že při pohybu v textu nezbylo než se spolehnout na trackball protože klepnutí prstem spolehlivě nastavilo kurzor uplně jinam



co mi ovsem na swype extremne vadi (spis ale podvedome) je pocet MB ktere si vezme v interni pameti (uctyhodnych 20), ve srovnani se slideit (kteremu staci jen 3) ... vyvojari swype zatim jeste neumoznuji nechat prenest aplikaci na SD kartu, coz uz v Androidovi verzi 2.2 lze, ale vyvojar to musi povolit...

EDIT:jtoxx- mel by si jako MOD vedet ze co si postnul je warez...


Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: SWYPE

Příspěvek od Case » úte 31. srp 2010 23:01:52

(Swype není volně šiřitelná aplikace...)


dabk
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: stř 24. lis 2010 16:07:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire 2.2

Re: SWYPE

Příspěvek od dabk » stř 22. pro 2010 17:59:30

Swype opat otvorilo moznost registrovat sa do ich beta programu a legalne si stiahnut Swype apk.

Kód: Vybrat vše

http://beta.swype.com/
na mojom Desire slape v pohode, len skoda ze tam nie je svk ani cz klavesnica.


Dione
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 18. říj 2010 18:26:32
Reputace: 0

Re: SWYPE

Příspěvek od Dione » ned 27. úno 2011 16:34:30

když používám swype a napíšu slovo keré má několik obdob, a já vyberu slovo které není ve výběru jako první, vyjede mi tabulka ''Skryté'' slovo ..kde mi pomocí tipů navrhují že že můžu nepotřebné slovo samzat...tahle tabulka mě neustále jen zdržuje.. dá se to nějak odstranit ? v nastavení mám zakázané tipy..ale stejne se mi to pořád zobrazuje... díky


JAS
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: stř 01. zář 2010 23:09:00
Reputace: 0

Re: SWYPE

Příspěvek od JAS » čtv 03. bře 2011 23:14:15

swype jsem měl předinstalované na novém telefonu, neznalost čj je ale obrovsky handicap. myšlenka se mi líbí, zkusil jsem slideIt, s češtinou, paráda. tuší někdo, zda (kdy) bude umět swype také češtinu??


Myk
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: úte 05. říj 2010 17:24:39
Reputace: 0

Re: SWYPE

Příspěvek od Myk » ned 06. bře 2011 21:01:32

U mě na Galaxy S s oficiálním formware Swype umí češtinu od začátku. Takže to jde, ale jak to Samsung udělal netuším.

Uživatelský avatar

Orpheus
Stálý androiďák
Příspěvky: 99
Registrován: ned 06. bře 2011 12:18:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS

Re: SWYPE

Příspěvek od Orpheus » stř 09. bře 2011 18:24:06

jj, Swype na SGS mi taky jede, jen bych fakt ocenil moznost mit qwerty klavesnici, misto prednastavene qwertz. Nahral jsem si Gingerbread verzi pro psani, tak je qwerty, ale na swype mi to hodi 2.2. standardni, takze QWERTZ :(

nekdo nejaky napad?


JAS
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: stř 01. zář 2010 23:09:00
Reputace: 0

Re: SWYPE

Příspěvek od JAS » pon 14. bře 2011 23:44:03

nevíte, zda by šlo nějak extrahovat z vašich verzí ten cz slovník?


RadekB
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 16. bře 2011 11:42:57
Reputace: 0

Re: SWYPE

Příspěvek od RadekB » čtv 17. bře 2011 7:52:45

Orpheus píše:jj, Swype na SGS mi taky jede, jen bych fakt ocenil moznost mit qwerty klavesnici, misto prednastavene qwertz. Nahral jsem si Gingerbread verzi pro psani, tak je qwerty, ale na swype mi to hodi 2.2. standardni, takze QWERTZ :(

nekdo nejaky napad?
Pro SGS je k dispozici uzivatelska modifikace QWERTY, viz zde:
http://sgalaxy.cz/forum/43-firmware/116 ... erty#12593

Pouzivam ji a funguje dobre.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti