ProduktivitaEvernote (free) - plná synchronizace

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Ivanhoe
Androiďák!

Evernote (free) - plná synchronizace

Příspěvek od Ivanhoe » úte 01. led 2013 19:45:15

Hallo chalani,
lze nějak dosáhnout toho, aby mi evernote FREE při synchronizaci všech poznámek synchronizoval v mobilu CELOU poznámku a ne jenom záhlaví ?
Navíc, když potom poznámku znovu upravím na desktopu, tak v mobilu po synchronizaci je poznámka opět zeštíhlena na záhlaví a načte se až s připojeným internetem při manuálním otevřením poznámky...

Nebo nějaká adekvátní alternativa ? (SpringPad má děsné UI a vadí mi minimální možnost formátování textu)

Díky moc :help:

Váňa

Notouchme
Droid
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo

Re: Evernote (free) - plná synchronizace

Příspěvek od Notouchme » čtv 03. led 2013 16:07:16

Evernote mi taky nesedel, tak mi jeden typek poradil Catch a nemuzu si zatim stezovat
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Autor tohoto vlákna
Ivanhoe
Androiďák!

Příspěvek od Ivanhoe » sob 05. led 2013 18:24:16

Nu přátelé,
je to bída - postupně jsem vyzkoušel několik variant a nic moc (spíš nic než moc)...
Catch nemá desktopovou aplikaci na windows, pouze přes web, ale chápu, že to někdo neřeší...

Nejraději bych nějakou aplikaci, která si data ukládá na desktopu a přes dropbox bych si to syncoval do mobilu, kde by si to nějaká aplikace dokázala schroustnout...

No nic... kdybyste měli nějaký tip, dejte vědět, seznam alternativ k evernote najdete zde: http://alternativeto.net/software/evernote/

majte sa

Váňa

Autor tohoto vlákna
Ivanhoe
Androiďák!

Příspěvek od Ivanhoe » sob 05. led 2013 20:56:59

Ještě snad jedna možnost... ta db z evernote jde doccela bez problémů přečíst... takže možná bude stačit hodit na dropbox tu jejich db a pro telefon si rychle napsat nějakou vlastní appku 8-) takže s mojí rychlostí - za dva roky vyřešeno

Váňa

PS: db je sqlite (jediný co zatím blblo byla diakritika, ale to se snad pořeší), kdybyste se do toho někdo chtěl pustit, tak jsem ochoten podat návrh a testovat :DD

jaydoo
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Oneplus 6
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X
Tablet: Asus Nexus 7 32GB 3G 2012

Příspěvek od jaydoo » pát 11. led 2013 12:04:08

No ja si neviem pomocť, na Symbiane sa mi pekne ulohy apoznamky synchronizovali na firemnom Exchange serveri. Teraz tiež riešim, ža čo používať. Evernote mi vyhovuje kvoli aj apke na Win. A synchronizuje sa mi vsetko, aj hlavička aj obsah.
Oneplus 6 9.0.3 > Nexus 5X [ROM] LineageOS 15.1 || Nexus 5 [ROM] LineageOS 14.1 || Beelink GT1 || Sony Android TV KD55XE8596
Sold: SGNote 4, Nexus 4, SGN

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“