ProduktivitaNeplatná fotka?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
castrol
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire C

Neplatná fotka?

Příspěvek od castrol » ned 20. led 2013 10:38:26

Ahoj, mam dotaz :( Mam telefon HTC Desire C a prestal mi fungovat fotak. Kdyz neco (cokoli, kdykoli) vyfotim, fotka se ulozi, ale po nejakym case (hodka, dve) "zmizi" a zbyde po ni v galerii jen ikonka trojuhelniku s vykricnikem - v podrobnostech je mimo jiné rozlišení -1x-1. V PC mi to pise, ze je to neplatna fotka.

Kdyz neco blejsknu a mrknu do galerie, jak to vypada, tak se mi stane, ze fotka je citelna do pulky do pulky je hneda barva..prejdu na druhou fotku a kdyz se vratim, tak ta fotka je uz hneda cela a pak zmizi uplne - zbyde po ni jen ta ikonka. Ale nedelaji to vsechny fotky, podle toho jak se "tomu" asi chce.

Zkousela jsem uz vsechno - promazat fotky, zmenit uloziste, restart, vymazani nekterych aplikaci...a nic..

Nevite co s tim? ..poradte, prosim..

Dekuju moc!

Pedro1
Droid
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Neplatná fotka?

Příspěvek od Pedro1 » ned 20. led 2013 13:33:14

Ahoj,
zkousela jsi i hard reset (reset do tovarniho nastaveni)? Ale prijdes o vse. A sd karta jinak funguje? Vypada to na kartu, zkusil bych tam dat jinou.
Pokud to nepomuze, reklamace.

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Neplatná fotka?

Příspěvek od ludekbrno » ned 20. led 2013 15:58:07

To je 100% vadná karta (popř. paměť telefonu, pokud fotky jsou ve vnitřní paměti).
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“