dufko píše:Je tam defaultne mesačný sumár? Alebo až pri filtrovaní platieb?
Ide mi o to, či si viem jednoducho pozrieť mesačné bilancie, alebo sa bilancia ráta kontinuálne.
Ako funkciu by som ocenil možnosť priradiť k platbe obrázok - odfotiť si faktúru alebo blok z pokladne. S možnosťou zálohy databázy s alebo bez priradených fotografií.
Inak teda chválim pekný dizajn aplikácie, veľa podobne zameraných programov vypadá hrozne.
Ja používam dlhé roky
https://play.google.com/store/apps/deta ... roidwallet
Vadia mi však 2 veci : tiež sa tam nedajú pridať k platbe fotky a aplikácia sa nedá kúpiť, reklama je nutná.
Aká je cena?
osobne nemám rád aplikácie s odomykaním pro funkcií cez in-app billing, nemám tam ešte pred inštaláciou jasnú cenu za pro verziu.
Pokud myslite udaje v paticce, tak tam je celkovy soucet, ale planuji pridat jednu obrazovku na urovni sablon a transakci, kde bude nejaky podrobnejsi souhrn (tyden, mesic, celkem apod). Pripojeni obrazku k transakci zvazim, ale zni to rozumne a mohlo by se hodit. Cena za premium verzi je momentalne 50,-, ale planuji opet slevu k nejakemu kulatemu poctu stazeni.
roaliczech píše:Určitě by bylo super mít možnost vstupu do aplikace přes heslo - klidně i jako PRO funkci.
Taky mě napadla možnost subkategorií: jídlo-restaurace, supermarket, menza atd.
A určitě by bylo super posunout někam dál grafy a hlavně přidat nějaký měsíční/dlouhodobější přehledy.
Jinak moc jsem nepochopil, k čemu je možnost “akce“ v menu/zelená fajfka.
Heslo k aplikaci dava smysl a melo by se objevit v pristi verzi. Podkategorie byly v planu, ale zatim jsem je odlozil na ukor nejake jednoduche synchronizace s Google Drive, kterou planuji.
Jake konkretni grafy by vam prisly uzitecne, pripadne co byste zmenil na tech stavajicich?
Fajfka/Akce slouzi pro presun na obrazovku, kde je mozne s transakcemi provadet akce - export, import, sdileni, grafy.