ProduktivitaRingLimiter

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
frantag
Nové Androidě

RingLimiter

Příspěvek od frantag » sob 13. bře 2010 11:14:11

Aplikace ktera prepina vyzvaneci rezimy telefonu(tichy rezim, vibrace, zvuky zapnuty) podle zadanych filtru. Filtry lze vytvaret podle casu+dne v tydnu, jestli je telefon na nabijecce a natoceni telefonu(podle akcelerometru).

Do dalsich verzich planuji moznost nastaveni ruzne reakce na zaklade prichoziho telefonniho cisla.

patlen
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 64GB
Tablet: Nexus 7

Re: RingLimiter

Příspěvek od patlen » sob 13. bře 2010 11:33:01

Tak jsem se moc těšil na funkci OTOČÍM telefon displejem dolů a přepne se profil na TICHO.Apk jsem si hned stáhl do NEXUSU ONE efekt žádný.Příchozí hovor - otočím displej a nic :cry: Zrovna tuto funkci bych moc ocenil.
Naposledy upravil(a) patlen dne sob 13. bře 2010 12:37:31, celkem upraveno 1 x.

cryingfreeman
Droid

Příspěvek od cryingfreeman » sob 13. bře 2010 11:42:27

tak aspoň odkaz keď o niečom píšem

http://www.androlib.com/android.applica ... -nitE.aspx

Obrázek
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » sob 13. bře 2010 12:01:58

Geniální možnost by byla nastavit ztlumení vuků podle událostí v kalendáři - samozřejmě uživatelsky nastavitelný a volitelný. Něco ve smyslu "pokud je v kalendáři událost, můžu si zvolit jestli jenom sníží hlasitost, přepne na vibrace nebo do tichýho módu".
Protože nastavovat si události v kalendáři a to samý ještě tady v profilech je celkem nepraktický, takže navázání na kalendář by bylo geniální.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Petres_CZ
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Lg G4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petres_CZ » sob 13. bře 2010 13:01:50

patlen píše:Tak jsem se moc těšil na funkci OTOČÍM telefon displejem dolů a přepne se profil na TICHO.Apk jsem si hned stáhl do NEXUSU ONE efekt žádný.Příchozí hovor - otočím displej a nic :cry: Zrovna tuto funkci bych moc ocenil.

Jedna taková aplikace existuje, ale už si nepamauji jak se jmenuje. Možna někdo jiný si vzpomene. Když otočíš phoun diplejem dolu tak se vypne zvonění a i při příchozím hovoru.
LG V30

patlen
Moderátor

Příspěvek od patlen » sob 13. bře 2010 13:10:09

Jj taky jsem někdy něco zaslech ale nevím už jaká to byla.Jinak testuju tuto a když nastavím přepnout jinak než nahoru či dolu tak se mi sice profil nějak přepne ale už nejsem schopen ho vrátit zpět (profil) pak mi není jasné co je poloha displeje NAHORU a DOLU, protože telefon leží na stole a profil s přepne...a když dám jen displejem dolu tak se nic nestane pokud telefon otočím.

Wexter
Droid
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wexter » sob 13. bře 2010 13:15:39

ještě by jsi tam mohl přidat funkci, aby se vyplo zvonění při zapnutí foťáku.

Autor tohoto vlákna
frantag
Nové Androidě

Příspěvek od frantag » sob 13. bře 2010 13:43:09

patlen píše:Tak jsem se moc těšil na funkci OTOČÍM telefon displejem dolů a přepne se profil na TICHO.Apk jsem si hned stáhl do NEXUSU ONE efekt žádný.Příchozí hovor - otočím displej a nic :cry: Zrovna tuto funkci bych moc ocenil.
Pokud si nastavis filtr tak to funguje. Problem je ze se prepinani rezimu testuje jednou za minutu(+pri urcitych akcich v aplikaci jako pridani filtru atd.). Pokud bude telefon takto otoceny tak se rezim prepne.

Technicky neni problem reagovat na jakoukoliv akci akcelerometru, problem je ze ikdyz telefon lezi na stole tak akcelerometr neustale generuje nejake zmeny(alespon u G1), a spoustet prochazeni filtru nekolikrat za vterinu by melo velmi negativni vliv na vydrz baterie. Nakonec na stav je/neni na nabijecce reaguji okamzite, ale tam neni problem s vydrzi.

Reseni by mohlo byt budto ve stavu na nabijecce testovat filtry s kratsim intervalem, nebo mohu skusit ve stavu kdy telefon vyzvani nastavi kratsi interval/reagovat ihned(ale nefungovalo by to pro sms, jen pro volani).

Autor tohoto vlákna
frantag
Nové Androidě

Příspěvek od frantag » sob 13. bře 2010 13:52:18

patlen píše:Jj taky jsem někdy něco zaslech ale nevím už jaká to byla.Jinak testuju tuto a když nastavím přepnout jinak než nahoru či dolu tak se mi sice profil nějak přepne ale už nejsem schopen ho vrátit zpět (profil) pak mi není jasné co je poloha displeje NAHORU a DOLU, protože telefon leží na stole a profil s přepne...a když dám jen displejem dolu tak se nic nestane pokud telefon otočím.
Nejak presne nerozumim dotazu, ale dulezite je zminit ze poloha se testuje casovacem jednou za minutu+pri nejakych udalostech v gui aplikace jako je pridani filtru atd.).

Pokud by specialne nefungovala poloha displayem dolu tak bych pozadal o typ telefonu a instalaci aplikace kterou bych vytvoril na otestovani hodnot ktere poskytuje akcelerometr pri otoceni telefonu dolu a musel bych to nejak poresit. Pri nastavovani jsem vychazel s udaju ktere me poskytne G1 s nejakou ne moc malou toleranci.

Autor tohoto vlákna
frantag
Nové Androidě

Příspěvek od frantag » sob 13. bře 2010 14:00:02

ramon.dexter píše:Geniální možnost by byla nastavit ztlumení vuků podle událostí v kalendáři - samozřejmě uživatelsky nastavitelný a volitelný. Něco ve smyslu "pokud je v kalendáři událost, můžu si zvolit jestli jenom sníží hlasitost, přepne na vibrace nebo do tichýho módu".
Protože nastavovat si události v kalendáři a to samý ještě tady v profilech je celkem nepraktický, takže navázání na kalendář by bylo geniální.
Diky za tip, toto me treba vubec nenapadlo. Postuduji to a casem mozna doplnim. Zatim jsem mel prioritu pridat moznost ruzne reakce na ruzna cisla(kdyz zareaguji na prichozi sms nebo hovor prepnutim do jineho rezimu tak se to stihne rezim prepnout driv nez telefon zacne/nezacne vyzvanet, takze technicky v tom problem neni.

Ale pokud by byl zajem spise o reakce na udalosti v kalendari, dal bych jim prioritu. Jako nejvhodnejsi implementace me prijde pridat moznost(je/neni udalost v kalendari) do filtru stejne jako je napriklad telefon je/neni na nabijecce.

patlen
Moderátor

Příspěvek od patlen » sob 13. bře 2010 14:32:17

frantag píše:Nejak presne nerozumim dotazu, ale dulezite je zminit ze poloha se testuje casovacem jednou za minutu+pri nejakych udalostech v gui aplikace jako je pridani filtru atd.).

Pokud by specialne nefungovala poloha displayem dolu tak bych pozadal o typ telefonu a instalaci aplikace kterou bych vytvoril na otestovani hodnot ktere poskytuje akcelerometr pri otoceni telefonu dolu a musel bych to nejak poresit. Pri nastavovani jsem vychazel s udaju ktere me poskytne G1 s nejakou ne moc malou toleranci.
No já mám NEXUSE ONE Android 2.1

Mě by opravdu moc vyhovovalo otočit displej dolu a profil TICHÝ displej zpět a profil NORMÁLNÍ to by bylo perfektní (aspoň pro mou potřebu)

Autor tohoto vlákna
frantag
Nové Androidě

Příspěvek od frantag » sob 13. bře 2010 22:43:59

A prepne se profil do minuty od otoceni?(samozdrejme po nastaveni filtru) Jde o to ze pokud telefon neni schopny detekovat natoceni telefonu displayem dolu tak ma jinak nastaveny akcelerometr nez G1 a musel bych udelat nejakou kalibraci.

EDIT: omlouvam se, je tam nejaka chyba a reakce na otoceni telefonu z nejakeho duvodu opravdu nefunguji, zrejme vedlejsi efekt nejake posledni upravy, protoze kdyz jsem funkci zavedl tak fungovala bezproblemove. Jakmile najdu kde byl problem, dam opravu na market. Diky za upozorneni.
Naposledy upravil(a) michpo dne stř 17. bře 2010 15:07:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Predchozi prispevky se necituji.

Petres_CZ
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Lg G4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petres_CZ » ned 14. bře 2010 0:00:18

Tady je podobná aplikace
Face of Ring
Obrázek

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://www.cyrket.com/p/android/ru.romario.faceofring/
LG V30

patlen
Moderátor

Příspěvek od patlen » ned 14. bře 2010 7:08:55

frantag píše:
A prepne se profil do minuty od otoceni?(samozdrejme po nastaveni filtru) Jde o to ze pokud telefon neni schopny detekovat natoceni telefonu displayem dolu tak ma jinak nastaveny akcelerometr nez G1 a musel bych udelat nejakou kalibraci.

EDIT: omlouvam se, je tam nejaka chyba a reakce na otoceni telefonu z nejakeho duvodu opravdu nefunguji, zrejme vedlejsi efekt nejake posledni upravy, protoze kdyz jsem funkci zavedl tak fungovala bezproblemove. Jakmile najdu kde byl problem, dam opravu na market. Diky za upozorneni.
jestli se má profil přepnout do minuty od otočení tak to je celkem na nic :-( neumím si představit že mám jednání otočím telefon a cca 1 minutu bych čekal.To to radši ručne ztlumím :-)

to Petres_CZ

hele to je přesně ono.sice k přepnutu dojde za cca 4 sekundy ale je to přesně tak nějak ta apk.Telefon zvoní otočím displej dolu cca.4 vteřiny a je ticho.Telefon vrátím zpět.Příjde nový hovor a telefon zase vyzvání.SUPER

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » ned 14. bře 2010 9:10:02

frantag píše: Diky za tip, toto me treba vubec nenapadlo. Postuduji to a casem mozna doplnim. Zatim jsem mel prioritu pridat moznost ruzne reakce na ruzna cisla(kdyz zareaguji na prichozi sms nebo hovor prepnutim do jineho rezimu tak se to stihne rezim prepnout driv nez telefon zacne/nezacne vyzvanet, takze technicky v tom problem neni.

Ale pokud by byl zajem spise o reakce na udalosti v kalendari, dal bych jim prioritu. Jako nejvhodnejsi implementace me prijde pridat moznost(je/neni udalost v kalendari) do filtru stejne jako je napriklad telefon je/neni na nabijecce.
Víš jak, mám v kalendáři nastavený přednášky ve škole a před každou musím ztlumit zvonění. Takhle bych jenom nastavil "pokud je v kalendáři událost stáhni zvonění na vibrace" a po skončení by se to zase nastavilo zpátky. Pro mě jednodušší a mnohem použitelnější než si přímo v tom programu nastavovat nějaký vypínání u kterýho bych byl omezenej na opakování, což je mi na nic když se mi ty události periodicky neopakujou.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
frantag
Nové Androidě

Příspěvek od frantag » pon 15. bře 2010 14:09:08

Chybu se spatnou detekci orientace telefonu se snad podarilo opravit. Zatim ale testuji platnost filtru jenom jednou za minutu. Neustale testovani v dobe kdy telefon vyzvani je v planu.

Autor tohoto vlákna
frantag
Nové Androidě

Příspěvek od frantag » pon 15. bře 2010 21:02:38

V marketu je nova verze ktera umi filtraci na zaklade toho jestli v kalendari probiha nejaka udalost nebo ne.

Autor tohoto vlákna
frantag
Nové Androidě

Příspěvek od frantag » úte 23. bře 2010 19:44:40

Opet nova verze, umi nastavovat vyzvaneci profily podle ruznych telefonnich cisel(funguje pro prichozi hovory a sms, pro chat a maily se vzdy pouzije profil default).

Co se nepodarilo zajistit je reakce na otoceni telefonu v prubehu prichoziho hovoru. Vibrace natolik ovlivnuji akcelerometr ze prakticky nelze urcit polohu telefonu(musel bych dat moc velkou toleranci), navic v pripade ze telefon vibruje tak i po prepnuti do ticheho rezimu nedojde k ztlumeni(tmobile g1, android 1.6).

mota
Nové Androidě

Příspěvek od mota » čtv 25. bře 2010 15:02:15

Šlo by přidat do aplikace možnost vybrat si kalendář na který má přepínání profilů reagovat? Když používám několik kalendářů a ve většině mám nepotřebný věci typu svátků a narozenin tak na celodenní událost reaguje přepnutím do profilu.

Jinak mi přijde, že u Legendu nefunguje přepínaní polohy podle otočení telefonu, když ho položím displejem dolů tak se nic nestane, možná je to tím, že je stejně jako Hero vypouklej.

paveluh
Stálý androiďák

Příspěvek od paveluh » pát 26. bře 2010 14:02:09

Mám takový spešl dotaz. Mám v adresáři pár lidí u kterých nechci aby mi při příjmu sms bylo slyšet oznámení. Zkoušel jsem nastavení tak, že defaultně mám nastaveno žádné zvuky na oznámení sms a událostí. Jenže to mi nevyhovuje, protože pak neslyším žádnou sms, která dorazí. Zkusil jsem tedy ponechat defaultní tak jak to mám, tzn sms bez zvuku a pak u kontaktů od kterých upozornění slyšet chci jsem nastavil vždy zapnout zvuky. Ale bohužel mi to nefunguje jak bych si představoval a potřeboval. Je nějaká možnost nastavení? Popř nedá se vyfiltrovat ještě zvlášt upozornění na volání a příchozí sms? Díky za radu.

Autor tohoto vlákna
frantag
Nové Androidě

Příspěvek od frantag » ned 28. bře 2010 23:17:39

paveluh píše:Mám takový spešl dotaz. Mám v adresáři pár lidí u kterých nechci aby mi při příjmu sms bylo slyšet oznámení. Zkoušel jsem nastavení tak, že defaultně mám nastaveno žádné zvuky na oznámení sms a událostí. Jenže to mi nevyhovuje, protože pak neslyším žádnou sms, která dorazí. Zkusil jsem tedy ponechat defaultní tak jak to mám, tzn sms bez zvuku a pak u kontaktů od kterých upozornění slyšet chci jsem nastavil vždy zapnout zvuky. Ale bohužel mi to nefunguje jak bych si představoval a potřeboval. Je nějaká možnost nastavení? Popř nedá se vyfiltrovat ještě zvlášt upozornění na volání a příchozí sms? Díky za radu.
Pro takove nastaveni bych volil defaultne nechat oznamovani, a v kontakt listu u konkretnich lidi nastavit vzdy tichy rezim(aplikuje se na sms a volani, uz ne na chaty).

Nastaveni zvlast pro sms a volani neni. Pokud by byl zajem, neni problem rozdelit volani a sms(s principu se kazde odchytava zvlast, pouze aplikace se zachova v obou pripadech podle stejneho nastaveni), ale mam obavu ze by to zbytecne zneprehlednilo uz tak ne zrovna extra prehlednou aplikaci.

Autor tohoto vlákna
frantag
Nové Androidě

Příspěvek od frantag » ned 28. bře 2010 23:27:52

mota píše:Šlo by přidat do aplikace možnost vybrat si kalendář na který má přepínání profilů reagovat? Když používám několik kalendářů a ve většině mám nepotřebný věci typu svátků a narozenin tak na celodenní událost reaguje přepnutím do profilu.

Jinak mi přijde, že u Legendu nefunguje přepínaní polohy podle otočení telefonu, když ho položím displejem dolů tak se nic nestane, možná je to tím, že je stejně jako Hero vypouklej.
Vyber konkretniho kalendare by slo implementovat, ale dost by to zneprehlednilo aplikaci. Vyhovovalo by proste ignorovat celodenni udalosti?

"Brada" by vadit nemela, mam G1. Prepinani profilu se provadi jednou za minutu(neni to presne v celou minutu, je tam interval), a pote vzdy pri prichozi udalosti(ale jen na zacatku, v prubehu ne).

mota
Nové Androidě

Příspěvek od mota » pon 29. bře 2010 16:54:31

Ano ignorovani celodennich udalosti by stacilo. Predem dik

GMKcz
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SGS2 + GTab 8.9
Twitter: http://www.twitter.com/GMKcz

Příspěvek od GMKcz » ned 16. kvě 2010 2:22:30

frantag píše:
mota píše:Šlo by přidat do aplikace možnost vybrat si kalendář na který má přepínání profilů reagovat? Když používám několik kalendářů a ve většině mám nepotřebný věci typu svátků a narozenin tak na celodenní událost reaguje přepnutím do profilu.

Vyber konkretniho kalendare by slo implementovat, ale dost by to zneprehlednilo aplikaci. Vyhovovalo by proste ignorovat celodenni udalosti?

"Brada" by vadit nemela, mam G1. Prepinani profilu se provadi jednou za minutu(neni to presne v celou minutu, je tam interval), a pote vzdy pri prichozi udalosti(ale jen na zacatku, v prubehu ne).
Já bych poprosil toto implementovat. Používám kalendář rozvrh a PŘESNĚ toto "potřebuji" :)
Předem děkuji!
Obrázek

Wexter
Droid
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wexter » ned 16. kvě 2010 9:25:13

Android Agenda umí hodit na plochu několik widgetů a na každém můžeš mít jinou kombinací libovolného počtu kalendářů... doporučuji vyzkoušet jako částečnou kompenzaci tvých potřeb.

gemrot
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Desire root s-off Oxygen HBoot Oxygen v2.0.1

Příspěvek od gemrot » pon 14. čer 2010 20:50:17

Tak mě aplikace padá už při spuštění, mám HTC Desire, co s tím?

westMAN
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: motorola defy +

Příspěvek od westMAN » ned 08. dub 2012 21:13:13

potreboval bych nijak nastavit hlasitost jinak kdyz mi nekdo vola a na gtalku. Na samotnem gtalku nejsou vubec nastaveni hlasitosti, tam bych to potreboval stisit . Ale zvoneni bych chtel ponechat nahlas.
https://play.google.com/store/apps/deta ... WVQbHVzIl0.. tahle app kdyz dam doleva NOTIFICATION tak zmensi i RING (celkova hlasitost) coz zmensi hlasitost kdyz mi nekdo vola... jsem z toho uz trochu jelen. Vazne to bych potreboval osetrit

sinco
Droid
Typ mobilu / ROM: S20FE 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9
Tablet: Ferguson S3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinco » ned 08. dub 2012 21:36:43

Smazano
Naposledy upravil(a) sinco dne úte 10. dub 2012 13:50:36, celkem upraveno 1 x.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, Fitbit Versa 3, SGS7,SGS9, S20FE 5G

westMAN
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: motorola defy +

Příspěvek od westMAN » ned 08. dub 2012 21:42:09

tak pulhodinove stjourani v nastavenich prineslo sve ovoce....
v nastavenich https://play.google.com/store/apps/deta ... BsdXMiXQ.. je polozka LINK RING AND NOTIFICATION.. tam jsem to odmackl, a mam vyhrano- RING uz mam MAXimum a notificasion (co z jsou smsky, gtalk....) jsou ticho. Supr.
Skoda ze PAN MODERATOR http://androidforum.cz/hlasitost-t26051.html nemel pochopeni o co se jedna, i kdyz myslim ze jsem to vysvetlil dostatecne srozumitelne (az na ty hacky carky )))

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“