Produktivitaoffice - writer - template

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
krovak
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: pap4300 duo

office - writer - template

Příspěvek od krovak » ned 17. úno 2013 12:41:34

zdravím vás,
mám takú dilemu. Hľadám vhodnú aplikáciu, ktorá... Popíšem problém trošku zoširoka:
Mám dotazník, ktorý potrebujem vypisovať (v podstate konzultácia s "pacientom").
Samozrejme možností je viacero - ak zanedbám možnosť "vytlačím si dokument a vypíšem ho ručne a potom prepíšem" - je samozrejme najjednoduchšie otvoriť si (napríklad) wordovský dokument a prepisovať ho. Lepšou možnosťou sa mi zdá spraviť si template a vypisovať ten. Možno úplne ideálna by bola úplne "custom" aplikácia, ktorá by vyplnené polia aj vedela prípadne nejako ďalej spracovať.
Po dlhšom zvážení hľadám niečo multiplatformové, takže aj keď by som to asi zvládol nakódovať tadiaľto podľa mňa cesta nevedie. Ako celkom optimálna sa mi zdá druhá možnosť ktorú som spomínal, teda vytvoriť template a vyplňovať ten. Otázka ale je, ktorý z androidových office balíčkov (textových editorov) podporuje template (LibreOffice, alebo Word)? Skúšal som KingSoftOffice a sklamal ma.
Prípadne - existuje nejaká iná rozumná aplikácia na vytváranie formulárov (ideálne multiplatformová)? Podotknem, že celé by to malo bežať offline, tie dáta by som zo zariadenia radšej nepúšťal.
Máte nejaký tip?

Freeride
Stálý androiďák

Re: office - writer - template

Příspěvek od Freeride » úte 05. bře 2013 19:42:17

Myslim, ze officesuite take zvladne, aj v popise programu maju napisane koncovky pre template. Uspesne som aj vyskusal. Ak mas nejaky template tak ho sem mozes hodit a vyskusa, ci funguje. Potom sa rozhodnes ci si program kupis

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“