ProduktivitaBattery widget 4x4

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Gasco
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Battery widget 4x4

Příspěvek od Gasco » úte 19. úno 2013 22:44:09

Zdravím,

Tak po hodině hledání na play store to vzdávám a obracím se na vás.. Nevíte někdo o plně funkční app pro baterku a HLAVNĚ S WIDGETEM 4x4?

Je toho všude spoustu, to ne že ne, ale opravdu s tímhle widgetem jsem nic nenašel :-(

michal.siman
Androiďák!

Re: Battery widget 4x4

Příspěvek od michal.siman » stř 20. úno 2013 15:40:31

do googlu:

batery widget 4x4 android

https://www.google.cz/webhp?sourceid=ch ... 20&bih=955

ve vysledcich na druhe radce odkaz na:

CircleBattery Widget

https://play.google.com/store/apps/deta ... dget&hl=cs

a ted napises ze tohle si videl a to se ti nelibi, takze nez to napises, tak bych ti rad rekl ze: nauc se pouzivat google hledani, nauc se poradne formulovat dotaz se vsim vsudy :-)
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)

michal.siman
Androiďák!

Příspěvek od michal.siman » stř 20. úno 2013 15:42:33

Jinak napr. Battery Widget Reborn umi i 20 x 20, ale musis mit ICS minimalne, nebo spis launcher co umoznuje roztahovat widgety .... Bohuzel nepises co mas za system ani co mas za pristroj ...

Autor tohoto vlákna
Gasco
Stálý androiďák

Příspěvek od Gasco » stř 20. úno 2013 16:21:29

Předpokládám, že když mám v profilu vyplněno HTC Sensation, není zapotřebí to uvádět znovu, ale jak myslíš.. Mám tedy HTC sensation, používám rom ViperS s kernelem SebastianFM...

.. A ano circle widget je jediný který Google našel, vzhledem k tomu, že jsem psal "po hodině hledání jsem nic nenašel" je asi zřejmé, že do toho spadá i ten názor, že jsem nenašel nic co by se mi líbilo nebo mi vyhovovalo.. Jestli máš ale tu potřebu někoho "buzerovat" tak si posluš.. Ale já nepatřím mezi ty co by zbytečně zakládali OT, tedy ne aspoň před tím než bych použil GOOGLE..

Edit: měl jsem namysli něco jako Baterie HD jenom prostě aby to mělo tuhle velikost, nebo ještě lépe aby to spíš v téhle velikosti umělo udělat nějaký přehled o využívání, spotřebě atd (samotný obrázek baterky přes celý displej nepotřebuju)

michal.siman
Androiďák!

Příspěvek od michal.siman » stř 20. úno 2013 21:42:12

Psal jsem u me odpovedi smajlika. Jinak to co ma kdo v profilu je uplne jedno, protoze lidi zapominaji profil updatovat. A vidis, kdybys napsal co si nasel a ze se ti to nelibilo, presne jak jsem predpokladal, tak jsem si ja i ty mohli usetrit dva zbytecne prispevky :-)

Mimochodem, znovu zopakuji, tech widgetu je vic nez dost, staci si widget v launcheru zvetsit ...

Autor tohoto vlákna
Gasco
Stálý androiďák

Příspěvek od Gasco » stř 20. úno 2013 21:48:12

To máš pravdu, ale zvětším jen ikonu té baterky a to je zbytečné a k ničemu.. Chtěl bych spíš něco na ten způsob co jsem psal jako edit..

Znáš app "my data manager"? Tam si jako widget nastavíš grafy používání dat... Chtěl bych takový widget pro baterku.. Abych měl 4x4 přehled a statistiku mé baterky, ne ikonku přes celou obrazovku

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“