ProduktivitaOfficeSuite Pro 7 - kreslení

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
BrakeZ
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG G3
Tablet: Nvidia Shield Tablet

OfficeSuite Pro 7 - kreslení

Příspěvek od BrakeZ » čtv 21. úno 2013 0:25:08

Nedávno jsem si zakoupil ve slevě tenhle program a po té co jsem zjistil, že v Kingsoft office nejde diakritika na mé transformer klávesnici, tak jsem začal office suite používat a docela mi všem vyhovuje...jediný co mi chybí je možnost kreslení prstem přímo v doc dokumentu...
V kingsoft office tady ta možnost nromálně funguje, ale v officesuite jsem to zatím nenašel. Používám tablet na zápisky ve škole a občas bych potřeboval třeba načrtnout nějaký graf atd., takže tato funkce by byla docela přínosná...pořád doufám, že jsem na to jen nepřišel a někde se tato funkce schovává, nevíte náhodou někdo?
Nebo kdyžtak poradit ještě nějaký office? Zkoušel jsem ještě i smart office, ale ten mi příjde dobrý spíše na prohlížení dokumentů, než na úpravu, díky! :)
Nvidia Shield WiFi 32 GB
Nexus 5X 32 GB

Freeride
Stálý androiďák

Re: OfficeSuite Pro 7 - kreslení

Příspěvek od Freeride » úte 05. bře 2013 19:26:06

Mozno by bolo vhodne skombinovat office suite s inym programom na kreslenie, potom si vies do dokumentu pridat obrazok. Tuto funkciu kreslenia do dokumentu by som ani neobjavil keby si nenapisal :D

Mozes napisat aj tvorcom office suite ci by mohli tuto funkciu pridat do programu.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“