ProduktivitaEvernote - nefunguje synchronizace

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
f-m
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SE Xperia mini

Evernote - nefunguje synchronizace

Příspěvek od f-m » pon 18. bře 2013 20:49:56

Zdravím,
dneska mi záhadně nefunguje celý den synchronizace na androidu. Na pc s windows asi vše bez problému (alespoň to tak vypadá a evernote bez problému synchronizuje se serverem a nevyhazuje žádnou chybu). Ale na telefonu nejede a pořád dole (tam jak je ikonka a informace o synchronizaci) píše Last sync failed

Dělá to jenom mně, nebo má někdo stejný problém? Čím to je a hlavně co s tím?

Děkuji

Nikdo nemá stejný problém? Rád bych věděl čím to je a hlavně co s tím dělat? Už je to druhý den a synchronizace pořád nefunguje.

Tak nevím, ale synchronizace mi pořád nefunguje. Chtěl jsem se znovu odhlásit a přihlásit, ale po adhlášení už se nemůžu přihlásit. Když najedu na sign in tak mi to vyhodí přihlašovací formulář a pod ním je tlačítko, které místo přihlášení píše "No connection found" a pod tlačítkem je text "Your phone may have lost its network connection".
Tak nevím co s tím a čím to je.
Rád bych jej používal, co dělat?

EDIT by pRo_lama:
Nepíš dva a viac príspevkov za sebou, od toho máš tlačítko "Upraviť"! Prečítaj si prosím Ťa pravidlá fóra a dodržuj ich!

ROJ
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3DX515m

Re: Evernote - nefunguje synchronizace

Příspěvek od ROJ » čtv 21. bře 2013 14:47:48

Tak mám naprosto stejný problém. Od pondělka, přesně jak popisuješ. Dokonce jsem aplikaci na svém HTC několikrát odinstaloval a zase nainstaloval, změnil snad veškerá možná nastavení v mobilu a nic. Že by problém u poskytovatele? Zřejmě tedy musíme počkat a uvidíme. Nebo to někdo vidí jinak?

EDIT:
Teď jsem poslal dotaz na Technical Support Evernote a potvrdili jeho přijetí, tak uvidíme.

Autor tohoto vlákna
f-m
Nové Androidě

Příspěvek od f-m » čtv 21. bře 2013 18:16:41

Tak to jsem rád, že se někdo našel a nejsem sám. Jelikož evernote využívám i na gtd a jako inbox na všechny poznámky, tak mi to dost vadí a komplikuje život.

Zrovna se chystám aplikaci odinstalovat a znovu stáhnout, ale když to nepomáhá jak píšeš, tak asi počkám na jejich reakci a odpověď.

Dej potom prosím vědět, co jsi zjistil.

Můžu se zeptat co používáš za operátora a internet?
Já totiž používám internet v mobilu od O2 (ten předplacený za 50Kč na týden).

Dnes se mi ale stala zvláštní věc. Od rána se mi začal čerpat nový FUP na další týden, takže žádné omezení rychlosti. Když jsem spustil evernote, tak se mi normálně zobrazilo přihlášení s možnosti se přihlásit (protože jak jsem psal výše, tak jsem se odhlásil a už jsem se nemohl přihlásit.) Schválně jsem se nepřihlašoval, vyčerpal jsem FUP a nyní se zase již nemůžu přihlásit a opět:
Když najedu na sign in tak mi to vyhodí přihlašovací formulář a pod ním je tlačítko, které místo přihlášení píše "No connection found" a pod tlačítkem je text "Your phone may have lost its network connection".
Takže nevím, jestli to s tím může nějak souviset? Je možné že by to O2 nějak blokoval?
Nikdy jsem ale s evernote neměl problém a to i po překročení FUPu a snížené rychlosti, až nyní. Ale nevím, jestli je to vážně tím...

EDIT by pRo_lama:
Nepíš dva a viac príspevkov za sebou, od toho máš tlačítko "Upraviť"! Prečítaj si prosím Ťa pravidlá fóra a dodržuj ich!

ROJ
Nové Androidě

Příspěvek od ROJ » pon 25. bře 2013 8:12:43

Používám IT od virtuálního operátora (Bonerix), který poskytuje O2. Je to neomezený kredit, ale s FUP. Souvislost mezi FUP a připojením k Evernote mě nenapadla (také do nedávna tam určitě žádná souvislost nebyla, protože to běželo i s vyčerpaným FUP). Zřejmě to ale nebude ono, protože v sobotu se mě podařilo k Evernote připojit :yes: , ale od neděle už to opět nejede :no: .
Přišla reakce od technické podpory Evernote se žádostí o zaslání chybového protokolu, tak jsem ji ho poslal a uvidíme.
Dear Valued Customer,
Thank you for contacting Evernote Customer Support.
Can you please attempt to recreate the issue you are experiencing, then on your device, please go to the following location in your Android device:
(Click your username in the upper left)> Settings> Support> Send log> (choose email program)> Send
To: us-support@evernote.com
Subject: Ticket #16051-280962
Note: You MUST enter this subject line exactly or we will NOT receive your message. We look forward to your response. Thank you!
Zatím se zaměřím na možnou souvislost s FUP

Autor tohoto vlákna
f-m
Nové Androidě

Příspěvek od f-m » úte 02. dub 2013 14:22:29

Víte už něco víc? Funguje už vám synchronizace? Děkuji

ROJ
Nové Androidě

Příspěvek od ROJ » stř 03. dub 2013 10:21:59

Bohužel nic. Komunikuji s technickou podporou, ale jejich rady se zatím míjejí účinkem. Pokud se něco změní, ozvu se

ROJ
Nové Androidě

Příspěvek od ROJ » pát 12. dub 2013 6:27:44

Obdržel jsem další odpověď od technické podpory
Dear Valued Customer,
Sorry for the trouble. Is the same behavior happening on both your cellular network data connection and wifi?
Thanks,
Korben
Evernote Support
Odpovědel jsem a uvidíme jestli něco vymyslí

ROJ
Nové Androidě

Příspěvek od ROJ » pon 22. dub 2013 7:58:52

Ticket # 16051-280962
Dear Valued Customer,
Your ticket has been escalated to our next level of support. Thanks for your patience while we attempt to resolve your issue.
Best,
We want to let you know that we are looking into this issue, we will contact you back as soon as possible.
Thank you for your understanding.
Kari
Tak mě už 4 dny Evernote funguje. Takže uvidíme jestli to vydrží

EDIT by pRo_lama:

Autor tohoto vlákna
f-m
Nové Androidě

Příspěvek od f-m » čtv 30. kvě 2013 19:49:30

Mně pořád nejede a nejde se přihlásit. Pořád ten stejný problém:
Když najedu na sign in tak mi to vyhodí přihlašovací formulář a pod ním je tlačítko, které místo přihlášení píše "No connection found" a pod tlačítkem je text "Your phone may have lost its network connection".
Nemám ale aktuální verzi, tak jej zkusím aktualizovat a uvidím.

Autor tohoto vlákna
f-m
Nové Androidě

Příspěvek od f-m » pát 16. srp 2013 20:35:52

Tak jsem aplikaci aktualizoval a po překročení fupu se nedá přihlásit. Zkusím se přihlásit až mi pojede internet normálně v novém období před tím, než překročím fup a uvidím jestli alespoň ta synchronizace pojede, ale myslím že když se nedá přihlásit, tak ani ta synchronizace nepojede :cry:

Nevím co mám dělat, evernote bych docela nutně potřeboval :(

ROJ
Nové Androidě

Příspěvek od ROJ » pon 19. srp 2013 12:02:37

Možná, že na překročení FUP něco bude, protože já se přes GSM nepřihlásím, ale když se připojím na WiFi, tak mě Evernote synchronizuje bez problémů

Biger
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG G3 16gb
Rom: Stock Android 5.0

Příspěvek od Biger » stř 21. srp 2013 20:53:44

Dělá mi to to samé, na wifi synchronizuje v pohodě, ale pak na datech už ee... :/ Přemýšlím, že přejdu na Google Keep, protože právě přidali upomínky, takže mi to bude zcela vyhovovat! :-)

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“