Produktivitaklávesnice tablet

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
libor_22
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung gt i9100
Tablet: samsung gt p6200
Rom: jak kdy

klávesnice tablet

Příspěvek od libor_22 » pon 01. dub 2013 14:50:31

Zdravím, mám asi takový neobvyklý problém. Rád bych tvořil nějaký obsah i když jsem mimo internetové připojení, a proto jsem si stáhl aplikaci VerbTeX. Jistě znáte všichni LaTeX tak tato aplikace mi umožňuje jím psát na tabletu (v rámci možností...). A můj cíl je něco takového: vezmu tablet třeba do vlaku, tam budu něco psát (protože dělám matematiku tak má jediná možnost je psaní LaTeXem). No všechno jde dobře, i ty dokumenty vypadají docela dobře, jen mám trochu problém. Snad všechny klávesnice, které jsem vyzkoušel obsahují znak \ až někde na druhé stránce. Neznáte prosím někdo aplikaci na tablet, kde by byl znak \ ideálně hned na přední straně spolu se znaky $, %, ~ a podobnými důležitými znaky? Za každou radu bych vám byl vděčný, pak by šlo psát mnohem lépe. díky

Autor tohoto vlákna
libor_22
Nové Androidě

Re: klávesnice tablet

Příspěvek od libor_22 » pon 01. dub 2013 15:00:52

klidně bych takovou klávesnici i koupil, i kdyby byla úplně jendoduchá a stále třeba do stovky, pokud by byly znaky, které se využívají běžně v dokumentech přímo na první straně. úplně ideální by bylo, aby když například napíšu \u mi to automaticky nabídlo \usepackage nebo například u \n \newline nebo \newpage, ale taková klávesnice asi určitě neexistuje. úplně by mi stačilo kdybych kvůli každému příkazu nemusel rozklikávat třetí stránku klávesnice

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » pon 01. dub 2013 15:20:36

Hacker Keyboard. Nic lepšího nenajdeš, na tablet je ideální.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
libor_22
Nové Androidě

Příspěvek od libor_22 » pon 01. dub 2013 15:27:41

díky, podívám s ena to. Teď jsem si všiml, že ta aplikace pro překlad potřebuje připojení k internetu, je to normální? Já bych řekl, že by mělo vše probíhat pdoobně jak na počítači. Ale jsem docela amatér, tak nevím. A ještě jeden dotaz. nevíte někdo o nějaké lepŠí aplikaci na psaní v LaTeXu?

navíc mi nejde překlad, když se pokusím vložit balíček indentfirst , dostat nějaké balíčky do tabletu asi nejde moc dobře že? nebo může být nějaký jiný problém?

edit: problém je v mé hlouposti. indentfirst jsem psal do závorek [] a ne {} .
edit 2: ale stejně by mě zajímalo, jak je to s tím offline překladem, existuje něco, pomocí čeho by to bylo možné?

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“