ProduktivitaNejlepší GTD

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Franz Ferdinand II.
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Xperia CM11 KitKat 4.4.4

Nejlepší GTD

Příspěvek od Franz Ferdinand II. » pon 05. srp 2013 8:36:38

Zdar :D
Doporučte mi nejlepší úkolovník. Hledám už dlouho něco co by vyhovovalo všem mým požadavkům zkoušel jsem jich už fúru ale zdáse u každé aplikace je nějaký nedostatek.

Moje požadavky:
- widget na plochu, dobře navržený nebo velká možnost konfigurace na míru (velikost a barva písma, rozvržení seznamu)
- možnost vytvořit rychle nový úkol na základě existujícího úkolu tak že budou všechny položky už vyplněné jenom termíny a alarmy si zadám nové, nebo naklonování starého úkolu
- rychlý intuitivní flexibilní a dobře navržený dialog pro zadávání nových úkolů (v základu stačí název úkolu, čas dokončení, poznámka, priorita a upozornění s možností nastavení relativně k času nebo datu termínu - 1h předem, 2h předem atd., den dokončení v 8:00 atd.), taky bych chtěl možnost připojit k úkolu dodatečné položky (telefon, adresu, geo polohu) s integrací příslušné app na kliknutí.
- možnost vybrat si vlastní zvuk. upozornění
- pokud se splnění odklikává zatržítkem přímo na widgetu, možnost potvrzení dialogem
- synchronizace s online účtem Tooodledoo (nemusí být nutně toodledoo ale musí být možnost spravovat vytvářet a synchronizovat úkoly z PC)
- celkově dobře navržený systém, dobrý a přehledný vzhled seznamu úkolů a detailu úkolů a samozřejmě co nejvíc funkčnosti při správě úkolů (hodily by se se podúkoly, nějaké ty kategorie)
- možnost k úkolu nastavit víc upozornění. není to úplně nutnost ale byl bych rád kdyby to tam bylo, zatím to umí akorát 2Do
- nejspíš jsem ještě na něco zapomněl, doplním pozdějš :D

Co už jsem zkoušel a nedoporučujte: Astrid, 2Do (malé a nevýrazné časy na widgetu, nemotorné a složité zadávání nových úkolů, úkoly se nějak ztrácejí, UI je pěkné ale celkově takové pomalé a těžkopádné, něco je až moc vnořené), Tasks+ To Do List (neumí klonovat dokončené úkoly), Due Today (dobrý desing ale nevyhovující rozložení dialogu pro nové úkoly), DGT GTD (titěrné ikony na widgetu, alarm je závislý na zadání času dokončení, neumí vytvořit úkol volání k vlastnímu číslu ne v kontaktech), GTasks (toodledooo), ToDo List Task Manager

Žulda
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xperia XZ1 Compact
Tablet: Nexus 7 II 2013

Re: Nejlepší GTD

Příspěvek od Žulda » úte 06. srp 2013 11:46:05

Já taky zkoušel kde co a nakonec zkusil Google Tasks Organizer a pak koupil plnou verzi.
https://play.google.com/store/apps/deta ... soft.tasks

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“