Produktivitalocale

Moderátoři: don_alex, radegast


Autor tohoto vlákna
paveluh
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 10. bře 2010 21:28:57
Reputace: 0

locale

Příspěvek od paveluh » ned 09. kvě 2010 15:08:21

Používáte někdo tento program? Měl jsem nainstalováno a včera se mi objevilo ze je je stažení aktualizace. Tak jsem aktualizoval a ejhle najednou to chtelo zaplatit. Stalo se To taky někomu? Nevíte o nějaké alternativě která přepína podle lokace? Popřípadě jak to koupit. Pay pal nemam a nechce se mi kvuli jedne aplikaci zakkadat pay pal. Dik




Uživatelský avatar

TeaTime
Stálý androiďák
Příspěvky: 181
Registrován: ned 12. dub 2009 12:47:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1_SuperE_1.0.3+enoch theme

Re: locale

Příspěvek od TeaTime » ned 09. kvě 2010 18:10:05

Podle lokací o ničem nevím. Jestli se spokojíš s změnou profilů podle času tak docela dobře funguje timeriffic nebo ringlimiter. Nebo pokud nechceš zakládat paypal a nebude tě trápit svědomí je tu vždy možnost nakoupit za pět prstů...jen zadat do googlu tu správnou frázi


Autor tohoto vlákna
paveluh
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 10. bře 2010 21:28:57
Reputace: 0

Re: locale

Příspěvek od paveluh » ned 09. kvě 2010 19:06:45

Časy mi právě nestačí. Potřebuju podle umístění. A bohužel jsem nic nevygooglil, proto jsem se ptal tady.

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: locale

Příspěvek od cryingfreeman » ned 09. kvě 2010 19:19:16

a čo tak Foxyring od genialných LevelUp studios(Beautiful widgets, NewsRoom, Touiteur)?

http://www.androlib.com/android.applica ... -qxim.aspx

Obrázek

http://levelupstudio.com/foxyring

ObrázekObrázekObrázek
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


Autor tohoto vlákna
paveluh
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 10. bře 2010 21:28:57
Reputace: 0

Re: locale

Příspěvek od paveluh » ned 09. kvě 2010 19:40:27

Vyzkouším, díky
Edit: tak bohužel nevyhovuje. Potřebuji totiž v dané lokaci aby zůstalo zachované vyzvánění na 100 % a aby se vypnuly notifikace. A to bohužel u toho co jsi mi poslal odkaz nejde.


Uživatelský avatar

TeaTime
Stálý androiďák
Příspěvky: 181
Registrován: ned 12. dub 2009 12:47:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1_SuperE_1.0.3+enoch theme

Re: locale

Příspěvek od TeaTime » ned 09. kvě 2010 20:03:38

paveluh píše:Časy mi právě nestačí. Potřebuju podle umístění. A bohužel jsem nic nevygooglil, proto jsem se ptal tady.
http://lmgtfy.com/?q=locale+warez ;) Technicky vzato to není proti pravidlům, ne? :D


Autor tohoto vlákna
paveluh
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 10. bře 2010 21:28:57
Reputace: 0

Re: locale

Příspěvek od paveluh » ned 09. kvě 2010 20:29:17

Dík už to zase běží :D


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » pon 10. kvě 2010 20:06:36

funguje nekomu tohle:

Mam profil noc a v nem nastaveny zvuky na silet (pouze zapnute vibrace) a cas nastaveny od 19h - 7h

Pak mam profil vola rodina a tam mam nastavenou jednu konkretni osobu a u te hlasitost zvoneni 57% a cas taky 19h - 7h

Profil vola rodina je v seznamu nejvis a pod ni je profil noc.

I presto kdyz zavola ta konkretni osoba tak telefon jen vibruje ale nezvoni.

Muzete to nekdo ozkouset a rici jestli vam to funguje v poradku jak ma?

Diky

P.S.: Mam htc desire
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s


P.L.
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 03. čer 2010 21:24:31
Reputace: 0

Re: locale

Příspěvek od P.L. » stř 16. čer 2010 18:17:36

Mám podobný problém a zjistil jsem, že to ovlivňuje jiná podmínka pro jinou skupinu. Nechápu

Uživatelský avatar

Žulda
Androiďák!
Příspěvky: 336
Registrován: ned 06. čer 2010 21:00:39
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xperia XZ1 Compact
Tablet: Nexus 7 II 2013

Re: locale

Příspěvek od Žulda » stř 16. čer 2010 20:19:08

Mě to taky nefunguje, podmínky správně a číslo ze skupiny Rodina nezvoní.


povalpet
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: pon 15. bře 2010 10:38:50
Reputace: 0

Re: locale

Příspěvek od povalpet » pát 18. čer 2010 10:19:00

jak moc se tahle aplikace projevi na vydrzi baterie?

Uživatelský avatar

zak
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: ned 25. dub 2010 14:08:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS

Re: locale

Příspěvek od zak » pát 02. črc 2010 21:15:48

Běží tento program jako služba? Vyzkoušel jsem více programů pro přepínání profilů jako Toggle settings, Foxyring atd., překvapivě většinou běží jako běžný program a sysém je náhodně ukončí, což samozřejmě činí takovou aplikaci nepoužitelnou :?

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od kecinzer » čtv 26. srp 2010 15:36:17

Využíváte někdo plugin na přepínání profilů dle vysílače GSM?
Já zkoušel už dva Locale Cell Plugin a Locale Location plugin a oba mi nefungují ve Stand by - prostě když je telefon vypnut v kapse. Když ho pak probudím, tak se ihned profil přepne, ale do té doby prostě ne.
Nechápu proč, přitom hovory telefon ve stand by taky přijmout umí.

Netušíte kde může být problém?
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » čtv 26. srp 2010 16:20:56

ja pouzivam http://www.appbrain.com/app/com.hush.locale.cell_beta a vse funguje jak ma.

Dulezite je naucit plugin btsky v miste kde chces aby se aktivoval nejaky profil.
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od kecinzer » čtv 26. srp 2010 16:23:33

Tak přesně tenhle plugin mám taky.
On funguje, ale pouze pokud má Desire zapnutý displej. Jakmile ho vypnu do stand-by, tak se profil dle BTS nepřepne.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » čtv 26. srp 2010 16:24:54

tak s tim problem nemam, a to uz tento plugin pouzivam nejaky ten patek.
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od kecinzer » čtv 26. srp 2010 16:32:08

Používáš FroYo, jaký operátor?
Jestli to třeba není i operátorem :)

A ještě mám dotaz. Když si zachytím víc druhý těch BTS a pak naházím do podmínky víc míst, tak to vyhodnocuje s podmínkou OR, nebo AND?
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » čtv 26. srp 2010 17:03:38

jj pouzivam froyo a mam vodafone

No ty si jednotliva mista ulozis jako skupinu bts a pak uz jen v podminkach vyberes kde se ma co stat.

Priklad:

v cellgroups budes mit polozky Doma, prace a chata.
U kazde teto polozky mas ruzny pocat bts ktere to naslo v tom ucicim rezimu (ja mam treba u polozky doma 4 btsky, u polozky prace 3 btsky a u polozky chata 1btsku.

Jinak podminky u pravidla se slucuji tedy AND (napriklad podminka mista + cas + vybrany kontakt).
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » pát 27. srp 2010 8:08:33

jeste me napadlo jestli nemas nejaky task-killer, kterej by ti aplikaci lokale ukoncoval se zhasnutim displaye.
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od kecinzer » pát 27. srp 2010 11:11:06

Díky za vysvětlení.
Používám task manager, ale automaticky mi nic neukončuje, mám ho jen na % ukazatel baterie a abych viděl kolik mám volné RAM.
Locale stále běží na pozadí.
Ono v něm třeba automatické změna profilu na základě času funguje i ve vypnutém stavu, ale tyhle BTS prostě ne.

Opravdu tedy nevím co dělám špatně :(
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » pát 27. srp 2010 13:38:25

no zkusil bych task manager bud odinstalovat a nebo natvrdo dat locale do ignore listu a treba se budes divit ze to pomuze.
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od kecinzer » sob 28. srp 2010 10:15:21

Tak to ještě zkusím.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


Autor tohoto vlákna
paveluh
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 10. bře 2010 21:28:57
Reputace: 0

Re: locale

Příspěvek od paveluh » ned 29. srp 2010 17:57:42

Mam locale ale zda se mi ze se systém nějak zasekává a zpomaluje. Máte podobne zkusenosti?


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » pon 30. srp 2010 9:31:43

U me s locale zadnu prooblem se zasekavanim nebo necim podobnym.
Drve jsem mel s locale problemy, restartoval mi telefon ale nebyl to az tak problem locale jako pluginu do nej.

@telefon    
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od kecinzer » pon 30. srp 2010 9:42:50

Task manager odinstalován, ale stejně se ve vypnutém stavu nepřepíná.
Mohu se ještě zeptat co máš za verzi Locale?
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » pon 30. srp 2010 16:21:16

verze locale je 1.2.1t
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od kecinzer » ned 12. zář 2010 19:58:35

Tak to máme stejnou. Nicméně po upgradu Cell pluginu mi to najednou šlape :D
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od kecinzer » pát 24. zář 2010 9:35:01

Po OTA updatu HTC Desire to zase nejde :(.
Tak já už fakt nevím.
Momentálně jedu na Locale 1.3t.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » sob 16. říj 2010 17:46:45

Tak po preinstalaci telefonu mi to taky prestalo fungovat, tak jsem staknul jiny plugin a uvidim jestli ten fungovat bude.

@telefon    
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od kecinzer » sob 16. říj 2010 20:48:25

Mne to stale nefunhuje, a to jsem si i rootnul, pouzivam Leedroid, zkousel nekolik radii a nic. Zacinam mit pocit, ze to bude nejakou jinou blbosti spojenou s GSM.

@telefon
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host