Produktivitalocale

Moderátoři: don_alex, radegast


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » pon 18. říj 2010 19:09:08

Tak ani jiny plugin nepomohl.
Zkousel jsem i reinstalaci, ale taky nic.
Radio si myslim ze na to mit vliv nebude, protoze mi to se stavajicim radiem fungovalo.
Fakt by me zajimalo v cem je problem, protoze mam locale koupeny a takhle je mi k nicemu :-(

Edit: tak zkousim urceni polohy primo pres locale (ne nejaky zasuvny modul) a uvidim jak to bude fungovat.

Edit2:
Tak jsem jen ze zvedavosti nahral nejnovejsi radio a stejne porad nic. Takze.radio v tom prsty mit asi nebude.
Edit3:
Tak jsem kvuli locale flashnul uplne jinou rom s kompletnim wipe vseho a stejne to nefunguje :-(
Edit4:
Tak nakonec se mi locale podarilo sprovoznit na romce RCMixHD_v011 s radiem 32.46.00.32U_5.10.05.17_2

Ted zkousim romku Opendesire a stejne radio


PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s



hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » stř 10. lis 2010 17:06:12

Takze po testovani ktere jsem provadel na ruznych romkach jsem zakotvil u rom Leedroid v2.2f, ale s dodatecnym nahranim kernelu Froyo Kernel V5f_HAVS@925mV min
od richardtrip na xda.
Ted mi funguje Locale presne jak ma, tzn. zapina a vypina wifi+data+ meni hlasitost jednotlivych zvuku v navaznosti na moji pozici kterou hlida plugin Cell pro Locale, a to vse ikdyz je telefon v pohotovostnim rezimu (tzn. ma vypnutou obrazovku).

Na ostatnich romkach mi totiz locale s pouzitim cell pluginu nefungovalo pri vypnute obrazovce (musel jsem ji roznout a az pak doslo k aktualizaci poloho a nasledne urcitych nastaveni).

Tak snad to nekomu pomuze kdyz by mel nekdo s locale stejne problemy jako ja ;)
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od kecinzer » pon 15. lis 2010 10:30:53

hfx9:
Tak díky za tip. Znamená to tedy, že s výchozím kernelem co je v Leedroid to přepínání také nefunguje?
Jinak je teď aktuální verze 1.4.1.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: locale

Příspěvek od hfx9 » pát 19. lis 2010 22:06:11

Ano je to presne jak pises, s vychozim kernelem Leedroidu mi locale nefungovalo. Nyní je locale ve verzi 1.4.3 ve ktere byla zkracena doba (samozrejme pri urcovani polohy primo pomoci locale ne za pomoci pluginu) aktualizace polohy z 10min na 4min.
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od unavix » čtv 06. říj 2011 12:00:44

Poradfí někdo jak doinstaluju do Locale pluginy?
Vyberu plugin na marketu,ten se instaluje ale v Locale ho pak nevidím.Je potřeba je přidat nějak ručně do apk nebo může být problém v rom kterou mam ve founu?

//:11.10 - to nikdo neměl stejný nebo podobný problém?
Bůh odpouští, JÁ NE!


Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: locale

Příspěvek od dufko » ned 04. bře 2012 23:51:14

chcel by som ozivit trochu temu, mate nejake zaujimave nastavenia v tejto aplikacii?

mam par nastaveni ohladom polohy doma/doma noc/praca, roaming+BT HF aktivuje call filter, pripojene sluchatka nastavia zvuk medii na 50%, pripojenie nabijacky mimo domov aktivuje automaticku uroven podsvietenia atd..

mate teda este nejake tipy?


Konvi!
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: čtv 23. úno 2012 19:05:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: locale

Příspěvek od Konvi! » pát 16. bře 2012 11:17:35

Mám dotaz umí tahle aplikace přepínat do režimu letadlo podle času a nebo podle umístění?Respektive - pojedu do práce a v práci se mi to hodí do letadla.....jde to?Nebo půjdu v 11h spát přepne mě to do letadla ale zvuky zůstanou normálně na zapnuté (aby ráno zvonil budík) :help:

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: locale

Příspěvek od dufko » pát 16. bře 2012 11:32:51

ano ide to


Jan Onesork
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 21. bře 2012 13:24:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: JanOnesork
Kontaktovat uživatele:

Re: locale

Příspěvek od Jan Onesork » stř 21. bře 2012 13:46:02

Konvi! píše:Mám dotaz umí tahle aplikace přepínat do režimu letadlo podle času a nebo podle umístění?Respektive - pojedu do práce a v práci se mi to hodí do letadla.....jde to?Nebo půjdu v 11h spát přepne mě to do letadla ale zvuky zůstanou normálně na zapnuté (aby ráno zvonil budík) :help:
Pokud se nepletu, tak vázat mód letadlo na lokalitu už z principu nejde. Pokud se mobil přepne do módu letadlo, jak pak bude vědět, že danou lokalitu opustil? (z wifi/gps/bts to zjistit nemůže) Takže tady by šla jen časová podmínka.

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: locale

Příspěvek od dufko » stř 21. bře 2012 13:59:40

ale on nic nepise za po opusteni lokality chce mod lietadlo vypnut.
zadanie je, ci sa da zapnut mod lietadlo podla lokacie - ano da

na vypnutie lietadla bude treba pouzit casovu podmienku ako si spomenul, pripadne rano rucne :)

Uživatelský avatar

Scalex
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: čtv 08. zář 2011 14:28:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4 Pro - MIUI 8
Tablet: Lenovo Tab3 8 - stock 6.0
Bydliště: Nymburk

Re: locale

Příspěvek od Scalex » pon 08. říj 2012 21:25:41

Existuje v Locale nějaká možnost jak podmínku VYLOUČIT? Tj. aby k aktivaci události došlo na základě toho, že některá z podmínek NENÍ splněna?

O co mi jde - nedaleko mého domu je obchod. Pomocí pluginu Astrid Locale mám v Locale nastaveno, že když se vyskytnu v poloze blízko obchodu, tak mi vyskočí nákupní lístek v Astridu a připomene se mi, co mám koupit. Problem je, že obchod je tak blízko mého domu, že samotná poloha v Locale nestačí - i doma je podmínka polohy detekovaná jako splněná, protože můj domov pořád ještě zasahuje do radiusu kolem obchodu. Takže bych potřeboval ještě další rozlišovací prvek - a tím by mohla být wifi síť. Bohužel v obchodě a jeho okolí žádná wifina není. Ale v podstatě kdybych nastavil, že k naplnění podmínek má dojít tehdy, kdy budu v poloze u obchodu a zároveň NEBUDE mobil v dosahu své domácí WIFI, tak je to přesně to, co potřebuju.

Jenže v Locale můžu nastavit jen podmínku, že JSEM v dosahu určité konkrétní wifi sítě, ale nenašel jsem plugin nebo nastavení, který by umožnil nastavit podmínku, že NEJSEM v dosahu konkrétní wifi sítě.

Čo s tým, do kelu? 8^)
.: S C A L E X :.

mobil: Xiaomi Redmi 4 Pro / MIUI 8
tablet: Lenovo Tab3 8 / stock 6

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: locale

Příspěvek od dufko » pon 08. říj 2012 22:42:20

Hľadaj na markete plugin na wifi.
Ja v nastavení také niečo mám, pozri.

Obrázek

Uživatelský avatar

Scalex
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: čtv 08. zář 2011 14:28:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4 Pro - MIUI 8
Tablet: Lenovo Tab3 8 - stock 6.0
Bydliště: Nymburk

Re: locale

Příspěvek od Scalex » pon 08. říj 2012 23:02:19

Ha, měl jsem nainstalované tři wifi pluginy, z nichž to ani jeden neuměl... už jsem myslel, že to prostě jinak řešit nejde, teď po tvém komentáři jsem na marketu našel další a ten už umožňuje zadat jako podmínku jméno sítě a kvalitu signálu - tj. stačí zadat domácí síť a kvalitu 0 % a je to přesně to, co potřebuju. Díky za nakopnutí správným směrem. 8^)
.: S C A L E X :.

mobil: Xiaomi Redmi 4 Pro / MIUI 8
tablet: Lenovo Tab3 8 / stock 6

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: locale

Příspěvek od dufko » pon 08. říj 2012 23:29:07

Aj taký plugin mám, ale nenapadlo by ma to tak riešiť :) vynašiel si sa :)

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti