Mám zakúpené office Suite7 aj Smart office, nemám však možnosť ich na žiadnom takom tablete vyskúšať. Preto ak niekto túto možnosť má, bol by som rád ak by sa podelil o skúsenosti ako taká práca "ide od ruky".
Hlavne ma zaujíma, či keď otvorím word dokument, napr RTF formát (prevažne v tomto formáte máme uložené word dokumenty) alebo doc či docx ktorý už je uložený a má isté formátovanie s nejakým obsahom (hlavička dokumentu, celý obsah dokumentu s prázdnymi miestami na vyplnenie, ak taký dokument upravím a uložím, či nestratím formátovanie, ak ho otvorím opäť na klasickom PC v MS OFFICE. Taká strata formátovania či len jemná zmena úpravy dokumentu, by spôsobila, že to je nepoužiteľné.
A ešte či možnosti týchto office android aplikácií majú "aspoň približne použiteľné funkcie a možnosti úpravy" dokumentov ako klasický word "v praxi", pretože viem že väčšinu ak nie všetky funkcie obsahujú (len teda neviem ako reálne použiteľné)
Toto je pre mňa veľmi rozhodujúce, či kúpiť android tablet alebo uvažovať nad nejakým windows zariadením veľkosti10'.
Díky za každú skúsenosť