ProduktivitaMarketAccess

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

MarketAccess

Příspěvek od PL113 » úte 18. kvě 2010 19:26:58

Zkoušel někdo předělávku Market Enableru?
Údajně simuluje SIM jakéhokoli operátora...
Samozřejmě ROOT!

http://amip.org.ru/wiki/android/marketaccess

Zkusil bych sám, ale bohužel nemám čas.




Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: MarketAccess

Příspěvek od Case » úte 18. kvě 2010 19:34:03

Dozvěděl jsem se o tom včera, chystám se vyzkoušet, ale zatím jsem se k tomu nedostal.


Joffrey
Stálý androiďák
Příspěvky: 99
Registrován: ned 25. dub 2010 19:42:11
Reputace: 0

Re: MarketAccess

Příspěvek od Joffrey » úte 18. kvě 2010 20:25:07

Skusal som, funguje da sa nasrtavit aby sa spustil pri boote zvoleny operator.
Samsung GT-I9300, Ainol novo 10 Hero, MK808

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: MarketAccess

Příspěvek od PL113 » úte 18. kvě 2010 20:27:08

jj teď jsem taky zkusil a funguje :) teda jako ještě jsem nekoupil...

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 976
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 19

Re: MarketAccess

Příspěvek od netineti » stř 19. kvě 2010 11:56:35

pouzivam ho uz asi mesiac ale slape uplne super..


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: MarketAccess

Příspěvek od d750 » stř 19. kvě 2010 12:08:03

Aplikace je parádní stačí jednou nakonfigurovat a dál není třeba se starat o placené aplikace ani po restartu telefonu.


Bastard
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: stř 17. bře 2010 10:22:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: MarketAccess

Příspěvek od Bastard » stř 19. kvě 2010 17:28:33

Bomba koupil jsem první app. Ještě jak to nakonfigurovat abych nemusel restartovat Hero . protože když jsem byl na US simce a chtěl zpět tak to nešlo , musel jsem udělat restart.

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: MarketAccess

Příspěvek od Case » stř 19. kvě 2010 19:28:52

Před aktivací MA si zazálohuj aktuální nastavení operátora a pak se k němu vrať.

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: MarketAccess

Příspěvek od TMa24 » čtv 20. kvě 2010 16:22:00

super aplikacia, odskusane a zakupene


HellAngel
Androiďák!
Příspěvky: 445
Registrován: čtv 05. srp 2010 17:57:41
Reputace: 3

Re: MarketAccess

Příspěvek od HellAngel » ned 29. srp 2010 11:36:26

chcem sa spitat na postup co mam spravit v tomto programe. Po nainstalovani som spravil toto:
Backup value, zafajkol som aj emulate on boot.
Vybral som si providera (hned prveho)
zavrel aplikaciu.
vosiel som do marketu a videl som aj platene aplikacie.
potom som znova otvoril MarketAccess a dal restore value
tym mi malo vratit moje nastavenia spet.
Je to tak spravne?

mam aj otazku na to ze ked si dam emulovat providera napriklad US t-mobile a idem na net cez operatora tak to berie ako roaming alebo mi to taha moje klasicke data?
Asus zenfone 3 ZE520KL + SmartWatch 2
ex:Lenovo vibe z2 pro + ROM CM 14
ex: Xiaomi Redmi note PRO

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: MarketAccess

Příspěvek od Case » ned 29. srp 2010 12:12:31

To je jenom emulace. Těžko tě to může fyzicky připojit např. na americkou síť...


HellAngel
Androiďák!
Příspěvky: 445
Registrován: čtv 05. srp 2010 17:57:41
Reputace: 3

Re: MarketAccess

Příspěvek od HellAngel » ned 29. srp 2010 14:49:51

aha super :D ja len aby si simka nemyslela ze je niekde v zahranici :D ale to je asi blbost ako krava :D
Asus zenfone 3 ZE520KL + SmartWatch 2
ex:Lenovo vibe z2 pro + ROM CM 14
ex: Xiaomi Redmi note PRO

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti