ProduktivitaJak nainstalovat novější verzi Polaris Office (Samsung only)

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
LaserD@nce
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Jak nainstalovat novější verzi Polaris Office (Samsung only)

Příspěvek od LaserD@nce » pon 21. říj 2013 14:19:49

Ahoj,
čistě náhodou jsem narazil na možnost, jak updatovat oficiálně a legálněPolaris Office z verze 3.0 na 4.0, ačkoliv v Google Play to možné není. Podrobnější návod jsem napsal na blog.

Když to zkrátím, tak v neofiko "marketu" Samsung Apps je novější verze Polaris Office, kterou můžete v pořádku nainstalovat vedle té předinstalované z Google Play (kterou mohu alespoň na svém tabletu Galaxy Tab 10.1 P7500 v pohodě odinstalovat).
Tracky Mobile - aplikace pro sledování jakéhokoliv android telefonu. Včetně možnosti "stealth režimu", kdy to na telefonu není zjistitelné.

don_alex
Administrátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Jak nainstalovat novější verzi Polaris Office (Samsung o

Příspěvek od don_alex » čtv 24. říj 2013 0:32:37

Za prvé se to týká pouze zařízení od Samsungu, za druhé to není neoficiální obchod Play, ale oficiální obchod Samsungu a za třetí je to tím, že Samsung tuto aplikaci předinstaluje do svých zařízení a touto cestou dodává aktualizace... ;)

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“