Po vyzkoušení všeho možného, co mi přišlo pod ruku (bože jak mě ten Agendus chybí) také hodnotím GTask velmi vysoko. Určitě je to dobrá volba, má vcelku jednoduché a příjemné ovládání, nic složitého. Mimochodem momentálně (11.6.2011) je na Gtask nejaká
promo akce a stojí jen $3.99!.
Ale nakonec jsem skončil u placeného Ultimate To-Do list. Hlavně mě zlákala možnost spojení s Toodledo, to má zase bezvadný doplněk do FF, umožnující bleskové zadávání vetšího množství úkolů. Ultimate To-Do list má proti Gtask trochu širší možnosti v možné struktuře zadávání úkolů. Má docela použitelný widget. A navíc jsem vestavěný kalendář nahradil aplikací Pocket Informat a ten má v sobě přímou podporu Ultimate To-Do list.
kecinzer píše:Tak jsem si trochu hrál s úkoly na Androidu a musím konstatovat, že jako nejlepší se mi asi jeví Dato GTasks. Musím tedy říct, že zkouším pouze ty, které má na seznamu Android Agenda Widget.
Má super synchronizaci (automatickou) s Googlem a umožňuje i přidávat různá upozornění na upomínky s tím, že při upozornění je možné ho odsunout o 2 předem definované časy (např. 15min či 1hod) + naplánovat další zcela libovolný čas.
Jedinou nevýhodou může být reklama, které se lze zbavit koupí placené verze, který mi však přijde celkem předražená (skoro $7 za takovouto aplikaci mi přijde moc).
Možná někomu mohu chybět pokročilejší vlastnosti Astridu, jako je třeba čas strávený nad úkolem, ale na druhou stranu Astrid zase neumí online automatickou synchronizaci s Googlem, což je z mého pohledu důležitější.
Jaké aplikace momentálně používáte vy?