Produktivitaukoly s upominkou ?

Moderátoři: don_alex, radegast

LiberX
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S I
Twitter: AppDroid_cz
Kontaktovat uživatele:

Re: ukoly s upominkou ?

Příspěvek od LiberX » ned 05. srp 2012 0:52:51

V tomhle vlakne se resi ToDo aplikace, takze kalendare jsou dost OT. Kazdopadne mam za to, co co potrebujes umi temer kazdy kalendar. Napriklad aplikace Business Calendar dosti komplexni nastroj, navic je kazdou chvili v nejake akci k mani za 20 Kc, takze si staci chvili pockat
Znáte portál AppDroid.cz? Aktuální informace z Android scény, recenze Android aplikací a her.

Yorik
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D

Příspěvek od Yorik » pon 06. srp 2012 12:39:42

Kalendář:
Používám Business Calendar a nemůžu si ho vynachválit. V podstatě jsem nenašel nic, co by mi chybělo. Upomínat se nechávám "Calendar snooze", protože mi přijde lepší než vestavěné upomínky v Business Calendar, ale je to věc vkusu.

Úkoly:
U úkolovníku jsem definitivně zanevřel na google task - jako alfa verze fajn, až to dotáhnou, jsem ochotný to tak za 2 roky znovu vyzkoušet. Ovládání je katastrofální, přidávat úkol přes web (když se mi to nechce datlovat do telefonu) je o nervy.

Jako ideální se mi zatím jeví kombinace http://www.toodledo.com a DGT (v telefonu). Kromě hlasového zápisu úkolů (bez kterého se obejdu) to má všechno, co jsem potřeboval. Web aplikace umožňuje snadné zadání úkolu, v telefonu je vše potřebné, upozornění na úkoly chodí i opakovaně, jak jen je libo.

kecinzer
Moderátor
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kecinzer » čtv 20. zář 2012 11:49:27

Já stále marně hledám úkoly, který by uměly to, že si nastavím nějakou upomínku s upozorněním. Ve stanovený den a čas mi vyskočí upozornění - pokud neoznačím, že je úkol splněn, ale jakkoliv jinak zavřu tuto upozornění, tak chci, aby na mě opět po stanoveném čase znovu vyskočilo. A stále dokola, doku vyloženě neoznačím, že je úkol splněný.

Zatím jsem nenarazil na program, který by toto uměl. U Gtasks i Astrid je možné to upozornění zavřít, že se už příště neobjeví. GTD je takové dost složité.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Blackhawk
Droid

Příspěvek od Blackhawk » čtv 20. zář 2012 13:44:31

Mne Astrid stale pripomina nesplnene ukoly po termine. Myslim, ze na to je nastavenie v menu.

Trek
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Příspěvek od Trek » pát 21. zář 2012 10:15:56

To s tou opakovanou notifikací umí úkolovník, který je součástí aplikace Local Sync.

StSv
Robot
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 iPhone 5S nebo SGS3 podle nálady

Příspěvek od StSv » čtv 13. pro 2012 16:34:03

Naštval mě Astrid svou šílenou češtinou a pro mě absolutní nepřehledností. Koukám na http://appdroid.cz/2012/04/23/todo-apli ... kazdeho-2/ a vybírám hlavně podle komentů a názorů ostatních. Teď instaluju AnyDO (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anydo), snad mi to bude vyhovovat. Nepotřebuju filtry, tagy a milion dalších vychytávek. Prostě úkol, termín, připomenutí a seznamy úkolů. Nic víc, nic míň.

E: Koukám na AnyDo, vypadá to dobře, líbí se mi jednoduchost ovládání (prostě hodím připomeň mi to 1x za den a hotovo) a design.
E2: To se mi líbí !

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“