ProduktivitaOznameni emailu od VIP lidi

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tuxmartin
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: ZOPO Speed 7
Twitter: tuxmartin
Rom: ZOPO Original

Oznameni emailu od VIP lidi

Příspěvek od tuxmartin » úte 06. kvě 2014 9:49:42

Ahoj,
dene mi chodi spousta emailu, takze se dost casto stane, ze se mi nechce kazdou pul hodinu otevirat v oznameni notifikaci gmailu.
Mam ale urcitou skupinu lidi, u kterych bych potreboval dostat upozorneni na novy mail ihned.

Da se to nejak na andoidu, nebo primo v gmail aplikaci nastavit?

Nasel jsem sluzbu IFTTT, ktera by to mela umet https://ifttt.com/recipes/164756-new-em ... tification
Jestli jsem ale dobre pochopil, tak jim musim dat pristup ke svym emailum, coz se mi moc nelibi. Radeji bych nejakou aplikaci primo na android (root mam).

Co pouzivate vy?
Alcatel One Touch Max -> Alcatel One Touch 302 -> Siemens A50 -> Siemens A55 -> Sony Ericsson K750i -> Samsung S5230 Star -> ZTE Skate -> HUAWEI Ascend Y300 -> Xiaomi Redmi 1S 8GB -> ZOPO Speed 7

paulgaugin
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Lenovo A789

Re: Oznameni emailu od VIP lidi

Příspěvek od paulgaugin » stř 07. kvě 2014 14:32:18

Řeším to tak, že emaily od VIP lidí přeposílám na druhý účet a ten kontroluji přednostně.

Autor tohoto vlákna
tuxmartin
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: ZOPO Speed 7
Twitter: tuxmartin
Rom: ZOPO Original

Re: Oznameni emailu od VIP lidi

Příspěvek od tuxmartin » stř 07. kvě 2014 17:05:22

Asi vyreseno. Poradne jsem se pohrabal v nastaveni Gmail aplikace a nasel jsem moznost nastavit ruzne zvukove upozorneni na ruzne stitky. Takze bude jenom stacit udelat filtr na nastaveni stitku pro VIP adresy.
Alcatel One Touch Max -> Alcatel One Touch 302 -> Siemens A50 -> Siemens A55 -> Sony Ericsson K750i -> Samsung S5230 Star -> ZTE Skate -> HUAWEI Ascend Y300 -> Xiaomi Redmi 1S 8GB -> ZOPO Speed 7

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“