ProduktivitaTasker - profil na automaticku synchronizaciu Wifi/3G

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
lukass232
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG L9 P760

Tasker - profil na automaticku synchronizaciu Wifi/3G

Příspěvek od lukass232 » čtv 31. črc 2014 17:15:35

Zdravim, potreboval by som poradit ako spravit profily na automaticku synchronizaciu kazdych 60 minut.

Ak som doma a je k dispozicii wifi s urcitym SSID, tak sa aktivuje profil "DOMA" a automaticky kazdych 60 minut tasker zapne wifi, spusti synchronizaciu a po 5 minutach wifi vypne, ale s podmienkou, ze obrazovka je vypnuta, ak nie je, tak sa wifi vypne 10 sec. po vypnuti obrazovky.

Ak nie som doma, wifi nie je k dispozicii, takze sa profil "DOMA" deaktivuje a aktivuje sa profil "VONKU". Profil "VONKU" -> aktivuju sa kazdych 60 minut mobilne data, spusti sa synchronizacia a po 5 minutach sa mobilne data vypnu ale s podmienkou, ze obrazovka je vypnuta, ak nie je, tak sa data vypnu 10 sec. po vypnuti obrazovky.

Najlepsie by bolo ak by sa synchronizacia spustila az po kazdych 60 minutach, nechcem aby sa stalo to, ze spusti sa synchronizacia v profile "DOMA", za 3 minuty odidem prec, aktivuje sa profil "VONKU" a znova sa spusti synchronizacia pricom predchazajuca prebehla pred 3 minutami.

Typujem, ze k tym dvom profilom bude treba dalsi profil ktory automaticky napr. kazdych 10 min. zisti dostupnost wifi s urcitym SSID, ale nie som si isty ci pri nastaveni v profile state:wifi near, tasker automaticky neskenuje dostupnost wifi signalu v pravidelnom intervale sam.

Inak neviem ci s tou kontrolou dostupnosti signalu wifi nebude problem, lebo dost casto sa mi stava, ze ak manualne zapinam wifi, tak mi v liste po zapnuti wifi nezobrazi ziadne palicky signalu wifi, iba ikonku wifi a po vypnuti a opätovnom zapnuti obrazovky palicky signalu naskocia.

Prosim poradte mi s tym. Vopred dakujem.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“