ProduktivitaDoporučte kalendár a plánovač úkolů

Moderátoři: don_alex, radegast

Matuel
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Nokia 8 dual sim

Re: Doporučte kalendár a plánovač úkolů

Příspěvek od Matuel » pon 08. úno 2016 19:50:09

Ja synchonizáciu neodmietam, chcem len mať aj inú možnosť ako si zálohovať/exportovať údaje. Vysvetľoval som, že aj preto, že v mobile mám otvorený google účet čisto iba pre mobil, môžem časom napríklad zabudnúť heslo, preto by som chcel aj manuálny export, čo vo verzii BC teraz stiahnutého nikde nie je, ale kedže sa mi tento kalendár veľmi páčil tak som chcel zistiť, že prečo.
Zo starého mobilu som exportoval zo zabudovaného kalendára údaje v pohode, snažil som sa ich importovať priamo cez google na účet, ale vyskakuje mi tam chybová hláška, ale pritom je to formát aký google podporuje. Gogle uvádza, že môže byť problém ak je text slovensky, otvoril som zálohovaný kalendár a je slovensky a má iba pár údajov z kalendára tak kašlem na to, ručne to prepíšem. Teraz mi ide výlučne iba o to, aký free kalendár používať a aby mal okrem synchronizácie aj inú možnosť zálohovania údajov a či vie niekto tu taký kalendár z vlastných dobrých skúseností doporučiť. Pýtam sa na začiatku preto, že chcem to vedieť už teraz keď to začnem používať a nie keď tam budem mať "našlahaných" kopu údajov...

Matuel
Nové Androidě

Příspěvek od Matuel » úte 09. úno 2016 8:53:20

dufko píše:Iba sa ti snažia naznačiť, že si robíš sám problém tam kde byť nemusí. Odmietaním google synchronizácie...

Neviem aký máš mobil, skúsil by som najprv vstavaný kalendár, určite tam nejaký máš.

Ak v ňom import nie je, choď na pc a otvor si google kalendár na webe, tam ručný import zaručene je. Potom stačí chvíľu počkať a udalosti sa ti zobrazia aj v mobile po skončení synchronizácie.
Skúšam, či funguje aspoň tá sychronizácia. Údaje v BC sa zobrazia aj klasickom google kalendári v mobile, avšak keď sa prihlásim do toho istého google účtu cez PC (aby som si exportoval údaje z kalendára), tak tam žiadne údaje v kalendári nie sú.
Čo s tým?

dufko
Droid
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10

Příspěvek od dufko » úte 09. úno 2016 10:10:52

Lebo novú udalosť vytváraš opäť lokálne a nie ako udalosť pod účtom google. Keď tvoríš novú udalosť, môžeš určiť či má byť ako udalosť zariadenia, alebo pod google účtom.

Takisto som robil manuálny export a import, slovenská diakritika nevadila.

Matuel
Nové Androidě

Příspěvek od Matuel » úte 09. úno 2016 21:56:47

dufko píše:Lebo novú udalosť vytváraš opäť lokálne a nie ako udalosť pod účtom google. Keď tvoríš novú udalosť, môžeš určiť či má byť ako udalosť zariadenia, alebo pod google účtom.

Takisto som robil manuálny export a import, slovenská diakritika nevadila.
Vytvaram udalosti v google konte, ale aj tak som to tam cez pc nevidel. Udalosti v lokal kalendaroch mi nejde presunht do google konta, upgradoval som BC na BC2, tam uz export a import je, ale je to dostupne iba v pro platenej verzii. Rozhodol som sa ist na iny kalendar, vies doporucit nejaky dobry free kalendar s podobnou variabilitou nastaveni?

sako verife
Robot
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sako verife » úte 09. úno 2016 22:59:05

Je problém si zaplatit pro verzi, zkusit a pokud nebude vyhovovat, tak si nechat vrátit peníze?

Podle mě jednoduché řešení.

dufko
Droid
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10

Příspěvek od dufko » úte 09. úno 2016 23:21:53

A si si istý že v pc si prihlásený na totožné google konto?

Používam iba bc kalendár, o iných nemám prehľad.

Matuel
Nové Androidě

Příspěvek od Matuel » čtv 11. úno 2016 21:05:12

dufko píše:A si si istý že v pc si prihlásený na totožné google konto?

Používam iba bc kalendár, o iných nemám prehľad.
Ano totozne google konto, no zatial som to vyriesil tak, ze som BC vymazal a pouzivam google kalendar, zatial mi vyhovuje a vsetko funguje a plus je tam aj export. Dakujem za rady:)

MirSe
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Příspěvek od MirSe » čtv 03. bře 2016 6:35:49

Od včerejška na GP sleva 80% na skvělý aCalendar+

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“