ProduktivitaPhoneProfilesPlus-profilovník

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

henrichg
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 - Android 9.0 stock - not root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X - PixelExperience ROM (A9.0) - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: PhoneProfilesPlus-profilovník

Příspěvek od henrichg » pát 26. úno 2016 14:02:54

Aha, moja chyba, mal som nastaveny start udalosti 14:45, a ono bolo 13:43. :-D
Testol som este raz: po restarte mobilu bola este minuta a pol do startu udalosti. Udalost sa spustila, kedy mala.

Tak ma napada este jedna moznost. Greenify alebo Stamina mode (ak mate Sony), Doze mod (Android 6) alebo podobna ficurina na "setrenie" baterie. Ak taketo nieco je aktivne, nemusi dojst s spusteniu udalosti.

Napr. doze mod sa zapne po hodine necinnosti zariadenia (display vpnuty, mobil sa nenabija a nehybe sa). Ani vtedy sa udalost nespusti. Zial obist toto nejde. Aj ked date PPP do vynimiek, ze sa pren nema setrit bateria, na Doze mod to nevypne.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com

hcrevize
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG G3 android 6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pát 26. úno 2016 14:06:57

Mám LG G3 a android 6 MM.
Žádné takové aplikace v telefonu nemám.
Po restartu naběhne telefon do správného režimu dle časového rozmezí nastaveném v událostech, ale při změně na jiný profil už ne. Teprve po restartu událostí v aplikaci.
Máte nějaký nápad co s tím?

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pát 26. úno 2016 14:24:24

Teraz som asi nerozumel:

"Po restartu naběhne telefon do správného režimu dle časového rozmezí nastaveném v událostech,"
Znamena to, ze ked sa aplikacia po restarte spusti, ze sa spustia aj udalosti, ktore sa maju?
Skontrolujte ten Log aktivity, musi tam byt zalogovany start aplikacie a za tym spustenie udalosti a aktivacie profilov.

" ale při změně na jiný profil už ne."
A nie je to prave pripad, ze manualne aktivujete profil? Vtedy sa vsetky beziace udalosti zastavia.
A nespustia sa ziadne, az po restarte udalosti sa spustia. Vynimkou su len udalosti, ktore maju zaskrtnute: "Ignoruj manualnu aktivaciu".

EDIT: ak neviete, ci mate manualne aktivovany profil, staci sa pozriet na semaforik v titulku Aktivatora alebo Editora. Ak svieti oranzova, mate manualne aktivovany profil. Ak zelena, tak udalosti bezia a budu startovat. Ci je profil aktivovany manualne indikuje aj [M] pred nazvom aktivneho profilu. Vidiet je to vsade. V Aktivatore, Editore, v notifikacii, vo widgetoch.

Odporucam nastudovat "Dolezite informacie". Je to ikona otaznika v Editore v spodnom paneli.
Naposledy upravil(a) henrichg dne pát 26. úno 2016 14:44:14, celkem upraveno 1 x.

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pát 26. úno 2016 14:42:47

Co chvila bude nova verzia. Este cakam na dake preklady. A nie, este tam nie su NFC tagy ani zrusenie PIN/Heslo.

1. Zmeneny sposob sledovania polohy.
2. S tym suvisiace nove nastavenia v nastaveniach aplikacie
3. V Editore poloh v mape sa zobrazuje kruh okolo aktualnej polohy, indikujuci presnost lokacie. To pomoze pri nastavovani polomeru lokacie. Ak sa tie dva kruhy prekryvaju, PPP to berie, ze je mobil v zadanej polohe.
4. Log aktivit sa da zastavit/spustit
5. Vylepseny dialog "Preddefinovane profily" a "Preddefinovane udalosti"

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pát 26. úno 2016 15:56:16

Troska sa nudim, tak ma napadlo napisat na co PPP vlastne je.

Je na plne automaticke nastavenie vsetkeho mozneho v mobile. Bez toho, aby ste museli siahat po systemovych nastaveniach.

Ja mam nastavene udalosti tak, ze sa vobec nemusim starat. Jediny pripad, ktory nemam osetreny su porady vo firme. Nemam pristup k firemnemu Exchange z mobilu, inac aj to by som riesil udalostou.

Cize:
1. Ak mam poradu, pouzijem Aktivator a aktivujem profil Porada. Aby mobil nezvonil/nenotifikoval. Po porade dam Restart udalosti.
2. Ked som doma, bezi mi udalost Doma, ktora len sleduje polohu. Ta aktivuje profil Doma.
3. Ked idem do prace, udalost Doma skonci (som mimo polohy), aktivuje sa "Predvoleny profil" Vonku.
4. Ked pridem do firmy, spusti sa udalost Praca. Ta zasa len sleduje polohu.
5. Ked idem fajcit (musim ist von), udalost Praca skonci, aktivuje sa "Predvoleny profil" Vonku.
6. Ked je od 00:00 do 8:00 a som doma, spusti sa udalost "Noc doma". Ta okrem casu sleduje polohu, ci som doma. Aktivuje profil "Spanok", kde mam vypnute vsetky zvuky.
7. Chcem, aby ma zobudili konkretne kontakty, ked mi volaju. Mam na to spravenu udalost "Nocny hovor doma". Ta sa spusti, len ak je aktivovany profil "Spanok", som v polohe doma a zvonia mi konkretne vybrate kontakty. Ak skonci hovor, udalost skonci s tym, ze vrati spat predtym aktivovany profil, cize profil "Spanok".
8. Na slabu bateriu mam dalsiu udalost. Ta sa spusti, ak system nastavi Setric baterie (systemovy, co je v Androide, tusim od Androidu 5). Ten aktivuje profil, co povypina vsetky radia (data, wifi, BT, GPS atd.) + synchronizaciu dat. Ak setric baterie v systeme skonci, udalost vsetko vrati spat aktivaciou dalsieho profilu.
9. V piatok mavam seansy s hudbou a fernetom :-D Mam spravenu udalost, ktora sa spusti na zastrcenie sluchadiel do mobilu. Ta spusti profil, co ponastavuje hlasitosti + spusti aplikaciu Google Hudba. Ak sluchadla vyberiem, udalost skonci s tym, ze vrati spat profil, ktory bol aktivny pred zastrcenim sluchadiel.

Takze mozete sa inspirovat.

EDIT: a teraz ma napadlo. V profile je moznost si nastavit docasne trvanie aktivacie. Nastavil som teda pr profil Porada 1 hodinu a po uplynuti som dal Restart udalosti. Toto je take poloautomaticke riesenie, ale pomoze mi to, aspon nezabudnem spravit ten Restart udalosti. ;-)
Naposledy upravil(a) henrichg dne pát 26. úno 2016 16:12:03, celkem upraveno 2 x.

hcrevize
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pát 26. úno 2016 16:05:15

henrichg píše:Teraz som asi nerozumel:

"Po restartu naběhne telefon do správného režimu dle časového rozmezí nastaveném v událostech,"
Znamena to, ze ked sa aplikacia po restarte spusti, ze sa spustia aj udalosti, ktore sa maju?
Skontrolujte ten Log aktivity, musi tam byt zalogovany start aplikacie a za tym spustenie udalosti a aktivacie profilov.

" ale při změně na jiný profil už ne."
A nie je to prave pripad, ze manualne aktivujete profil? Vtedy sa vsetky beziace udalosti zastavia.
A nespustia sa ziadne, az po restarte udalosti sa spustia. Vynimkou su len udalosti, ktore maju zaskrtnute: "Ignoruj manualnu aktivaciu".

EDIT: ak neviete, ci mate manualne aktivovany profil, staci sa pozriet na semaforik v titulku Aktivatora alebo Editora. Ak svieti oranzova, mate manualne aktivovany profil. Ak zelena, tak udalosti bezia a budu startovat. Ci je profil aktivovany manualne indikuje aj [M] pred nazvom aktivneho profilu. Vidiet je to vsade. V Aktivatore, Editore, v notifikacii, vo widgetoch.

Odporucam nastudovat "Dolezite informacie". Je to ikona otaznika v Editore v spodnom paneli.
Když například restartuju telefon za probíhajícího režimu letadlo, tak po restartu zůstane ten režim letadlo.
Ale když se pak má změnit režim třeba za 10minut na režim normální nic se nestane.
Časové režimy jsou automaticky ne ručně. Semafor je zelený, u všech režimů je zaškrtlé ignoruj manuální aktivaci. nikde mi to neukazuje manuální aktivaci.
Prostě to po restartu telefonu nefunguje!
Byl by problém udělat do aplikace po restartu telefonu automatický restart událostí?
Přílohy
Screenshot_2016-02-26-15-56-00.png
Screenshot_2016-02-26-15-56-00.png (229.17 KiB) Zobrazeno 2043 x
Screenshot_2016-02-26-15-55-49.png
Screenshot_2016-02-26-15-55-49.png (324.24 KiB) Zobrazeno 2046 x

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pát 26. úno 2016 16:40:38

Musime si ujasnit pojmy. Musite mi pisat "udalost" a "profil". Nie rezim. Rezim v PPP nie je. ;-)

Z logu vidim:

1. 14:57:28 -- import dat
2. 14:57:57 - povoleny beh udalosti, cize dovtedy boli zakazane!!!
3. 14:57:58 - sa spustila udalost "tyden", co nechapem, lebo mate nastavene ze sa ma spustat az 15:08. Jedine, ze by ste po importe upravovali udalost. Asi ste testovali.
4. 14:58:31 - aktivoval sa profil "letadlo". V logu mi chyba koniec udalosti "tyden". To tiez nechapem. Profil "letadlo" nebol aktivovany manualne, chyba tam [M]. Mozno to sposobila vasa uprava udalosti "tyden". Udalost skoncila len sa to nezalogovalo, len sa zalogovala aktivacia profilu "letadlo". na to sa mozem pozriet, ze ci logujem zastavenie udalosti aj po jej uprave. A asi ste sikovny a za pol minuty ste stihli udalost upravit. ;-)
5. 15:08:45 ste restartovali udalosti.
6. 15:08:47 sa spustila udalost "tyden"

Co je ale zle, ze nevidim spustenie udalosti "tyden" o 15:08, po jej uprave, je tam len "restart udalosti" a az potom spustenie "tyden".
Dokonca mate nastavene "Ignoruj manualnu aktivaciu", aj ked v tomto vasom priklade nebol ziaden profil manualne aktivovany, takze to je inrelevantne.
V kazdom pripade by sa udalost mala spustat, aj ked mate manualne aktivovany profil.

Skuste znova zeditovat udalost "tyden", dajte cas zaciatku do buducnosti, ci sa udalost spusti.

Hlavne nezastavujte spusatnie udalosti cez menu Editora, polozka "Zastav udalosti", vtedy jasne, ze sa udalosti nespustia. Pisem to, lebo pred importom dat ste museli mat spustanie zakazane, vid log.

hcrevize
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pát 26. úno 2016 17:02:20

1. Aplikaci jsem přeinstaloval proto import nastvení s SD karty.
2. povolení běhu událostí ano bylo třeba po přeinstalaci.
3. (4, 5) aktivovala se událost týden, tj. pokud není normální která měla začít v 15:08 měl by být režim letadlo (20:30 až 15:08) viz konec události normální, takže to je OK. viz body č,4 a 5.
6. proveden restart telefonu abych vyzkoušel jestli to bude fungovat (přepnutí do normální v 15:08) nefungovalo proto udělán restart událostí 15:08:45
Body 7 a 8. po restartu událostí naběhla událost týden-profil normální.

Dělám něco špatně?
Případně poraďte jak nastavit potřebuju aby to běhalo takto:
po-pá 7-20:30 profil normální
po-pá 20:30-7:00 profil letadlo
so-ne 8:00-20:30 profil normální
so-ne 20:30-8:00 profil letadlo
po-pá 7:25-8:45 profil auto

Mělo by to vypadat asi nějak takto: viz obr
Přílohy
Screenshot_2016-02-26-17-28-49.png
Screenshot_2016-02-26-17-28-49.png (636.78 KiB) Zobrazeno 1990 x

rose263
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: S10+

Příspěvek od rose263 » pát 26. úno 2016 19:46:52

henrichg píše:Troska sa nudim, tak ma napadlo napisat na co PPP vlastne je.

Je na plne automaticke nastavenie vsetkeho mozneho v mobile. Bez toho, aby ste museli siahat po systemovych nastaveniach.

Ja mam nastavene udalosti tak, ze sa vobec nemusim starat. Jediny pripad, ktory nemam osetreny su porady vo firme. Nemam pristup k firemnemu Exchange z mobilu, inac aj to by som riesil udalostou.

Cize:
7. Chcem, aby ma zobudili konkretne kontakty, ked mi volaju. Mam na to spravenu udalost "Nocny hovor doma". Ta sa spusti, len ak je aktivovany profil "Spanok", som v polohe doma a zvonia mi konkretne vybrate kontakty. Ak skonci hovor, udalost skonci s tym, ze vrati spat predtym aktivovany profil, cize profil "Spanok".

Takze mozete sa inspirovat.
)
Díky za popis. Toto dost pomůže v nastavování.
Rád bych se zeptal jak máš nastavený profil "Nocny hovor doma" - předpokládám, že se při spuštění tohoto profilu nastaví zvuk telefonu z 0 na nějakou vyšší. Před časem jsem s tímto přesně takto experimentoval, ale nedařilo se. Událost se sice při volání od povoleného kontaktu spustila, ale telefon nezvonil. Momentálně to mám vyřešené tak, že se mi na noc spouští Prioritní režim u kterého mám v nastavení telefonu povolené, že kontakty s hvězdičkou se dovolají.

ad práce:
Taky se nedostanu na server a ticho na poradu mám nastavené tak, že si do kalendáře v mobilu dávám porady se slovem ticho a na toto se mi spouští tichý režim.

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pon 29. úno 2016 10:59:05

hcrevize píše:1. Aplikaci jsem přeinstaloval proto import nastvení s SD karty.
2. povolení běhu událostí ano bylo třeba po přeinstalaci.
3. (4, 5) aktivovala se událost týden, tj. pokud není normální která měla začít v 15:08 měl by být režim letadlo (20:30 až 15:08) viz konec události normální, takže to je OK. viz body č,4 a 5.
6. proveden restart telefonu abych vyzkoušel jestli to bude fungovat (přepnutí do normální v 15:08) nefungovalo proto udělán restart událostí 15:08:45
Body 7 a 8. po restartu událostí naběhla událost týden-profil normální.

Dělám něco špatně?
Případně poraďte jak nastavit potřebuju aby to běhalo takto:
po-pá 7-20:30 profil normální
po-pá 20:30-7:00 profil letadlo
so-ne 8:00-20:30 profil normální
so-ne 20:30-8:00 profil letadlo
po-pá 7:25-8:45 profil auto
Neviem kde je sakra problem. Nie ste prvy, kto mi to zahlasil, ze sa udalosti podla "Parametre casu" nespustia. Asi som niekde siahol a pokazil som to. :-/ Mam podozrenie na to, ze ked system moju aplikaciu zhodi (to bezne robieva), tak po znovuspusteni servisu, co bezi na pozadi sa vsetko nenastavi, co ma. A tam som asi spravil daku botu.

A nie, nenastavujete spatne udalosti. Chyba nie je u vas.

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pon 29. úno 2016 11:14:17

rose263 píše: Díky za popis. Toto dost pomůže v nastavování.
Rád bych se zeptal jak máš nastavený profil "Nocny hovor doma" - předpokládám, že se při spuštění tohoto profilu nastaví zvuk telefonu z 0 na nějakou vyšší. Před časem jsem s tímto přesně takto experimentoval, ale nedařilo se. Událost se sice při volání od povoleného kontaktu spustila, ale telefon nezvonil. Momentálně to mám vyřešené tak, že se mi na noc spouští Prioritní režim u kterého mám v nastavení telefonu povolené, že kontakty s hvězdičkou se dovolají.

ad práce:
Taky se nedostanu na server a ticho na poradu mám nastavené tak, že si do kalendáře v mobilu dávám porady se slovem ticho a na toto se mi spouští tichý režim.
Mne to funguje. Takto mam nastavene prislusne profily:
"Spanok"
- Mod zvonania/vybrovania: (S) Vyrusenia
- (S) Typy vyruseni: Len budiky (existuje len pre Android 6)
- Hlasitosti neriesim
"Hovor v noci"
- Mod zvonania/vybrovania: (S) Vyrusenia
- (S) Typy vyruseni: Vsetky
- Hlasitosti neriesim

Treba davat bacha na ten "Mod zvonenia", ci pre "Hovor v noci" mate taky, aby to zvonilo. A potom pripadne aj hlasitost nastavit, ak pri profile "Spanok" ste ho dali na 0.
ALE: Zistil som, ze zmena tonu zvonenia nefunguje. Ak mate v profile "Spanok" nastaveny ton "PhoneProfiles Silent", a v profile "Hovor v noci" iny, PPP sice ton zmeni (v systemovych nastaveniach bude zmeny), ale Android ho nezoberie do uvahy. Proste pocas zvonenia, ked zmenite ton, Android aj tak pouzije ten, co bol pred zvonenim :-/

hcrevize
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pon 29. úno 2016 13:01:17

Tak aplikace funguje ale nesmí mezi tím být restart telefonu.
Když udělám restart telefonu ani nenaběhne profil který by měl v danou chvíli být dle časového plánu, aplikace vypadá jako uspaná. Když na ní klepnu tak okamžitě najede profil dle nastvení času.
Pokud ale chci aby se při další změně časového profilu přeplo na další musím provést restart událostí.
Takže pouze vyřešit proč to blbne po tom restartu.
Případně zabudovat do aplikace automatický restart událostí po restartu telefonu.

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pon 29. úno 2016 13:19:30

hcrevize: toto nie je mozne. Podla mna nemate aplikaciu po starte telefonu spustenu. Pisali ste mi, ze mate zaskrtnute, ze sa ma pri starte spustit. Potom nechapem, preco sa vam nespusti.
Fakt nemate daky killer aplikacii zapnuty, ktory PPP zrusi hned pri starte mobilu?
Ja som to skusal uz snad 100x cez vikend a vzdy sa aplikacia spustila a udalosti tiez. Aj tie, ktore sa mali hned po starte mobilu aj dalsie, ktore sa mali spustit neskor.

A stale nechapem toto: "Pokud ale chci aby se při další změně časového profilu přeplo na další musím provést restart událostí." Co toto znamena?
Neexistuje "casovy profil". Existuje udalost, ktora sa spusti v dany cas.
Co znamena "dalsi zmena casoveho profilu"? A na co "dalsi" sa to ma prepnut?

Mam to chapat tak, ze mate niekolko udalosti, kazda sa ma spustit v iny cas a ani jedna sa po starte mobilu nespusti?
Tak ako som pisal, kuknite, ci vam nejaky task killer hned po starte mobilu nekillne PPP. Ine mi fakt nevychadza.

hcrevize
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pon 29. úno 2016 13:35:13

Aplkace zapnutá je, zaškrtlé políčka automatického spuštění jsou.
Je to nastavené dle obrázku zde:
http://androidforum.cz/post1028328.html#p1028328" onclick="window.open(this.href);return false;
žádný killer nainstalovaný nemám.
Dám příklad přes den 7:00-20:30 má být událost normální (symbol sluníčka ve stavovém řádku viz obrázek)
v 9:00 udělám restart telefonu, měl by naměhout tedy událost normální, nenaběhne nic. Pokud otevřu aplikaci událost se ihned zapne (symbol sluníčka ve stavovém řádku).
Ve 20:30 by se měla vypnout událost normální a přepnout se na událost letadlo (viz obrázek), nic se nastane, pokud před tím neprovedu restart událostí. Pokud provedu přepne se to.
vše by to mělo fungovat dle obrázku zde:
http://androidforum.cz/post1028348.html#p1028348" onclick="window.open(this.href);return false;

Autor tohoto vlákna
Marek.P
Robot
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Příspěvek od Marek.P » pon 29. úno 2016 13:44:39

Jaký máš telefon?
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

hcrevize
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pon 29. úno 2016 13:57:23

Je to vidět vpravo od popisu v příspěvku, v uživatelským panelu tj.
LG G3 a android 6 + root

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pon 29. úno 2016 13:59:58

Mate povolene prava, ktore PPP pytal? Mate grantnuty root pre PPP?

EDIT: teraz som to testol. Nexus 5, Android 6.0.1, root. Nainstalovana verzia z Google Play. Nahodene 2 udalosti na cas.
Restartol som telefon, spustila sa hned prva. O 14:00 sa spustila druha.
Mne to funguje, u vas to vypoada, ze sa aplikacia po restarte nespusti.

hcrevize
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pon 29. úno 2016 14:05:34

To by vše mělo být OK viz obr:
Jo vypadá to že se aplikace nespustí.........
Přílohy
Screenshot_2016-02-29-14-03-12.png
Screenshot_2016-02-29-14-03-12.png (250.04 KiB) Zobrazeno 1804 x
Screenshot_2016-02-29-14-03-00.png
Screenshot_2016-02-29-14-03-00.png (296.88 KiB) Zobrazeno 1804 x

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pon 29. úno 2016 14:10:33

A co Povolenia? Mne to pytalo: Telefon (daky profil to psosobil) a Ulozisko (instalacia "PhoneProfiles Silent" tonu). Obe mam povolene.

hcrevize
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pon 29. úno 2016 14:13:44

kde to najdu ty povolení?

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pon 29. úno 2016 14:15:21

OK, tak to spravne takto: posite mi vase vyexportovane data. Najdete ich na sd karte v adresari PhoneProfilesPlus. Na mail: henrich.gron@gmail.com

Povolenia su v nastaveniach systemu v Aplikacie. Najdite PhoneProfilesPlus a v nom Povolenia.

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pon 29. úno 2016 14:41:12

Mate zakazne spustanie udalosti (cerveny semaforik)!!!
Preco?
Akonahle som to povolil, tak sa spustila udalost "tyden", profil "normalni".

EDIT: po restarte telefonu sa spustila udalost "tyden", profil "normalni". SuperSU hned dalo root. Aplikaciu som ani nespustal.

hcrevize
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pon 29. úno 2016 14:45:04

Patrně to bylo vyplé jak si s tím pořád dokola hraju a zkouším. Ani tak to nejde, po restartu
Aplikace dostane oprávnění SuperSu až když ji otevřu, ne automaticky po restartu.
Naposledy upravil(a) hcrevize dne pon 29. úno 2016 14:49:13, celkem upraveno 1 x.

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pon 29. úno 2016 14:48:32

Povolili ste spustanie udalosti? Ak povolite, hned sa musi nastartovat udalost "tyden". Semaforik musi byt zeleny.
Ak to nespravi, tak uz fakt neviem. Musite mat daco divne v mobile.

EDIT: Udalosti mate spravene tak, ze neignoruju manualnu aktivaciu. Cize udalosti nespustili, ked ste mali manualne aktivovany profil. Ani po restarte mobilu.
Vas log aktivity tu nevidim. Odmazali ste ho predtym, nez ste to exportovali?

EDIT2: Este k tomu rootu. Ten sa negrantne automaticky pri starte mobilu, ak mate zakazany beh udalosti. Mozno toto bol problem. Musite si davat pozor na to, ci ten beh mate povoleny.

hcrevize
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pon 29. úno 2016 14:57:33

jo semafor zelený, událost se spustí vše jde. až do restartu pak se nic nespustí, oprávnění superSU to dostane až po otevření aplikace dříve ne a to bude asi ten problém.........

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pon 29. úno 2016 15:01:21

Ja sa na to pozriem, ale nechapem. Toto mi funguje na niekolkych mobiloch a u vas nie. Vase data na mojom mobile funguju bez problemov. Mate v mobile nieco, co zakaze autmaticky start PPP. Antivirak alebo ja neviem co to moze sposobovat. Existuje kopa aplikacii, co blokuju autospustenie aplikacii. Skuste riadne pohladat v mobile, ci fakt nemate daco take. LG nema nahodou daky setriaci mod? Ze by ste ho mali zapnuty?

hcrevize
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pon 29. úno 2016 15:08:46

bohužel to prostě nefunguje, vše je spuštěno a povoleno, včetně ignorování manuální aktivace a stejně to prostě nejde po restartu....
Nic mažu to, ještě že mám další aplikace co jdou bez problémů i po restartu škoda no...
Antivir, killer nebo něco podobného na mobilu nemám...
šetřící mód to má ale mám to vypnutý

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pon 29. úno 2016 17:05:47

Hm, nieco som objavil. Neviem ako ste restartovali mobil. Ja som to vzdy robil tak, ze som mobil vypol a potom zapol. A teraz pozeram na stackoverflow.com, ze este existuje broadcast akcia QUICKBOOT_POWERON.
Ze by ste vzdy robili rychli reboot? Na tom som to neskusal, kedze Nexus 5 v stock romke taku moznost nema.

A este som zistitl. broadcast BOOT_COMPLETED nedostanu pri staete mobilu ziadne aplikacie, ktore su nainstalovane na externej SD karte. Ale mozem nanutit, aby sa PPP instaloval vzdy na interny sd.

Takze zasa dake novinky som sa dozvedel.

EDIT: Link na novu verziu: https://docs.google.com/uc?id=0B5RwcWvh ... t=download" onclick="window.open(this.href);return false;
hcrevize mozete prosim skusit, ci sa uz spusti pri starte mobilu? Posledny pokus a uz vam dam pokoj. Diiik moc.

hcrevize
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hcrevize » pon 29. úno 2016 18:52:12

Nestartuje je to pořád stejný. Teprve po otevření aplikace dostane povolení od SuperSU.
Restart prováděn normálně přes vypínací tlačítko-restart.
Zkoušeno i klasicky vypnout-zapnout pořád stejný, aplikace PPP se nezapne.

Zkoušel sem jinou aplikaci na profily:
1 Profile, ta funguje normálně i po restartu s letadlem atd........

henrichg
Robot

Příspěvek od henrichg » pon 29. úno 2016 19:43:50

OK, tak uplne posledny pokus, teda ak to este mate nainstalovane. Skuste cez Editor v menu dat "Ukoncit". Potom znova spustite. Potom restart mobilu.
A bacha, aby ste mali zapnute udalosti, teda pred restartom mobilu zeleny semaforik.

Ja vobec nerozumiem tomu, preco sa vam to nespusta hned po starte mobilu. Musi sa to, nie je ziaden dovod, aby to nerobilo. Ste prvy uzivatel, ktoremu sa to nespusta automaticky na starte mobilu.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“