Troska sa nudim, tak ma napadlo napisat na co PPP vlastne je.
Je na plne automaticke nastavenie vsetkeho mozneho v mobile. Bez toho, aby ste museli siahat po systemovych nastaveniach.
Ja mam nastavene udalosti tak, ze sa vobec nemusim starat. Jediny pripad, ktory nemam osetreny su porady vo firme. Nemam pristup k firemnemu Exchange z mobilu, inac aj to by som riesil udalostou.
Cize:
1. Ak mam poradu, pouzijem Aktivator a aktivujem profil Porada. Aby mobil nezvonil/nenotifikoval. Po porade dam Restart udalosti.
2. Ked som doma, bezi mi udalost Doma, ktora len sleduje polohu. Ta aktivuje profil Doma.
3. Ked idem do prace, udalost Doma skonci (som mimo polohy), aktivuje sa "Predvoleny profil" Vonku.
4. Ked pridem do firmy, spusti sa udalost Praca. Ta zasa len sleduje polohu.
5. Ked idem fajcit (musim ist von), udalost Praca skonci, aktivuje sa "Predvoleny profil" Vonku.
6. Ked je od 00:00 do 8:00 a som doma, spusti sa udalost "Noc doma". Ta okrem casu sleduje polohu, ci som doma. Aktivuje profil "Spanok", kde mam vypnute vsetky zvuky.
7. Chcem, aby ma zobudili konkretne kontakty, ked mi volaju. Mam na to spravenu udalost "Nocny hovor doma". Ta sa spusti, len ak je aktivovany profil "Spanok", som v polohe doma a zvonia mi konkretne vybrate kontakty. Ak skonci hovor, udalost skonci s tym, ze vrati spat predtym aktivovany profil, cize profil "Spanok".
8. Na slabu bateriu mam dalsiu udalost. Ta sa spusti, ak system nastavi Setric baterie (systemovy, co je v Androide, tusim od Androidu 5). Ten aktivuje profil, co povypina vsetky radia (data, wifi, BT, GPS atd.) + synchronizaciu dat. Ak setric baterie v systeme skonci, udalost vsetko vrati spat aktivaciou dalsieho profilu.
9. V piatok mavam seansy s hudbou a fernetom

Mam spravenu udalost, ktora sa spusti na zastrcenie sluchadiel do mobilu. Ta spusti profil, co ponastavuje hlasitosti + spusti aplikaciu Google Hudba. Ak sluchadla vyberiem, udalost skonci s tym, ze vrati spat profil, ktory bol aktivny pred zastrcenim sluchadiel.
Takze mozete sa inspirovat.
EDIT: a teraz ma napadlo. V profile je moznost si nastavit docasne trvanie aktivacie. Nastavil som teda pr profil Porada 1 hodinu a po uplynuti som dal Restart udalosti. Toto je take poloautomaticke riesenie, ale pomoze mi to, aspon nezabudnem spravit ten Restart udalosti.