ProduktivitaSynchronizace aplikací

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
maila7
Stálý androiďák
Twitter: maila7
Kontaktovat uživatele:

Synchronizace aplikací

Příspěvek od maila7 » čtv 07. říj 2010 14:51:45

Zdravím příznivce Androida.
Obracím se na Vás s prosbou. Hledám nějakou aplikaci (jestli vůbec existuje, spíše ne, jelikož nevím, jak by vůbec fungovala) na synchronizaci dat pro vybrané aplikace.

Popíšu a objasním situaci ať předejdeme zbytečným nedorozuměním:
Nemám mobilní internet, jelikož jsem stále někde na wi-fi, ovšem abych kvůli synchronizaci aplikací v časovém intervalu měl stále zapnutou wifinu je dost zatěžující pro baterku. Takže musím synchronizovat ručně v čas který si určím (například po probuzení :)), a to tak, že každou aplikaci kterou potřebuji mít "čerstvou" musím otevřít a v ní synchronizovat (neplatí pro FB, Google účet, Twitter, ... - které synchronizuji pomocí HTC gadgetu). Jedná se například o Astrid, Catch, Gtask, Počasí se zprávami od Googlu, ani si teď na vše nevzpomenu a to je ten problém ....

Poraďte mi prosím jak docílit toho, abych ušetřil čas a nejlépe vše někde propojil a synchronizoval aplikace najednou, jedním dotknutím a hlavně na některou app nezapoměl před opuštěním wifiny.

Mne napadlo jen si všechny potřebné aplikace dát do jedné složky, kterou budu projíždět, ale vzhledem k tomu, že už mám aplikace v několika jiných složkách se mi to duplikovat moc nechce.
Poradíte něco lepšího?
HTC Desire non-ROOT | Android 2.3.3 | 3.14.405.1 | Kingston 16GB microSDHC Class 10
ASUS Transformer Pad TF300T + klávesnice (dok)
ObrázekFollow me @maila7

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“