Samozřejmě se nabízí Huawei Health, jenže se zdá, že je to docela uzavřené a neměl bych pak jak ta data přenést, kdybych změnil značku (a to dřív nebo později asi nastane, měním hardware častěji než boty). Líbí se mně monitoring spánku, ten vypadá skvěle a ani nesežral moc baterky (s kvalitou spánku mám problémy tak se mně podobná apka fakt hodí).
Pak je tu nativně podporovaný Google Fit, kde se mně opravdu líbí, že na něho můžu přistupovat přes web, a že se dá synchronizovat s kdečím. Ale zase sám toho moc neumí

Od minulých hodinek mám dost dat v Samsung Health, ty jdou jakž takž synchronizovat s Google Fit, ale musí existovat něco lepšího!
V hodinkách je instalovaný Runtastic, mám ho dokonce koupený, ale nevím, co to umí. Když tak jen napište, že to umí většinu toho, co chci a prozkoumám to

Co od toho chci:
- kroky
- tep
- váha
- příjem vody/kofeinu (zatím mám Water drink reminder,který umí i synchro s SHealth)
- sledování, co sním. Ideálně, kdyby to spolupracovalo s Kalorickými tabulkami nebo něčím podobným. Ale když jsem jednou přepisoval kalorie do SHealth, zvládnu to i podruhé
(BTW SHealth má naprosto otřesné vyhledávání potravin)
- samozřejmě by bylo fajn, kdyby to mělo integrované cvičení (pamatuju, že Google Fit uměl krásně detekovat cviky v posilovně)