ProduktivitaPřekladač Google - Offline balíčky

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
peta809
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S20 FE 5G
Twitter: @KoumiCZ
Tablet: Teclast M89 Pro
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Překladač Google - Offline balíčky

Příspěvek od peta809 » pát 09. lis 2018 5:10:54

Zdravím, už asi více jak půl roku se mi na mé Galaxy S7 s Androidem 8 nedaří stáhnout offline balíčky pro překlad v aplikaci Google Překladač. Máte s tímto někdo stejné problémy? Vyřešily jste je? Předem díky za rady. Přeinstalaci, mazání dat, instalaci starší verze aplikace, to vše jsem už zkoušel a bez úspěchu.
Screenshot_20181109-050346_Translate.jpg
Screenshot_20181109-050346_Translate.jpg (138.9 KiB) Zobrazeno 1028 x
Pomohla ti moje rada, tip či odpověď? Chceš mi poděkovat? Ano? Učiň tak prosím pomocí palce nahoru.
Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo.
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/KoumiCZ

Autor tohoto vlákna
peta809
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S20 FE 5G
Twitter: @KoumiCZ
Tablet: Teclast M89 Pro
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Překladač Google - Offline balíčky

Příspěvek od peta809 » pát 09. lis 2018 8:40:19

Problém vyřešen. Problém způsobovala aplikace Blokada na blokování reklamy. Dal jsem překladač do výjimek a už je to ok.
Pomohla ti moje rada, tip či odpověď? Chceš mi poděkovat? Ano? Učiň tak prosím pomocí palce nahoru.
Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo.
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/KoumiCZ

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“