ProduktivitaAplikace - opakujici se upozorneni po casovem intervalu

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
radek178
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: huawei g300

Aplikace - opakujici se upozorneni po casovem intervalu

Příspěvek od radek178 » úte 07. led 2020 15:33:42

Ahoj,

shanim aplikaci, kterou bych jednou nastavil a ona me bude po zvolenem casovem intervalu (napriklad 2 hodiny) upozornovat trbe cely mesic. Pro jistotu to napisu podrobne. Potrebuji, aby se aplikace 1x nastavila a napriklad kazde 2 hodiny mne zvukem upozornila. Potrebuji to opakovani nekonecne. Proste aby to napriklad ty kazdy 2 hodiny udelalo pip.

Zatim jsem na nic nenarazil a ani nevim, jestli neco takovy funguje. Zkousel jsem to s budikem a ten nema moznost nastavit tak caste opakovani. A netusim vubec jakou aplikaci hledat. STahl jsem nejaky dalsi budiky, ale tam to dopadlo stejne.

Dik.

mirsil
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S22 Ultra

Re: Aplikace - opakujici se upozorneni po casovem intervalu

Příspěvek od mirsil » úte 07. led 2020 16:50:27

Vyzkoušej třeba Tasks, interval upozornění lze už od jedné minuty: https://play.google.com/store/apps/deta ... ks.android

Autor tohoto vlákna
radek178
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: huawei g300

Příspěvek od radek178 » pát 10. led 2020 14:25:00

Diky. Zkusim. Nasel jsem nekolik prispevku i tady na foru, ale vsechno jsou to aplikace, co upozornuji maximalne na 60 minut. Na Gplay jsem nasel nejakou pro leky, coz umoznuje podrobny nastaveni a v podstate to muzu pouzit, protoze potrebuju nastaveni na 120 minut, ale problem je, ze to zase nehlasi zvuk a aplikace v podstate nefunguje. Jdu zkusit to tvoje.

Nejde mne ani nastavit ten budik. Ten by byl nejlepsi. Opakovane proste po tak kratkym casovm intervalu to neumi a nastavovat v telefonu 12 budiku na den, je proste kravina.

qitecko1
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 STOCK ROM 6.0 - ROOT

Příspěvek od qitecko1 » pát 10. led 2020 16:33:46

Pouzivam Busines Calendar 2. Nastavis si nejakou udalost a zadas opakovani klidne do nekonecna. Akorat poprve si musis zadat udalosti v prubehu jednoho dne po tebou danym casovym rozestupu s nekonecnym opakovanim.

­    

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“