ProduktivitaSynchronizace s více kalendáři z nichž jeden je offline

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
ondrejkovic
Stálý androiďák

Synchronizace s více kalendáři z nichž jeden je offline

Příspěvek od ondrejkovic » pon 08. lis 2010 17:00:33

Dobrý den,

Pečlivě jsem několik hodin prohledával toto fórum, ale zdá se, že odpověď zde není.
Mám HTC Magic synchronizovaný přes internet s Google Calendar (bez problémů). Tentýž přístroj synchronizuji KABELEM s JINÝM počítačem v malé síti, která NENÍ propojena na internet - tady je MS Outlook 2003 (nic jiného tam být nemůže, neboť nejsem správcem této malé sítě).

Výsledkem je, že se mi data z Google Calendar zobrazí v Magicu červeně a data z Outlooku zeleně - ovšem pouze můj Magic je místem, kde vidím OBOJÍ - jinak si jak Google Calendar, tak i Outlook žijí svými vlastními životy a události v kalendáři jsou mezi nimi vzájemně nepřenosné. Přímé propojení Outlooku s Google Calendar (obejití Magica) NENÍ možné (malá síť s Outlookem není propojena na internet).

Mám takovou představu, že VŠECHNY mé události budou v JEDINÉM provedení (na výsledné barvě nezáleží) a budou se synchronizovat jak s Google Calendar, tak i s Outlookem.

To znamená:
[*] Když v Outlooku přidám, smažu nebo změním událost - tato se mi kabelem sesynchronizuje s Magicem (to funguje už teď) a následně přes internet s Google Calendar (to už nefunguje - události natáhnuté do Magica z Outlooku přes kabel se do Google Calendar nenahrají).
[*] Když přidám, smažu nebo změním událost v Magicu - tato se hned sesynchronizuje přes internet s Google Calendar (to funguje už teď, ale pouze pokud označím tuto událost v Magicu jako určenou pro Google Calendar) a když později připojím Magica k Outlooku, tak se sesynchronizuje i s ním (to už nefunguje - událost totiž musím při zápisu do Magicu označit jako určenou pro jeden nebo druhý kalendář - tedy buď pro Outlook NEBO pro Google Calendar - obojí najednou není možné a události označené pro Google Calendar se synchronizují POUZE s Google Calendar - nikoli s Outlookem a naopak).
[*]Když přidám, smažu nebo změním událost v Google Calendar - tato se hned sesynchronizuje přes internet s Magicem (to funguje už teď) a když připojím Magica k Outlooku, tak se sesynchronizuje i s ním (to už nefunguje - události natažené do Magica z Google Calendar se do Outlooku nesynchronizují).

Dříve jsem měl Symbianové Nokie a tato trojitá synchronizace mi bez problémů fungovala na ose Outlook - Nokia (kabel) a Nokia - ZYB (internet). V Androidu jsou pro každý protějšek zvlášť kalendáře a jejich obsahy nejdou žádnbým mne známým způsobem sloučit.

Najdu zde řešení?

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“