Produktivita[APPS] - Setting Profiles Full

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
romanxxx
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 20. lis 2010 11:11:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxi S

[APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od romanxxx » sob 20. lis 2010 11:31:09

Napadlo ma co keby sme v tom to vlakne pisali svoje skusenosti s tou aplikaciou kto si ako co nastavil ako mu to pracuje a pod.
Profili som si nastavil v pohode, problem mam v tom ak dam profil rodina a chcem aby sa mi dovolali v tomto profile len urcity ludia zo zoznamu ako na to? Co znamenaju polozky na karte Tools: Backup - zrejme zaloha programu na sd kartu, Restore - obnovenie zalohy z sd karty, Status bar shortcut - oznamovacia ikona v roletke ,,ostatne zatial neviem k comu sluzia,,





FaRD
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 03. pro 2010 0:10:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia X8

Re: [APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od FaRD » pát 03. pro 2010 0:33:56

Tak vedel by som ti poradit ako na pridanie urcitych ludi do profilu. Pojdes do Rules konkretneho profilu a ked budes v pozicii edit rules toho profilu tak stlacis tlacidlo menu telefonu a das Add Condition a Incoming call a tam si to nastavis.

Dufam ze som pomohol.

Uživatelský avatar

Akir
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 09. kvě 2011 21:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2x
Tablet: Onda V711
Rom: Default

Re: [APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od Akir » pon 23. kvě 2011 10:53:15

Zdravím
poraďte... :help:
jak nastavím pravidlo (pokud to vůbec jde)
Zapni APPlikaci pokud je připojeno (jakékoliv) nabíjení
NEBO
baterie > 45%
tzn. chci aby se zapnul "kecálek" kdykoliv se mobil nabíjí a zůstal zapnutý, když se odpojím od nabíječky - až do určeného % baterie.
Problém mám s tou podmínkou NEBO :( - nějaký nápad jak to obejít?
Díky.
----
4.9.2011 Vyřešeno, nová verze 1.1F už sice má volby
A AND B,
A OR B,
(A OR B)
ALE
nelze dát dvě stejné "conditions" do podmínek. Vyřešeno tak, že mám dvě samostatná PRAVIDLA
1. baterie se nabíjí -> zapne se kecálek
2. baterie > 40% -> zapne (zůstává zapnutý) kecálek
Není to asi ideální ale funguje to.
Naposledy upravil(a) Akir dne ned 04. zář 2011 14:45:24, celkem upraveno 2 x.
------
Akir, LG Optimus 2x, ONDA V 711


m.a.x.i.m.u.s
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 18. říj 2010 14:17:27
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Galaxy S9+

Re: [APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od m.a.x.i.m.u.s » pát 15. črc 2011 10:02:32

Lze nějak nastavit, aby po připojení na domácí wifi se přeplo 3G na 2G?
Mám problém, že domam mám horší pokrytí 3G a díky tomu jsem občas bez signálu, nebo se mi přeruší hovor.
Desire -> Sensation -> Galaxy SIII -> Galaxy S4 -> G3 16GB -> G4 Leather -> Galaxy S7 Edge -> Galaxy S8 -> Galaxy S9+


MichalF
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 06. bře 2012 10:24:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy SII

Re: [APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od MichalF » pon 12. bře 2012 12:23:22

Ahoj,
nejak se mi nedari uplne nastavit to co mozna nejak ma nekdo z Vas tak to zkusim :

Profily :
WIFI - wifi ON, bt OFF
AUTO - wifi OFF, bt ON

Pravidla:
1. Kdyz jsem doma, v praci nebo u rodicu, chci aby mi bezela WIFI a BT byl vypnuty - Profil WIFI
2. Kdyz odejdu z techto mist, kde mam wifi, aby se mi vypla wifi a spustil se BT, aby se mi pripojilo HF v aute - Profil AUTO
3. Kdyz se odpoji BT Parrot v aute, zapni profil WIFI

a tady nastava problem :

Kdyz odejdu z mist kde mam wifi, ale nejdu do auta, tak se mi vypne wifi a zapne BT, ale protoze nedojde k odpojeni od BT Parrot, nedojde ke spusteni pravidla 3 a pak kdyz se vratim domu, sem bez wifi se zaplym BT.

Pripadne druhy problem, odejdu z auta, du nakoupit, tudis BT Parrot se odpoji, precvakne se na profil WIFI, ale zadnou wifi nema k dispozici a BT uz je vyplej takze se nepripoji ani k HF.

Nevi nekdo jak to vyresit ?



MichalF
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 06. bře 2012 10:24:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy SII

Re: [APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od MichalF » pon 12. bře 2012 17:14:11

Tak uz sem to tak nejak vyresil ;) Thnx


dalanik
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 17. kvě 2011 13:41:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: [APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od dalanik » pát 16. bře 2012 8:38:31

m.a.x.i.m.u.s píše:Lze nějak nastavit, aby po připojení na domácí wifi se přeplo 3G na 2G?
Mám problém, že domam mám horší pokrytí 3G a díky tomu jsem občas bez signálu, nebo se mi přeruší hovor.
Neni duvod neco prepinat kdyz si pripojeny na Wifi. Pokud si pripojeny na Wifi, data pres 2/3G sit se automaticky vypnou.


seaman
Androiďák!
Příspěvky: 554
Registrován: sob 14. kvě 2011 19:47:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G6
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 32GB

Re: [APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od seaman » pát 16. bře 2012 12:47:55

Lidi, čtěte pořádně. Vždyť on napsal v pouhých dvou větách o co mu jde a data to nejsou.
Naposledy upravil(a) radegast dne pon 19. bře 2012 10:24:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!


dalanik
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 17. kvě 2011 13:41:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: [APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od dalanik » pon 19. bře 2012 10:03:05

Sorry, tak jsem blbej - nechapu co Wifi ma spolecne s hovory.... kdyz se mu prerusuji hovory, nevidim jak 2/3G to muze ovlivnit? Kdyz ses pripojeny pres WiFinu, data se nepouzivaji (2G/3G) a tim neovlivnuji telefon, baterku atd. V podstate, myslim si , ze kdyz je pripojen Wifi, data ani neni zaply...

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: [APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od dufko » pon 19. bře 2012 10:08:59

Nič, ale chce pravidlo, že keď je doma (zistí to pripojením na domácu wifi), tak nech ide iba cez 2g. Keďže má doma slabý 3g signál, často sa prepína na 2g aj počas hovoru a ten potom padne.

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: [APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od Sentinel » pon 19. bře 2012 11:27:06

Myslim, ze to takto nastavit nepujde, jelikoz prepinani 2G/3G nelze delat automaticky, ale jenom rucne tj. bud v notifikacni liste nebo pak pres menu a Nastaveni.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: [APPS] - Setting Profiles Full

Příspěvek od dufko » pon 19. bře 2012 12:10:15

V cyanogene to ide :)
Ja prepínam tiež ručne.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti