ProduktivitaCall Meter 3G/NG

Moderátoři: don_alex, radegast

Uživatelský avatar

smajlo
Robot
Příspěvky: 720
Registrován: pát 10. pro 2010 12:57:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T
Bydliště: Sereď

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od smajlo » pát 21. čer 2013 17:17:39

Neda...




Uživatelský avatar

maxfli
Moderátor
Příspěvky: 1624
Registrován: sob 17. pro 2011 21:31:48
Reputace: 58
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG GALAXY S8PLUS G955F RENOVATE ICE ROM

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od maxfli » sob 22. čer 2013 7:23:38

Do včerejšího večera jsem Call Meter 3G/NG používal dá se říci bez problémů, ale bohužel jsem ho musel vyměnit za jinou apku, proč?

Jelikož mi v rámci akcí a zvýhodnění operátor stále obnovuje FUP, musel jsem vždy data vynulovat, jenomže bohužel, v Call Meteru to nelze, samostatně se data nedají vynulovat, ale pouze jako celek i s voláním a sms, když se toto provede, musí se také restartovat mobil, aby se obnovily widgety, bez restartu to nejde.Dále nelze např.nastavit manuální korekce údajů, jednoduše si ručně zadat, kolik mám projetých dat, kolik provoláno, sms a další.Tímto mně tato aplikace velmi omezovala, ale naštěstí jsem našel jinou, která tyto nedostatky plně podporuje, ano, je to DroidStats Premium a jak zde zaznělo, že má málo nastavení, není to pravda, je potřeba zakoupit Premium verzi a budete opravdu mile překvapeni.
Jen samotné nastavení widgetů je naprosto famózní.
Manuální nastavení údajů (data,sms,volání)
Nulování údajů jak se vám zachce (data,sms,volání)
Atd, atd.

Škoda, Call Meter je moc fajn, ale své mouchy má, ale mně jistými nedostatky bohužel odradil, takže u mně nyní momentálně plně fungující DroidStats Premium
NA PODĚKOVÁNÍ SLOUŽÍ TLAČÍTKA (PALCŮ) VPRAVO DOLE U PŘÍSPĚVKU


Uursik
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: sob 22. čer 2013 18:34:09
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG L90 D405

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od Uursik » sob 22. čer 2013 18:38:55

Stáhla jsem si tuto aplikaci, importovala pravidla VPN O2 Bonerix - Volejte levněji - paušál Mini - a doplnila čísla v programu o ty, které tam mám já. volání na ta čísla je účtováno po minutě za korunu, na všechny jiné jsou za 1,90 ale bohužel mi ta čísla v programu vůbec nepočítá. neví někdo jak to správně nastavit? už se s tím trápím dva dny.

Uživatelský avatar

MIKEMON
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 24. črc 2012 21:36:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: i9300
Rom: wanam§mikemon.rom
Bydliště: Prostějov

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od MIKEMON » sob 22. čer 2013 19:33:25

Zvolit u operátora neomezený paušál?Asi nej.řešení??? 8-)
SGi9300,JellyBean 4.1.2


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od sNOW » sob 22. čer 2013 19:37:09

Každý ho nevyužije.



Uursik
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: sob 22. čer 2013 18:34:09
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG L90 D405

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od Uursik » sob 22. čer 2013 20:04:34

MIKEMON: chápu - nemá smysl se trápit tím jestli mi to z 12 provolaných minut za měsíc bude těch 5 účtovat za nižší sazbu - jak prosté :D
jedině - vyzkoušet tam nějaké jiné pravidlo a to upravit - a nebo se na to vykašlat. ale v tom případě je ta sada pravidel co je na těch stránkách špatná.
Naposledy upravil(a) Uursik dne sob 22. čer 2013 21:05:37, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od don_alex » sob 22. čer 2013 20:13:36

MIKEMON: Rada nad zlato. Dám ti taky radu - radši se nevyjadřuj. ;)
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


sv.patrick
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 19. říj 2011 13:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G600
Tablet: Asus Nexus 7

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od sv.patrick » úte 16. črc 2013 13:56:11

Mám úplně stejný problém jako ty, kontroluju to už druhý den horem spodem a na nic jsem nepřišel. Zadám si číslo do té skupiny V programu, u pravidla V programu je zatrženo, že je má použít jako zahrnutá čísla, ale když na to číslo volám, tak v protokolu se objeví jen jako volání, ale není zahrnuto do žádného tarifu, tudíž se nezapočítá do statistik. Nestkal se s tím někdo?
Uursik píše:Stáhla jsem si tuto aplikaci, importovala pravidla VPN O2 Bonerix - Volejte levněji - paušál Mini - a doplnila čísla v programu o ty, které tam mám já. volání na ta čísla je účtováno po minutě za korunu, na všechny jiné jsou za 1,90 ale bohužel mi ta čísla v programu vůbec nepočítá. neví někdo jak to správně nastavit? už se s tím trápím dva dny.


sv.patrick
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 19. říj 2011 13:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G600
Tablet: Asus Nexus 7

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od sv.patrick » čtv 18. črc 2013 9:56:27

Tak nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem to pravidlo V programu zrušil a udělal úplně stejně nové a už to funguje.


Pavel6404
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 26. zář 2012 20:06:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Optimus One

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od Pavel6404 » sob 21. pro 2013 14:30:21

Nevíte prosím někdo ve které složce v telefonu je umístěna konfigurace Call Meteru?
Díky za radu.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16696
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 205
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od ludekbrno » sob 21. pro 2013 14:49:33

Konfigurace aplikací je obvykle v té části paměti, která je označena jako Data aplikace ve správci aplikací. Tam se bez rootu nedostaneš a data jsou stejně šifrována.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


KatyC
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: sob 18. úno 2012 19:03:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia M Dual
Tablet: Asus Transformer Prime

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od KatyC » čtv 26. pro 2013 10:15:19

Zdravím,
používala jsem CM NG a maximální spokojenost. Teď mám 2 týdny dualsim telefon a stáhla jsem si CM 3G, který by snad měl umět obě karty rozlišit. Bohužel nejsem schopná si s tím poradit. Má někdo zkušenosti?
SIM1 - Vodafone Odepiš (40 volných minut, pak á 12,-, SMS do Vodafone 0,40, do ostatních sítí 1,60)
SIM2 - O2 (240 volných minut + pár čísel VPN, 150 MB dat, SMS, MMS a minuty nad placené...).
Budu ráda za jakoukoliv radu, pokud možno polopatyckou :-).
Děkuji a přeji klidný zbytek svátků.
K.


KatyC
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: sob 18. úno 2012 19:03:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia M Dual
Tablet: Asus Transformer Prime

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od KatyC » ned 29. pro 2013 12:52:22

Tak už jsem si nastavila pravidla i paušály. Teď jde o to - jak je nasměrovat na správnou kartu? Dá se to nějak propojit?
A další věc - kde přesně se vyplní počet volných minut?
Díky, K.

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od Flynne » ned 09. bře 2014 18:53:43

Po výměně SIM karty č. 2 s jiným telefonním číslem se mi zbláznil Call Monitor 3G. Používal jsem i před tím Jednoduchá nastavení a oba widgety pro jednotlivé SIM mi ukazovaly správné údaje odchozích hovorů. Totéž bylo v hlavním přehledu. Po výměně SIM 2 se změnilo její ID čísla a aplikace ji už nerozeznává na obrazovce Nyní, pouze v protokolech jsou statistiky hovorů správně. Připadá mi, že všechno se zobrazuje pro SIM 1. Zkusil jsem i pokročilé nastavení, zadal tam příslušná ID pro obě karty, zdá se, že to tak funguje, ale aplikace už neregistruje moje výjimky 4 telefonních čísel, které se nezapočítávají do vyúčtování. To před tím spolehlivě fungovalo. Teď nejsem schopen nikde tyto výjimky aktivovat. I když to všemožně potvrzuji, ukazují se mi ohromné počty provolaných minut (ty 4 výjimky jsou bezplatná neomezená volání). Aplikaci jsem několikrát reinstaloval, vymazal i data, ale je to stále stejné. Výjimky to prostě neregistruje a započítává je do hovorů. Nemá někdo nějakou zkušenost?


kissman1974
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 15. bře 2011 13:53:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE BLADE III+Alcatel 5020D ex V845
Tablet: Samsung - Galaxy Tab 3 ex YARVIK ZETTA 9.7”

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od kissman1974 » pon 24. bře 2014 14:10:45

Zdravím,
používám Sipdroid a přes zkoušení různých možností nastavení my CallMeter 3G stále započítává i hovory volané přes VOIP.
Jde nějak nastavit aby rozlišoval hovory přes GSM a přes VOIP (Sipdroid)?
Idealně bych měl na ploše 3 widgety (odchozí hovory GSM, odchozí hovory VOIP a odchozí SMS)

Díky za odpověď.
ZTE Blade III
Samsung - Galaxy Tab 3 10.1 - 16GB
exYARVIK TAB468 ZETTA 9.7” TABLET
exVodafone 845


jandu
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 08. pro 2011 11:40:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od jandu » pát 03. říj 2014 13:00:14

Zdravím. Používam 3G Call meter dávno a zvykol som si na svoje nastavenia. Mám mobil pre 2 sim karty, ale používam iba jednu. Teraz pri preinštalovaní mobilu mi v aplikácii 3G Call meter zobrazuje hovory ako "prichádzajúce a odchádzajúce 2". Kde a ako si nastavím, aby sa moje hovory zobrazovali ako základné?

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od Flynne » pát 03. říj 2014 15:55:49

To nastavení je tak složité, že ti nezbyde než experimentovat. Ta složitost je jedna z věcí, které se mi na aplikaci nelíbí. Sice toho asi umí hodně, ale v jednoduchosti je síla. S něčím podobným jako ty jsem zápolil také, ale spolehlivý návod nejsem schopen vytvořit. Jistě mi sám dáš za pravdu. :)


jandu
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 08. pro 2011 11:40:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od jandu » pát 03. říj 2014 17:01:44

Ano, učil som sa nastavovať step-too-step. Síce ovládam nie celú polovicu nastavení, ale s týmto si neviem rady ....


dokonaly
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: ned 13. lis 2011 10:41:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 4gg

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od dokonaly » pát 17. říj 2014 19:08:27

Zdravim mam nastaveny cm 3g jak potrebuju ale nevim jak bych si setting zazálohoval.
mam v .nezahrnovat do hovorů. asi 50 kontaktu .
diky za radu


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od sNOW » pát 17. říj 2014 19:18:19

vždyť je tam exportovat nastavení.


jirkavot
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 08. dub 2015 20:08:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi3

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od jirkavot » stř 08. dub 2015 20:17:45

Zdravím. mám v číslech, pro která se nemají odečítat volné minuty, všechny předvolby pro Tmobile ( 603%,604%,605% atd. ) , přičemž vím, že číslo 604123456 přešlo k jinému operátorovi a tudíž se odečítat od volných minut musí. Nemohu přijít na to, jak takové číslo vyloučit z těch ostatních Tmobilových. Prosím zkušené o radu, případně o odkaz na nějaký již toto používající uživatelský profil. Předem díky.


merapi
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 23. říj 2011 12:04:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: bez OS

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od merapi » úte 21. dub 2015 22:35:36

Pěkný den,
začínám s Call Meterem 3G a mám paušál FREE O2 60, tj. hovory a sms do O2 neomezeně, jinam volných 60 minut, pak 3,50 Kč a sms 1,50. Jak to nastavit? Nemáte to někdo k importu?

Moc děkuji


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od sNOW » stř 22. dub 2015 19:59:05

Škoda, že nepočítá i převodem neprovolaných minut.

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od Marek.P » stř 29. dub 2015 19:45:32

merapi- jsou tam už připravená pravidla-nastavení-jednoduchá nastavení a tam vyber Czech Republic.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od sNOW » stř 13. kvě 2015 21:55:12

jirkavot píše:Zdravím. mám v číslech, pro která se nemají odečítat volné minuty, všechny předvolby pro Tmobile ( 603%,604%,605% atd. ) , přičemž vím, že číslo 604123456 přešlo k jinému operátorovi a tudíž se odečítat od volných minut musí. Nemohu přijít na to, jak takové číslo vyloučit z těch ostatních Tmobilových. Prosím zkušené o radu, případně o odkaz na nějaký již toto používající uživatelský profil. Předem díky.
Tohle se mi taky nedaří nastavit

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od Marek.P » čtv 14. kvě 2015 8:05:27

Klikni na Skupiny čísel a vytvoř novou skupinu,kde bude číslo které chceš zahrnovat do hovorů.Pak klikni na pravidla,vyber odchozí hovory,dej zahrnutá čísla a tam vyber tu skupinu s tím číslem.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od sNOW » čtv 14. kvě 2015 18:26:00

to udělám a nejde mi to

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od Marek.P » pát 15. kvě 2015 9:07:26

Tak jsem si s ti hrál a něco málo se podařilo,ale je to nějaké divné. Možná vyzkouším tuto apku, vypadá dobře. https://play.google.com/store/apps/deta ... msd.am.pub
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Call Meter 3G/NG

Příspěvek od Flynne » pát 15. kvě 2015 10:29:49

Jo, ta je opravdu dobrá a kdyby podporovala 2 SIM, nebylo by asi lepší aplikace. Když si s tím pohraješ, tak jdou udělat i krásné widgety a výhodou je, že si na nich můžeš zobrazovat jednotlivé položky. Můžeš jich tedy mít, kolik se ti zlíbí a navíc si je barevně odlišíš. Malá ukázka je na screenu mé obrazovky:
1. widget je z aplikace vodafone a zobrazuje mi údaje ze SIM 1 (bohužel se zpožděním, neb se aktualizuje cca 2x denně)
2. widget je z Callistics, kde mám zobrazení SIM 2 (zobrazuje ale i stav dat, která jedou pouze na SIM 1)
3. řada widgetů je právě z tebou uvažované aplikace, tyto widgety jsou ale jen v placené verzi (uprostřed je ikona systémového nástroje pro zobrazení spotřeby dat - kvůli kontrole aplikace Callistics, která trpěla neduhem špatného počítání dat, nyní již je v pořádku). Údaje jsou součtem z obou SIM kvůli nepodpoře 2 SIM systémů.
Spoiler:
Statistiky 2.png
Statistiky 2.png (361.14 KiB) Zobrazeno 1954 x

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti