ProduktivitaExecutive Assistant

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Zim
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Oppo Find7a

Executive Assistant

Příspěvek od Zim » pát 26. lis 2010 21:05:58

Používáte někdo tuhle tu utilitku nebo znáte něco lepšího. Já po týdnu používání jsem celkem spokojený jen se mě zdá že trošičku užírá baterii. Ale jako utilitka zobrazit vše v jednou je super.

babyboar
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Executive Assistant

Příspěvek od babyboar » ned 13. bře 2011 15:40:42

Hledala jsem něco, co by zdarma umělo zobrazovat na widgetu maily a market mi vyplivnul toto. Aplikace se mi líbí, dělá to, co jsem hledala + plno věcí navíc. Jen mě trápí jedna věc. Nastavila jsem si zobrazování na lockscreenu. Občas to funguje, občas ne, ale nejhorší je, když si nastavím odpočítávání (např. louhování čaje 5 minut, nastavím 5 minut a za pět minut mobil začne pípat). Problém je v tom, že vypnutí toho pípání je pouze na původním lockscreenu a ten mi v tomto případě pouze problikne, mobil pípá, řve a nejde vypnout jinak než tím, že vypnu celý foun. :roll:

2T2T
Nové Androidě

Příspěvek od 2T2T » pát 14. říj 2011 14:49:50

mně se nedaří dostat na nastavení preferencí té aplikace - na lockscreenu samozřejmě tlačítko nefunguje a na homescreenu mi vyhodí settings od launcheru...jak to děláte?

2T2T
Nové Androidě

Příspěvek od 2T2T » pát 14. říj 2011 17:20:27

takže cesta na nastavení EA je jedině přes jeho spuštění z app draweru, jiná cesta není.
Pár postřehů z užívání:
Scrollování u kalendáře nefunguje, u mailů a u úkolů ano.
Na lockscreen se základní (summary) obrazovka neumí nastavit na celou výšku, kterou displej dovoluje.
Vkládání widgetů na lockscreen nedovoluje jejich přeskupování či posouvání.
U úkolů sice jde vybrat, jestli mají být řazeny dle priorituy či dle data, ale už nejde změnit směr třídění.
Support funguje ochotně (mám to koupeno).

Pokud někdo ví o plnohodnotné náhradě SPB Diary či PocketBreeze z Windows Mobile, sem s ní:-)

Wotan
Droid
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wotan » pát 14. říj 2011 18:14:33

viem ze je to trosku ot ale tato aplikacia ma na markete presne dve hodnotenia v cestine alebo slovencine a v podstate obidve negativne co ma odradilo od toho aby som ju vobec skusal a vidim ze som o nic neprisiel....

michal.siman
Androiďák!

Příspěvek od michal.siman » pon 17. říj 2011 20:37:39

ot: mohu mit jednu poznamku pro autory podobnych temat -je vazne super ze upozornujete na nejaky program, ale uz jen vzhledem k tomu ze na marketu je spoustu aplikaci s podobny ci dokonce stejnym nazvem (nevim jestli se tyka i tohoto, pisu obecne) tak bych uvital minimalne treba primej odkaz na market, kdyz si neco ctu, rikam si to by mohlo bejt dobry, ale musim to hledat ... nemyslim to zle, jen ten link by me prisel dobrej, hned v prvnim prispevku.
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“