ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » sob 15. srp 2015 18:47:53

Ale já v tom tasku mám jen Show Scene a nic jiného.


Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs



braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » ned 16. srp 2015 7:00:54

No právě!
Já tam mám:
1)show scene
2)launch navigace (ten tvůj navig program)
Někde se taskeru musí vnutit něco, co odstraní tu systémovou obrazovku. No a to je právě toto. Není to zrovna ideální řešení, ale jiné neznám.
Dej to tam a napiš co to udělalo.
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » ned 16. srp 2015 8:59:03

Žádný rozdíl.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » ned 16. srp 2015 9:09:19

Tak jsem to ještě přidal do scény a to pomohlo, takže vyřešeno. Moc díky.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » čtv 27. srp 2015 13:28:04

Chtel bych vyuzit Tasker k otoceni obrazovky nalezato, ale nenasel jsem Action, mam tam pouze nastaveni jasu, casu a autootoceni., je to nekde jinde?
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


Uživatelský avatar

Game
Moderátor
Příspěvky: 2528
Registrován: čtv 12. bře 2009 13:21:28
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MiMax
Mobil 2 / ROM: Samsung Note 3, Huawei Mate 7
Tablet: Nexus 7(2012) 16GB CyanogenMod 12
Rom: MIUI 8

Re: Tasker

Příspěvek od Game » čtv 27. srp 2015 15:03:18

Je to tam.
ObrázekObrázek
Xiaomi MiMax MIUI 8
Na poděkování tu máme reputaci ;)
500MB FREE DropBox: http://db.tt/6MHR9sq3
5GB FREE Copy: https://copy.com?r=0IWBM1


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » pát 28. srp 2015 5:08:20

No vždyť píšu pouze autootoceni. Já nechci aktivovat auto, chci přepínat landscape/portrait manuálně.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


bratr87
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 21. led 2015 12:20:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Honor 3c

Re: Tasker

Příspěvek od bratr87 » úte 08. zář 2015 12:33:44

zdravím,
mám instalovaný tasker.
chci, aby když přijde SMS s určitým textem, aby se nastavila hlasitost vyzvánění na MAX.
vytvořil jsem task, vytvořil profil vše OK.
vypnu zvonění, pošlu si sms.
přijde sms přepne se hlasitost na max. přečtu si sms, dám ji zavřít a hlasitost se vrátí zpět na vypnuté zvonění.
našel jsem že je třeba v profilu vypnout RESTORE SETTINGS. ale já to v nastavení toho mého profilu nemůžu najít. taková volba tam není.
poradí někdo?
díky


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » úte 08. zář 2015 19:29:12

Podrž na svém profilu prst (dlouhý stisk) a objeví se nahoře ikona nastavení, rozklikni ji a hned myslím čtvrtá možnost je RESTORE SETTINGS.
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


bratr87
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 21. led 2015 12:20:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Honor 3c

Re: Tasker

Příspěvek od bratr87 » úte 08. zář 2015 20:27:49

Proste nemam :(
Přílohy
Screenshot_2015-09-08-21-25-47.jpeg
Screenshot_2015-09-08-21-25-47.jpeg (232.13 KiB) Zobrazeno 2303 x

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » stř 09. zář 2015 7:42:50

Mám vytvořenou scénu kde po kliknutí na přijmout hovor se má první scéna ukončit a vyskočit druhá, ale ta první tam zůstává, i když mám nastaveno destroy scene.
Spoiler:
Screenshot_2015-08-25-10-35-47.jpeg
Screenshot_2015-08-25-10-35-47.jpeg (75.34 KiB) Zobrazeno 2255 x
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » stř 09. zář 2015 17:45:21

bratr87 píše:Proste nemam :(
Díval jsem se do svých profilů a některé to tam taky nemají. Nemám teď čas, ale chtělo by se to podívat v čem jsou profily odlišné, podle čeho se určuje, zda tam ta volba je či ne.
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » stř 09. zář 2015 17:49:37

Marek.P píše:Mám vytvořenou scénu kde po kliknutí na přijmout hovor....... [/attachment][/spoiler]
Co přesně spouští to destroy scene?
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » stř 09. zář 2015 17:59:01

Nevím co tím přesně myslíš
Spoiler:
Screenshot_2015-09-09-18-56-15.jpeg
Screenshot_2015-09-09-18-56-15.jpeg (127.13 KiB) Zobrazeno 2183 x
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » stř 09. zář 2015 19:50:41

Sorry nečetl jsem pozorně, psal jsi tam čím to spustíš. Nicméně bych nejdřív vyzkoušel udělat task, který spustí tvoji první scénu a jen tak na nečisto bez hovoru jestli ti to jde při kliknutí na ppřijmout . Mě ano.
Napiš výsledek
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » stř 09. zář 2015 20:07:41

bratr87 píše:.........
vytvořil jsem task, vytvořil profil vše OK.....
díky
Vypadá to že v události typu EVENT tato nabídka prostě nebývá.
Proč by se mělo něco řešit s tím RESTORE SETTINGS, když to šlape?
Napiš detailně co přesně není dle tvých představ. Zaměříme se na to
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » stř 09. zář 2015 20:09:34

braun21 píše: Nicméně bych nejdřív vyzkoušel udělat task, který spustí tvoji první scénu a jen tak na nečisto bez hovoru jestli ti to jde při kliknutí na ppřijmout . Mě ano.
Napiš výsledek
Task mám vytvořený a bez problému spustí první scénu,v tom není problém,ale po kliknutí na přijmout hovor se hovor přijme,reproduktor zapne,ale první scéna překrývá tu druhou.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » stř 09. zář 2015 20:30:21

Počkej, pokud to zkoušíš z nově vytvořeného tasku (v kterém je pouze Show scene1), tak se ti pouze zobrazi scena1 (delas simulaci - zadny skutecny hovor) a pak když kliknes na PŘIJMOUT takmi popiš chování scény1 a scény2 v této simulaci.

Rozuměj psals, že se " hovor přijme,reproduktor zapne" - což v simulaci nejde, když nikdo skutečně nevolá.......Musím vědet výsledek simulace.
New task , v něm show scene1 a spust to prímo v taskeru dole
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » stř 09. zář 2015 20:38:42

V simulaci to funguje jak má.Dám šipku naskočí scena1,dám přijmout hovor a scena 1 se ukončí a naskočí scena 2.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » stř 09. zář 2015 22:04:42

Tak jsem to zkouušel a v pohodě mi to jede.
Profil EVENT : Když :phone ringing C:ANY > Tak: Spusť Task (obsahující pouze show scene1) Tlačítko PŘIJMOUT má na TAP nastaveno již vše úplně jak ty.

Pokud to mas stejně a je to stale stejné, zkus dat jeste WAIT 1s po destroy, třeba se to nějak kope v stejný čas
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » stř 09. zář 2015 23:04:31

Tak problém byl úplně někde jinde.Jelikož mám 2 navigace od jednoho výrobce,tak jsem pro každou udělal vlastní scénu i profil,ale pokud byli profily oba aktivní tak to dělalo ten problém,i když všude to bylo nastaveno pro správnou navigaci.Po deaktivaci jednoho z profilů je po problému.
Edit:Když jsem přidal launch app do scény(když jsem ho dal do tasku tak to nic nedělalo)aby se mi zobrazovala i navigace,tak po přijmutí hovoru na vteřinku naskočí navigace a hned to hodí první scénu.Bez launch app to funguje normálně,ale po přijmutí hovoru se nezobrazí navigace.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Tasker

Příspěvek od nofu » čtv 10. zář 2015 7:25:21

Uměl by mě tasker okamžitě vzbudit, když přijde mail s předmětem co obsahuje buď "něco" nebo "něco jinýho"? Těch předmětů bude asi hejno.


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » čtv 10. zář 2015 11:11:43

V nabídce email není, pouze SMS a mms.
Ale služba EMAILDOSMS od T-Mobile umí přeposlat kousek mailu jako SMS a tam by to už mělo jít.
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


ucen.petr
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 02. črc 2015 0:08:29
Reputace: 3

Re: Tasker

Příspěvek od ucen.petr » čtv 10. zář 2015 15:09:34

Pouzivam Aquamail a ten ma v Taskeru doplnek ke kontrole emailu. Pokud mi prijde email "od" da mi znameni. Akci si samozrejme muzes nastavit.


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » čtv 10. zář 2015 18:19:29

Kde najdu ten doplněk? Na play jsem ho nenašel, jak se jmenuje?
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


ucen.petr
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 02. črc 2015 0:08:29
Reputace: 3

Re: Tasker

Příspěvek od ucen.petr » čtv 10. zář 2015 18:23:31

Je to v taskeru videt, ale musis mit appku nainstalovanou. Pak je to videt v nabidce Plugin.

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Tasker

Příspěvek od nofu » čtv 10. zář 2015 18:36:27

@ucen.petr
Ok, dík za info. Umí to upozornit jen na email "od" nebo i podle předmětu? A za akci jde spustit co, umí tasker nějakej alarm?


ucen.petr
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 02. črc 2015 0:08:29
Reputace: 3

Re: Tasker

Příspěvek od ucen.petr » čtv 10. zář 2015 18:51:00

Umi to i jine volby. I podle textu v emailu atd.
Akci si nadefinujes. Muzes mit melodie, vibrace, blikani disleje, diody atd. Musis zkusit sam a uvidis. Nastaveni a moznosti je spousta.


matata
Robot
Příspěvky: 1184
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Tasker

Příspěvek od matata » sob 12. zář 2015 10:44:57

Ahoj, mohu poprosit. Potrebuji aby pri pripojeni Power AC se zapnul tichy rezim. Pokud ale nabijecku odpojim, chci aby tichy rezim zustal, ale on se vypne. Jak to prosim zaridit? Diky moc.

Obrázek


cmis
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: stř 08. pro 2010 15:06:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Tasker

Příspěvek od cmis » sob 12. zář 2015 11:08:11

Odpověď je o pár příspěvků výše http://androidforum.cz/viewtopic.php?p=969245#p969245
Samsung Galaxy Nexus

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host