ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od fejfarz » stř 20. led 2016 11:22:25

Jde tedy alespoň aby se ukázala v notifi ta ikona toho zvoleného Tasku ?





sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » stř 20. led 2016 11:26:53

Alert - Notify

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od fejfarz » stř 20. led 2016 11:27:55

Super díky :clap:
Nastaveno a funguje takhle mě to stačí.

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » stř 20. led 2016 12:17:23

Pokud nic jiného v Taskeru nechceš dělat, tak na přepínání profilů ručně je asi lepší https://play.google.com/store/apps/deta ... neprofiles
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od fejfarz » stř 20. led 2016 12:25:59

Jo Tasker používám i na nastavování třeba zvýšeného jasu u fotoaparátu, galerie i videí prodlužuji při tom i čas zhasnutí obrazovky a po zavření dané aplikace se nastavení zase vracejí zpět.Při použití facebooku zapínám wifi atd. Vypínám v noci synchronizaci a ráno zase v určitý čas zapínám wifi aby byl telefon aktualizovaný když vstávám do práce. Jen ty profily raději dělám ručně protože pracuji nepravidelně a podle kalendáře se mi to dělat nechce, protože to občas chce někdo prohodit a zase bych s tím měl práci. Takhle ťuknu na widget a je to :-)
Jen mě štve že nejdou takhle regulovat mobilní data ty si musím vypnout taky ručně.



sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » stř 20. led 2016 12:30:35

Pokud máš root, tak na data použij plugin secure settings

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » stř 20. led 2016 12:30:59

Ta apka co jsem napsal to všechno umí taky,vyzkoušej.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od fejfarz » stř 20. led 2016 12:33:18

Zkusím díky tip :palec:
Tak plugin secure settings funguje taky dobře prima.
Naposledy upravil(a) fejfarz dne stř 20. led 2016 12:48:29, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » stř 20. led 2016 12:44:45

Pokud by jsi to chtěl trošku automatizované tak použij https://play.google.com/store/apps/deta ... ofilesplus
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


qitecko1
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: pon 21. zář 2015 13:40:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 STOCK ROM 6.0 - ROOT

Re: Tasker

Příspěvek od qitecko1 » stř 20. led 2016 12:45:48

Na data zkus pouzit Toggle data 5.0
http://forum.xda-developers.com/android ... e-t2937936
Po instalaci je v taskeru plugin a plne funkcni prepinani dat.
Pouzivam bez problemu.

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od fejfarz » stř 20. led 2016 12:51:13

A ještě na zapínání GPS on, off by jste něco neměli ? Jste skvělí na něco jsem se zeptal a hned tolik nápadů :palec: :clap:


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » stř 20. led 2016 12:51:36

na gps je taky secure settings

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » stř 20. led 2016 12:58:54

Já GPS ani nevypinam, spouští se jen když ho nějaká aplikace potřebuje, jinak žádné satelity nevyhledává.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od fejfarz » stř 20. led 2016 13:02:10

Jo už to jde musel jsem ho donastavit díky :-)

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od fejfarz » čtv 21. led 2016 9:15:29

Marek.P píše:Pokud by jsi to chtěl trošku automatizované tak použij https://play.google.com/store/apps/deta ... ofilesplus
Díval jsem se na tuto appku vypadá hodně pěkně už jen proto že je v češtině, ale nezjistil jsem jestli by uměla to, že když spustím třeba nějakou aplikaci na prohlížení videa aby mě sama zvýšila jas obrazovky a po vypnutí aplikace aby se vrátil jas zpátky ? Tohle mě Tasker dělá výborně.

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » čtv 21. led 2016 10:05:22

To umí. Musíš si vytvořit profily a v nich si nastav co potřebuješ (jas,WiFi, hlasitost) a k ním pak dáš události.V událostech je úplně dole "parametry aplikace" tak tam vyber co potřebuješ. Zaškrtni pole " vrat zpět", což ti vrátí na profil, který byl před tím aktivní. Funguje to stejně jako Tasker, ale pro mně jednoduché nastavení.
Naposledy upravil(a) Marek.P dne čtv 21. led 2016 10:15:01, celkem upraveno 1 x.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od fejfarz » čtv 21. led 2016 10:12:55

Aha no já to pochopil spíš tak, že ten profil který si nastavím mě spustí tu aplikaci a i další nastavení jasu ,hlasitosti atd. Takže pokud budu chtít přehrát video s větším jasem tak si zapnu profil s tímto nastavením a ten profil už mě pak sám spustí aplikaci, která přehrává video. Tasker to dělá tak, že kliknu rovnou na tu aplikaci a jas obrazovky se rovnou upraví. Když aplikaci zavřu vše se vrátí zpátky.
Pochopil jsem to špatně ?

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » čtv 21. led 2016 10:17:14

Pochopil špatně.Už jsem upravil svůj příspěvek.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od fejfarz » čtv 21. led 2016 11:28:36

Jo už jsem na to přišel ale přijde mi to dost krkolomné :-) Tasker mě přijde na nastavení jednodušší :-)

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1002
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » čtv 21. led 2016 11:40:01

Ale v Taskeru musíš taky nastavit Profily (události) za jakých se to má přepnout a přiřadit k tomu task a pak v tasku nastavit co to má udělat za akci (jas,zvuk,data). :yes: Tam je to samé. :lol:
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

fejfarz
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: sob 18. srp 2012 21:36:47
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 G930FXXU1DQB7
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od fejfarz » čtv 21. led 2016 12:23:07

Tak je to to samé to máš pravdu :DD akorát jsem si už na Tasker zvykl a jiný postup mě činí menší problémy :lol:


qitecko1
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: pon 21. zář 2015 13:40:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 STOCK ROM 6.0 - ROOT

Re: Tasker

Příspěvek od qitecko1 » čtv 21. led 2016 22:46:08

Ahoj.
1) Umi tasker se secure settingsu po restartu mobilu doplnit automaticky pin?
2) Pokud ano jake je nastaveni?
3) Musim mit vypnuty pin na simce?

Diky za info.


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pát 22. led 2016 9:04:48

ad 1) pin na sim nebo pin na lockeru?


qitecko1
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: pon 21. zář 2015 13:40:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 STOCK ROM 6.0 - ROOT

Re: Tasker

Příspěvek od qitecko1 » pát 22. led 2016 9:13:28

Pin na sim.
5.1.1


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pát 22. led 2016 10:27:07

Tak to si myslím, že nejde


qitecko1
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: pon 21. zář 2015 13:40:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 STOCK ROM 6.0 - ROOT

Re: Tasker

Příspěvek od qitecko1 » pát 22. led 2016 11:19:08

Povedlo se mi akorat zadat pin na Locker, jinak ne. Ale protoze jsou zde mnohem zkusenejsi odbornici na tasker, tak se ptam.
Kazdopadne diky.


mitch.mb
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: úte 16. srp 2011 13:14:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi GT-P3110 - JB 4.2.2
Tablet 2 / ROM: Wooky 2.0 - ICS
Rom: Stock 4.3

Re: Tasker

Příspěvek od mitch.mb » sob 06. úno 2016 9:03:47

No pokud chceš automaticky zadávat pin na sim po restartu tak už je mnohem jednodušší tam ten pin nemít vůbec... :-)


qitecko1
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: pon 21. zář 2015 13:40:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 STOCK ROM 6.0 - ROOT

Re: Tasker

Příspěvek od qitecko1 » sob 06. úno 2016 9:31:17

Samozrejme by zadavani pinu bylo rizeno pouze za mnou urcenych podminek v taskeru. Jinak ne ;-)


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » sob 06. úno 2016 9:52:30

zkus plugin Autoinput

Uživatelský avatar

geraltdi
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: úte 28. srp 2012 6:52:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 [GRA-L09C432B321]

Re: Tasker

Příspěvek od geraltdi » stř 10. úno 2016 8:17:31

Ahoj,

Tasker používám již několik let a teď při přechodu na Android 5.0.1 (bez ROOTu) mi přestal pracovat dle mích představ. Mám tam profily, které se automaticky mění dle nastavených parametrů. Problémem je, že na Androidě 5.0.1 se automatická změna neděje, tedy pokud je displej vypnutý. Tasker i Secure Settings jsou nastaveny jako správce zařízení a jsou v "Chráněných aplikacích", tj. běží i po vypnutí obrazovky. Nicméně, to nepracuje jak má, profily se při vypnutém displeji nemění ... např. mobil v kapse, vypnutý displej ... odcházím z práce, profil "Work" se vypne a nastaví se profil "Default" ... tedy takhle to pracovalo na Androidě 4. Takže teď se bez zapnutí displeje nic nestane. Snažil jsem se něco vygooglovat, ale kromě info, že zap./vyp. mobilních dat a pár dalších věcí již Tasker bez ROOTu neudělá jsem nic podobného nenašel (možná jsem špatně hledal ...). S nemožností ovládání mobilních dat jsem se již naučil žít, ale ta automatická změna profilů mi dost chybí. Je dost otravné neustále měnit profily ručně. Za ta léta jsem si Tasker docela vymazlil, ale teď mi to je na 2 věci :(

Nějaký nápad / rada nebo obdobná zkušenost a případné řešení. Předem děkuji.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host