ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » sob 11. úno 2017 14:49:01

Díky moc, teď jsem to nějakou dobu řešil a podle videa jsem skončil na tom, jak otevře pravým tlačítkem myši OPEN WINDOW COMMAND HERE. Nemám u sebe žádnou volbu jak otevřít toto černý okno s prikazovym řádkem.
A taky nevím kde vzal to, co následně do něj vkládá....
Takže pls, jak otevřu to okno a co do něj?
Mám v pc win10


Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000



sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 415
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » sob 11. úno 2017 15:19:02

a co tak se podívat do popisu videa nebo použít goooooogle.


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » sob 11. úno 2017 20:28:33

Když nevím o co jde a hledám něco v prostředí, kde se dá klikat na vše a komplet to překládám v translátoru a navíc mi to nic neříká, to si opravdu myslíš, že dojdu do cíle?
Toto prostě nedám. Proč někde není NORMÁLNĚ a česky vysvětleno jak autotools zprovoznit.
Ohledně taskeru nejsem žádný nováček. Jedu na něm tři roky a udělal jsem spoustu vychytávek a výpočetních pomůcek a dalších nástrojů, ale na klikání v pc - pokus- omyl nemám...

Otázka natvrdo: Je někdo, kdo by byl schopen mě vést přes nějaký hlasový klient? (skype, messnger fb, zello, či klidně zavolám na telefon) a nebo klidně přes teamviewer umožním přístup.
Žádám pomoc, ne rady typu gooooogli. sorry ale tím jsem samozřejmě začal...


EDIT: Ted jsem objevil pod videem titulky...no dobrá, tím asi budu schopen zobrazit to černý okno, nicméně stále nevím co to do něj vložil. Po stisku ENTER (jak popisuje) mi to do okna větu s obsaženým výrazem "SECURE SETTINGS" nevkládá. Toto tam opravdu nikde nevidim. Najel v kontextovém okně na VLOZIT a prý stiskl ENTER.... Mě to vloží stejnou větu co tam již v okně je....
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 415
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » ned 12. úno 2017 9:51:48

psal jsem ti, podívej se do popisu k videu a najdeš tam odkaz. V češtině určitě nic nenajdeš

https://joaoapps.com/AutoApps/Help/Info ... tings.html" onclick="window.open(this.href);return false;


Then follow these steps to grant AutoTools the Secure Settings permission:

Enable Developer Mode: Go to Android Settings -> About Phone and look for the Build Number option. Touch it multiple times until developer mode is enabled.
Enable USB Debugging: Go to Android Settings -> and look for the Developer Options option. In there, enable the USB debugging option.
Install ADB on your PC: Check here for a quick way to do it.
Connect device to PC: Connect your device to a PC and look on your phone. A prompt should show up asking you to allow your phone to be debugged by your PC. Accept this.
Grant permission: Open a command line on your PC and write
adb shell pm grant com.joaomgcd.autotools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » ned 12. úno 2017 12:01:58

Takže jsem se posunul o kousek, ale ted stojím pro zmenu tady:

Install ADB on your PC: Check here for a quick way to do it.
Connect device to PC: Connect your device to a PC and look on your phone. A prompt should show up asking you to allow your phone to be debugged by your PC. Accept this.

Nemám ADB odkaz ( http://lifehacker.com/the-easiest-way-t ... oid-google" onclick="window.open(this.href);return false;) není přímo ke stažení a jakákoli snaha na stránce mě opět někam přesměrovává na stránku jinou, kde opět nění jasný odkaz.
Natahám do pc spoustu jiných věcí, kvůli kterým mi to pak nepůjde vůbec.

Měj prosím strpení a naveď mě na PŘESNÝ ODKAZ ke stažení potřebného propojovacího softu PC(win10) - můj tel

Balíček platform-tools mám v pc a už i umím otevřít to černé okno, stejně jako ve videu. Již stačí připojit telefon a pak do toho okna snad i dokážu vložit, to co on ve videu enterem...uvidíme. Ted kazdopádně pripojit nějak ten tel.

Nějaký posun máme, pomůžeš mi ještě? Díky moc
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 751
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od ja_som » ned 12. úno 2017 12:33:28

ADB pre Windows
https://dl.google.com/android/repositor ... indows.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
:ugeek:


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 415
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » ned 12. úno 2017 13:44:24

černé okno :-))))))))))))))))

sorry, ale tomu jsem se musel zasmát. :D


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 415
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » ned 12. úno 2017 13:46:59

google

http://adbdriver.com/downloads/" onclick="window.open(this.href);return false;


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » ned 12. úno 2017 16:29:57

sNOW píše:google

http://adbdriver.com/downloads/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak jsem toto nainstaloval a když jsem nemel pripojeny mobil hlasilo to ze není detekovano zarizeni, tak jsem jej pripojil a uz se to uspesne nainstalovalo.

Ovšem po pripojeni k mobilu mi to tu hlasku na displeji neukazuje, jako ve videu.
Musim otevřít oznameni a tam je výber POUZITI USB:
1)pouze NABIJENI
2)Přenos souborů MTP
3)Přenos fotek PTP
4)Uložiště USB
5)MIDI
6)Integrovaná jednotka CD-ROM

Ani u jednicky, ani u dvojky pripojeni zrejme nefunguje.

Jak mám poznat, že je připojení, které mi potřebujeme, v pohodě?

Jak jsem již psal instalace proběhla ok.

Dle videa připojim mobil (zadna hlaska) a otevřu "černy okno" v pc a dam enter nad položkou vlozit a nic se nestane.....

Je nějaká rada co dál? Diky
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 751
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od ja_som » ned 12. úno 2017 16:32:53

Čo tak ísť niekam, kam to patrí? Toto s Taskerom nijak nesúvisí. Na fóre určite nájdeš tému, kde je o vysvetlené...
:ugeek:


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » ned 12. úno 2017 21:38:22

Tak jsem nakonec autotools rozjel. Díky za pomoc.

GPS už to zapíná a vypíná samo,, v pohodě, ale na otáčení displeje jsem zatím nepřišel.

EDIT: Už jsem na to přišel,,, super záležitost. Funguje vše!!
Naposledy upravil(a) braun21 dne pon 13. úno 2017 1:08:17, celkem upraveno 1 x.
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 415
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » ned 12. úno 2017 22:36:56

mám dojem, že i to jde i přes autotools


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » pon 13. úno 2017 18:10:51

Tak a jsem zase tady,,,:-)

Volbu Take Call (aby telefon sam prijal hovor) mam v nabídce taskeru červenou, tudíž zakazanou. Jak si pomoct přes autotools nevim.
Je nejaká jiná moznost? Jedna moje vlastní appka to pouziva a když jsem to vse predelal ze samsungu do blackview, tak nektere věci nejdou, Toto je jedna z nich.
Root zatím delat nechci.
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 415
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pon 13. úno 2017 18:41:45

Nejde


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » pon 06. bře 2017 18:58:54

Tak jsem zase zde :-)
Po upgrade telefonu na android7 chci opět rozjet autotools a protože mám ještě v paměti nedávné rozjíždění v a6 tak jsem se do toho pustil s tím, že to bude minutka, ale narazil jsem.

PC win 10 zůstal stejný a vše potřebné v něm ještě z minula mám. Připojil jsem tel, v apk installeru ho vidím a tak vše jako minule dělám, ale v príkazovém řádku mi to po vložení příkazu nezahlásí úspěch ale toto:
"adb" is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file

Vše je jako minule, pouze po připojení telefonu již v mobilu nemám volbu MTP jako dřív.
Ted tam mám pouze čtyři možnosti:
1)nabijeni
2)přenos souborů
3)přenos fotek (PTP)
4)režim MIDI

kterou volbu bych u té aktivace autotools měl mít zaškrtnutou?
Díky za pomoc

EDIT : Tak hotovo. Chyba v rozbalene ceste prikazoveho řádku, pak v režimu MIDI to vyšlo.
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


bj9jdj
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 08. čer 2013 12:06:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G600

Re: Tasker

Příspěvek od bj9jdj » pon 13. bře 2017 22:16:21

Zdravím vás, když v taskeru navolím profil pro noční přepnutí do silent modu, tak mi dává v tasku pouze možnosti silent mode off a nebo vibrate, chybí možnost silent mode on. Nesetkali jste se někdo s tím?

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2756
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 48
Typ mobilu / ROM: xiaomi redmi note 3 pro
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Tasker

Příspěvek od dufko » pon 13. bře 2017 22:43:28

Aj ja to tak mám na xiaomi mobile.

Keď som mal Sony Xperia Z3, tam som si urobil nočný profil, po zmene mobilu na xiaomi som profily preniesol a mám to čo ty.


qitecko1
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pon 21. zář 2015 13:40:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 STOCK ROM 6.0 - ROOT

Re: Tasker

Příspěvek od qitecko1 » pon 13. bře 2017 23:53:49

Ahoj. Mam to na Lenovu taky. Vyresil sem to pres Macrodroid a ridim profil z Taskeru pres schranku. Vse funguje jak ma. [WINKING FACE]

taptap


roboss
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: pon 17. zář 2012 12:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus5X Stock 7.1.1

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od roboss » čtv 16. bře 2017 22:00:57

Lobo1978 píše: Task:
variable - variable query - name: %HODINY, label: Zadej počet hodin, input type: Numeric / Integer, default: 4 (default si zadej podle sebe)
audio - silent mode: on
task - wait - hour: %HODINY (tady je potřeba přepnout možnost zadání času ikonou s dvěma modrými šipkami - místo přímého zadání hodnoty pak můžeš zadat proměnnou)
audio - silent mode: off

Lobo
Zdravím. Chcem sa opýtať, ako mám zadať pri "task - wait - hour " premennú, keď tam mám možnosť len vybrať konkrétnu hodnotu.
Chcem si urobiť profil na nastavenie tichého režimu na určitý čas, ako v citovanom príspevku.
Vopred vďaka za pomoc.
Spoiler:
Screenshot_20170316-214812.png
Screenshot_20170316-214812.png (173 KiB) Zobrazeno 2185 x
Spoiler:
Screenshot_20170316-215028.png
Screenshot_20170316-215028.png (208.93 KiB) Zobrazeno 2185 x
EDIT: Tak som to našil. Bolo potrebné vypnúť Beginner mode, potom sa pri wait sprístupnila možnosť zadať premennú.


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 415
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pát 17. bře 2017 9:01:38

v preferences si zruš beginner

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 949
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » sob 18. bře 2017 23:30:54

Stáhnul jsem si Tasker App Factory a když chci vytvořit aplikaci, tak po zadání jména v Package mi to napíše "Error. sorry, that package name is invalid. Co s tím?
Navigace Dynavix a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » úte 28. bře 2017 0:13:30

Pokud jsi na to ještě nepřišel, tak v tom poli package musiš mít vyplněnou webovou adresu.
Cokoli, třeba tam klidně napiš "chleba.com"
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


roboss
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: pon 17. zář 2012 12:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus5X Stock 7.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od roboss » čtv 30. bře 2017 22:06:58

Zdravím. Mám otázku.
Chcem si urobiť profil s tichým režimom bez vibrovania.
V možnostiach Silent mode mi ponúkne len Off alebo Vibrate. Ďalej pridám Vibrate on ringer: OFF, no vibrácie pri zvonení stále zostanú, aj keď v menu telefónu sú vibrácie vypnuté. Dá sa vibrovanie nejako vypnúť?

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2756
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 48
Typ mobilu / ROM: xiaomi redmi note 3 pro
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Tasker

Příspěvek od dufko » čtv 30. bře 2017 22:56:55

neviem ci to nie je nejaky bug.
ale na sony xperii z3 som tam mal aj volbu silent mode on. dalej volbu off a vibrate.

na xiaomi redmi note 3 pro mam uz iba to co ty, teda silent mode off a vibrate.
cize tichy rezim cez tasker nejde vobec zapnut...


pavbures
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: ned 03. črc 2011 19:33:31
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xperia Z3C /Omni 8.1.0
Mobil 2 / ROM: iNewV3 /CM12
Tablet: Chuwi Hi8Pro

Re: Tasker

Příspěvek od pavbures » pát 31. bře 2017 7:22:14

To asi souvisí s verzí androidu. Taky mě nejde silent zapnout přímo, ale aktivovat jde při postupném snižování hlasitosti tlačítky. V taskeru tedy nastavím ringer volume na 1 a pak button volume down a voila telefon nezvoní a nevibruje.

Uživatelský avatar

Blackhawk
Droid
Příspěvky: 2399
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 9

Re: Tasker

Příspěvek od Blackhawk » pát 31. bře 2017 9:19:09

presne tak, je to androidom. Myslim, ze to prislo s predstavenim "Do not disturb" modu.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 10983
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 269
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » pát 31. bře 2017 10:39:31

Na NOTE EDGE mi to funguje bez problémů, na RN3SE stejný profil nefunguje.
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 949
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » pát 31. bře 2017 20:11:00

Neví někdo, proč to nespustí Task?
Screenshot_2017-03-31-20-32-58.jpeg
Screenshot_2017-03-31-20-32-58.jpeg (172.56 KiB) Zobrazeno 1757 x
Navigace Dynavix a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


afarkas
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 16. dub 2017 16:56:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE na CM14

Pomoc pri úprave komplexného Tasku pre Tasker...

Příspěvek od afarkas » ned 16. dub 2017 17:08:18

Nazdar,
Na threade (ktorý sa mi zdá byť už pár mesiacov mŕtv) na XDA tu: https://forum.xda-developers.com/showpo ... stcount=28 som si stiahol Tasky do taskeru a chcel by som si ich upraviť, ale akosi sa mi nedarí...

Čo tieto Tasky robia je v podstate, že čítajú z kalendára udalosti nahlas... Sú nastavené tak, aby čítali udalosti od 6:00 do 22:00

Snažím sa dosiahnuť (a neide mi to), aby:
- časový rozsah z ktorého tasker číta udalosti bol od prevej do poslednej sekundy daného dňa... teda aby čítal VŠETKY udalosti z daného dňa...
- zabrániť aby tasker pre celodenné udalosti priradil (a prečítal) šas začiatku (v tomto prípade 6:00)
- Tasker čítal udalosti iba z jedného zvoleného kalendára (z 8 ktoré na účte ktorý používam mám)

???

Je toto vôbec možné?
Vie mi niekto pomôcť?
Ďakujem vopred


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 415
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » ned 16. dub 2017 19:52:49

vyzkoušej tohle a určitě ti to půjde. Plugin do Taskeru

https://play.google.com/store/apps/deta ... task&hl=cs

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host