ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » ned 19. črc 2020 20:11:37

Jo jo, psát to obráceně, je řešení. U některých souborů jiných tasků to tak píšu, ale tento soubor je KNIHA JÍZD pro auto v práci, kterou vždy po měsíci vytisknu tak jak je. No a protože fyzická kniha jízd je psána chronologicky od vrchu, tak jsem chtěl i tuto tak mít. No a její prohlížení začíná scrollem.
Není to nic, co bych nějak drasticky musel řešit, ale zkusil jsem. Hodně lidí tu hodně věcí ví. Není se kde jinde zeptat.


Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22726
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 263
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Tasker

Příspěvek od LivArt » ned 19. črc 2020 20:13:30

Můžeš zkusit ten soubor pojmenovat jako .log, ve Win na to notepad snad i reagoval a otevíral soubor na konci.
Nebo pak použít nějakou online variantu - tabulka v GDocs třeba.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » úte 21. črc 2020 23:40:42

Tak ne. Přejmenování přípony na *.log nepomůže ani v mobilu, ani ve win. To je ale jedno, zjistil jsem, že to scrollování nebude takový problém, že těch stránek nebude tolik, chci to průběžně co 3 měsíce tisknout, takže by to mohly být tak 2 až 3 strany A4, což je tak na 4-5 posunů. To je ok.

Jinak ještě dotaz:
V taskeru mám udělanou scénu a její elementy pěkně rozvrženy pro můj displej. Pokud ovšem výsledný soubor *.apk někomu pošlu a nainstaluji, tak někdo to má ok, jiný trochu rozhozené, jiný úplně nepoužitelně překryto atd. Je mi jasné, že velikosti displejů se neshodují, ale vyvstává otázka, jak to řešit?
Není nějaký fígl, jak to donutit, aby to bylo na všech zařízeních ok?
Teď jsem to teda řešil tak, že jsem mu tam taky natáhl tasker a upravil to přímo v něm, ale to není hromadně použitelné řešení.
Navíc element SPINNER moc neposlouchá a nedá se nějak výrazně zmenšit (mizí pak jeho text)
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » pon 27. črc 2020 11:44:48

Opět potřebuji rychlou odpověď:
Mám proměnnou s názvem Žebřík ( obsahující text) a v ní hledám pomocí Variable splitt výraz "OKNO"
Jenže tento výraz je v textu mnohokrát.
Potřebuji najít pouze ten první.
Takže jakmile najde první výraz, vytvoří novou proměnnou Žebřík1 a to už pro mé potřeby stačí, chtělo by to ten splitter v tuto dobu už nějak zastavit. On totiž hledá dál a protože těch žebříků je v textu asi sto, vytvoří sto proměnných. Jelikož to chci mít v globální proměnné, vytvoří mi sto globálních proměnných. Jde tomu zabránit? Dík

************

Tak jsem to asi vyřešil.
Variable section a ten soubor jsem před tím zkrátil. Jelikož vím, že první výraz je od začátku tak do cca sta znaků, zkrátil jsem ho na 200 a super.
Ale jestli existuje pro SPLITT nějaká značka "nepokračovat" rád ji budu vědět :)
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000

Uživatelský avatar

jaho007
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: pát 16. kvě 2014 19:05:40
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10
Bydliště: Liberec

Re: Tasker

Příspěvek od jaho007 » pon 03. srp 2020 16:26:07

Ahoj všem,
prosím o pomoc s Taskerem: potřebuji vytvořit akci ke spuštění aplikace Somfy "Connexoon Access", konkrétně činnost návrat domů (na obrázku v modrém kolečku). V mobilu je k tomu i widget, ale ten neumím dostat do Tasku.
Vytvoření Tasku potřebuji pro smart watch, odkud chci vyvolat příslušnou akci.
Děkuji moc za vaše rady.
somfy.jpg
somfy.jpg (133.3 KiB) Zobrazeno 1309 x


Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pon 03. srp 2020 17:00:22

Pokud ta aplikace nemá integraci s Taskerem, pak už zbývá jen, že ta app umí nastavení, aby se spouštěla implicitně s domovskou stránkou. V Tasker pak dáš Task App - Launch app
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » pon 10. srp 2020 14:54:28

Problém:
Mám poslední aktuální tasker i factory app a vytvořené aplikace z taskeru jedou všem na všech strojích.
Teď ale přišla kámoška s novým telefonem Xiaomi redmi 8 a mé aplikace ji nejdou spustit.
Klikam na ikonu a nic. Někdy po rychlém klikání třeba na dvacátý pokus se app spustí, ale většinou vůbec.
Vše povoleno a prostě nejde vyřešit. Nemáte s tím někdo zkušenost?

_______________________________
VYŘEŠENO

TAK NAKONEC TO BYLO V POVOLENÍCH DANÉ APLIKACE:
BYLY TAM POVOLENÍ, KTERÉ JSEM MUSEL POTVRDIT - COŽ JE SKORO VŠUDE NA TELEFONECH, JENŽE ZDE BYLY V JINÉ POLOŽCE JEŠTĚ DALŠÍ POVOLENÍ, KTERÉ ANI NEMĚLY PŘEPÍNAČE PRO ZAPÍNÁNÍ, ALE JEN IKONKU CO OZNAMUJE STAV.
NĚKTERÉ BYLY ZAŠEDLÉ.
STAČILO NA IKONKU KLIKNOUT A UŽ SE TO DALO MĚNIT....JAK PROSTÉ :-) NO JO NO ....
Naposledy upravil(a) braun21 dne čtv 13. srp 2020 9:43:46, celkem upraveno 1 x.
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (2019) A10 a Mi A1 Pie
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook Pie a Nexus 7 II Nugát

Re: Tasker

Příspěvek od jis » pon 10. srp 2020 15:23:41

Chybu bych hledal v Xiaomi MIUI nadstavbě a agresivním power managementu.
https://www.reddit.com/r/tasker/comment ... my_xiaomi/
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1 > Asus ZenFone 6


karelkaja
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 02. pro 2020 9:05:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e

Re: Tasker

Příspěvek od karelkaja » stř 02. pro 2020 9:11:47

Zdravim,
Da se nějak natavit aby mi Tel. četl příchozí sms při spuštěném autoradiu?
Když přepnu v radiu na audio tak to čte,ale jakmile přepnu na radio tak nic.
Díky

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host