ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od kecinzer » pát 24. čer 2011 12:21:30

Myslím problikávání ikony a textu ve status baru :)
Ono by to teoreticky mělo fungovat tak, že bych si kromě "on device boot" nastavil i každých 30 sekund např. a vždy by se stará notifikace přepsala novou, ale otázka je jak by to žralo baterku.


iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » pát 24. čer 2011 12:42:45

Tu spotřebu musíš vysledovat.

Toho probliknutí se nezbavíš....ještě mě napadá, jestli tam není context "stáhnutí status baru", pak bys mohl tu aktualizaci udělat jen tehdy, když si otevřeš status bar. Jindy ty data stejně nevidíš........tak jsem se hned díval a takový context jsem tam nenašel :( Nějak to jít ale musí, mám aplikaci "Battery Indicator" a tam se ta notifikace průběžně aktualizuje. Takže bych asi řešil emailem na autora Taskeru, zda by nemohl přidat "task" aktualizace "perform notification".

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od kecinzer » úte 28. čer 2011 7:00:45

Pokud by si někdo chtěl přidat vlastní ikony do Taskeru, tak se nahrávají do
/sdcard/Tasker/.icn/<nazev slozky>
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od kecinzer » sob 02. črc 2011 13:56:04

Hraji si teď trochu s periodickým připojováním k netu a narazil jsem na jednu věc.
Na webu Taskeru jsem se dočetl, že když si nastavím Profil s contextem spuštění každých X minut nebo X hodin, tak se ten profil vždy aktivuje na minutu. Čili bych měl nastavit zapnutí netu v start task a vypnutí netu v exit task. Jenže když jsem to zkoušel, tak takto vytvořený profil vůbec exit task nemá a ještě je aktivní jen snad 1 vteřinu.

Nevíte jak to tedy ve skutečnosti je?
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


korenisko
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: ned 31. říj 2010 8:56:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od korenisko » sob 02. črc 2011 21:35:01

A o co ti presne if?

@telefon S    
Galaxy S6 & ZenPad Z380kl


Uživatelský avatar

lieti
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: sob 20. lis 2010 15:11:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XRN3SE

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od lieti » ned 03. črc 2011 8:29:59

No priznávam, nerozumiem presne o čo ide v posledných dvoch príspevkoch :D
Tak skúsim na slepo..., riešenie môže byť spustenie daného tasku v daný čas s tým že na jeho koniec doplň "wait xxx seconds" a potom "run task" kde dáš ten exit task

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od kecinzer » ned 03. črc 2011 9:54:05

Ok, tak o co mi jde:
Každou hodinu v celou chci aby se mi na 1 minutu zapnulo datové připojení a zkontrolovaly se maily atd.
Není problém si udělat profil s contextem time a dát tam opakování po jedné hodině. Potom dát task ve kterém dám zapnout data wait 1 minutu a pak vypnout data.
Akorát nevím jestli je to jakoby nejčistší řešení. Někde na webu taskeru jsem se dočetl, že profil aktivovaný každých X hodin by měl být vždy jednu minutu aktivní. Čili bych do tasku nemusel dávat to wait, ale jen tam přidat exit task a tam dát vypnutí.
Jenže když vytvořím opakovaný profil, tak tam ani nemám možnost přidat ten exit task. To se něco v taskeru změnilo?
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

lieti
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: sob 20. lis 2010 15:11:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XRN3SE

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od lieti » ned 03. črc 2011 10:31:04

No ono to naozaj nejde, ale (IMHO) to možno vyplýva z logiky veci. Ak je je niečo nastavené ako cyklická udalosť, tak je jednorázového charakteru (aspoň v taskeri evidentne), preto vlastne nie je možnosť dať exit task. To že v dokumentácii je spomínaná 1 minúta, tak to podľa mňa súvisý s tým, že telefón sa musí prebudiť a tá doba prebudenia trvá práve tu minútu. Ale to je len môj názor na to.

Ono to wait, je úplne regulérne a čisté. Možno len treba podotknúť, že wait je zapauzované, ak sa počas toho wait spustí iný task s vyššou prioritou. Takže ak je wait nastavené na 60s a vyšší task trvá 10 sec, tak výsledný čas je 70 sec.


@telefon    

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Wotan » čtv 07. črc 2011 18:38:25

Ludia nemate chut niekto urobit nejaky navod k taskeru pre analfabetov obrazky alebo video, pripadne podrobne popisane ? Podla toho co tu je som nezvladol ani to vypnutie displeja na zaklade proximity senzoru... a po prebdenej noci a ignorovanej robote zacinam byt zufaly..... :-(
Naposledy upravil(a) Wotan dne pát 08. črc 2011 6:32:39, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od TMa24 » čtv 07. črc 2011 19:10:34

Palec hore WOTAN :wink:

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Wotan » stř 13. črc 2011 19:45:31

Nastavoval niekdo taky task aby sa po hovore zobrazilo popup okno s dlzkou trvania hovoru ?
Sice som to bezproblemov nastavil a funguje to ako som si pedstavoval ale ukazuje to dost blbe udaje... :-(


Simonix
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 01. úno 2011 10:09:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Simonix » pát 29. črc 2011 8:41:15

Zdravím, pročetl jsem téma důkladně a to co mě zajímá se "odbilo" odkazem na wiki

http://tasker.wikidot.com/sleepmode.

Jedná se o vytvoření výjimky pro pár volajících během profilu na noc, který vypíná zvuky a vibrace. Návod popsaný v odkazu je v podstatě funkční, ale má jednu vadu. Počítá s tím, že zapne zvuky při příchozím hovoru definovaných kontaktů na 5 minut, ovšem ten první hovor ještě slyšet není, pouze následující. Poradil by mi někdo, jak docílit toho, aby se mi mnou vybraní lidé dovolali i během noci a na první pokus?

Předem děkuji
Samsung Galaxy SII

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » pát 29. črc 2011 10:25:13

Ono by to mělo fungovat bez problémů, tzn. už ten první hovor by měl vyzvánět, ale já bych tam zkusil vyměnit tu část, kde je "Silent Mode" pouze na ztlumení a obnovení zvuku. To by mohlo být rychlejší, takže by to mohlo reagovat hned na ten první hovor. Zkus to takto (odstranil jsem context ohledně připojení na nabíječku):
1.profil
context:
time - from: 22:00, to: 7:00

enter task:
audio - ringer volume: 0
audio - notification volume: 0
variable - variable set - %SLEEPMODE = 1

exit task:
audio - ringer volume: 5 (zde si dej svoji obvyklou hodnotu)
audio - notification volume: 5 (zde si dej svoji obvyklou hodnotu)
variable - variable set - %SLEEPMODE = 0

2.profil
context:
event - phone - phone ringing - "zvolené kontakty"

task:
tasker - stop if %SLEEPMODE = 0
audio - ringer volume: 5
audio - notification volume: 5
tasker - wait - 5 minutes
audio - ringer volume: 0
audio - notification volume: 0
Lobo


Simonix
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 01. úno 2011 10:09:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Simonix » pát 29. črc 2011 11:06:38

to Lobo:
Nastavil jsem přesně dle tvého návodu a bohužel to nefunguje. Jediné co mě napadlo je to, jestli to nemůže kolidovat s nějakým jiným profilem, mám aktivní DEFAULT profil (00:00 - 23:59, také dle tvého návodu) a profil PRÁCE, který se aktivuje připojením k wifi a časem (od-do). SLEEP MODE profil mi deaktivuje zvuky, při hovoru z čísla, které má výjimku se mi opět aktivují zvuky, ale samotný hovor nevyzvání.
Nevím, kde můžu dělat chybu, tasker používám druhý den, fórum jsem prolezl a z wiki jsem si taky něco vzal, každopádně se pořád cítím jako začátečník. Například variable jsem ještě nepřišel na kloub.
Samsung Galaxy SII

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » pát 29. črc 2011 11:40:08

Možná ti ten profil s něčím koliduje, zkus ostatní profily deaktivovat a vyzkošet to znovu.

Vím, že když jsem se pokoušel udělat profil, který mi ztlumí zvuk sms při hovoru, tak jsem s tím taky bojoval a Tasker se nechoval tak, jak jsem očekával. Je možné, že když začně vyzvánění při ztlumeném zvuku, tak už se nechytne. Ale příjde mi to divný.


Simonix
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 01. úno 2011 10:09:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Simonix » pát 29. črc 2011 11:51:43

Tak bohužel, nefunguje ani když je to jediný aktivní profil. Nenapadá mě jak jinak to zprovoznit. Přijde mi zvláštní, že by to Tasker neuměl, podle mě je to jedna z nejdůležitějších věcí, které by spousta lidí u takové appky vyžadovali.
Samsung Galaxy SII

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » pát 29. črc 2011 12:20:39

Mně to bezproblémů funguje. Dej mi svůj email, pošlu ti vyexportovaný profily, který si jen naimportuješ a uvidíš, jestli ti to bude taky chodit.

Jediná věc co mě ještě napadá je vyzkoušet v nastavení v tasku ve druhém profilu zvolit v "collision handling" možnost "abort existing task". Prve vyzkoušej toto a když to nepomůže, tak ti ty svý profily pošlu.


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od homi » pát 05. srp 2011 6:37:00

Zkousim se naucit pracovat s Taskerem pomoci Wiki-Step-Throughs. Prvni krok jsem nejak zvladl, ale u druheho uz tapu:
http://tasker.wikidot.com/steptwo
Long-Click on the icon for the profile you made in the previous Step-Through.You see a list of options divided into Context actions, which affect the action you just clicked on, and Profile which affect the whole profile (i.e. the contexts and tasks as a whole)...Click Add. Each profile can only have one of each type of context, so you are shown a list of context types which does not include App.
// Click Time//

Kdyz tedy dlouze kliknu na profil (ikonu profilu ani zadnou nemam, pouze aktivacni),tak mi nabidne maximalne presun do kose. Po kliknuti se mi objevi ikona vlastnosti, ale zadne tlacitko + tam neni, pouze clone,delete,export... To se mi objevi teprve po kliknuti na polozku(task) profilu.
Delam neco spatne, mam jinak nastaveny tasker?
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » pát 05. srp 2011 21:01:27

Když rozklikneš vytvořený profil, tak klikni a podrž prst na levé části, kde jsou "contexty". Vyskočí ti menu "context options", kde najdeš to co hledáš.


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od homi » sob 06. srp 2011 5:52:55

Dik za reakci, ale na to jsem taky prisel:
To se mi objevi teprve po kliknuti na polozku(task) profilu.
Delam neco spatne, mam jinak nastaveny tasker?


Spis mi slo o to, zda ta napoveda smeruje k nejake starsi verzi taskeru nebo mam spatne nastaveni ja?
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » sob 06. srp 2011 7:45:36

Sorry, toho jsem si nevšiml.

Je pravděpodobný, že tento postup vznikl u prvních verzí Taskeru. Autor je hodně aktivní a stále svůj program vylepšuje, takže bych si s tím hlavu nelámal.


Simonix
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 01. úno 2011 10:09:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Simonix » stř 10. srp 2011 7:52:49

Po dlouhé době jsem se dostal k Taskeru a mám pár dotazů.
Rád bych aktivoval profily pomocí widgetu. Ovšem když chci umístit widget, nabídne mi to pouze tasky. To by nebyl zas takový problém aby mi to fungovalo. Po umístění požadovaného tasku a snaze ho kliknutím na widget aktivovat nedojde ke změně. Nevím zda by aktivací tasku mělo dojít k aktivaci profilu, nerozumím logice. V profilu mám nastavenou aktivaci pomocí event "button widget clicked", nastavení jsem nechal výchozí. Co v tomto případě dělám špatně?

Teď asi předbíhám, ale dá se seskupit profily do jednoho widgetu pomocí widgetu Taskeru? Udělal jsme to přes app SiMi Folder a možná by to i fungovalo, kdyby... viz. výše.

(Píšu do diskuze místo SZ pro pomoc dalším lidem, kteří mají zájem se přiučit. THX Lobo)

EDIT:
Tak jsem přišel na to jak vytvořit task typu Menu, který je shopen jako widget zobrazit menu tasků a po tapnutí je spustit. Ovšem nepřišel jsem na to, jak to samé udělat s profily, jaký context v tomto případě nastavit, zkoušel jsem "button widget clicked". V menu widgetu se mi zobrazí, ale po tapnutí se nespustí.
Samsung Galaxy SII


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od homi » stř 10. srp 2011 13:56:52

Chtel jsem vyuzit Tasker k ukonceni (killnuti) nekterych programu (Skype, SugarSync...), ktere bezi na pozadi a neukonci se zavrenim. Ovsem nejak mi to nefunguje, je treba mit root telefonu? Pouzivam Action Category-App-Kill App: vyberu Skype.
Dela se to jinak nebo to funguje jen na rootlem mobilu? Pritom pres Aplikace-Spustene sluzby Skype normalne zastavim.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od homi » stř 10. srp 2011 14:41:40

Simonix píše:Rád bych aktivoval profily pomocí widgetu.
Nevim, jestli je to presne ono, s Taskerem zacinam, tedy:
Kdyz neumi widget na profil, tak bych udelal task s widgetem:

Tedy Task: pojmenuji ProfileON ,pak vyberu Category Tasker/Profiles Status: zadam jmeno profilu, ktery chci spoustet, Set nastavim na On. Podobne vytvorim druhy Task ProfileOff a status dam na Off. Na tyto dva ukoly jiz mohu vytvorit Widget na plochu.
Misto dvou ukolu mohu v set nastavit toggle (misto On/Off) a prepinat pomoci jedne ikony. V tom pripade by to chtelo, abys sis nastavil nejaky alert do notifikacni listy, abych vedel, zda je profil aktivni.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


Simonix
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 01. úno 2011 10:09:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Simonix » čtv 11. srp 2011 9:06:15

Ono to profil tímto způsobem ne aktivuje, ale vypne. Tedy v přehledu profilů máš zapnuté profily vpravo zeleně "odfajfkované", ovšem tímto způsobem ho vypneš, tedy červená značka. Díky aspoň za snahu pomoci ;-)
Jdou to zkoušet, snad to vykoumám.
Samsung Galaxy SII


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od homi » čtv 11. srp 2011 10:23:26

Vzdyt jsem psal, mas dve ikony=dva tasky, jeden profil zapina ("On"), druhy vypina ("Off"), mne to funguje. To prepinani pomoci toggle jsem nezkousel.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


Simonix
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 01. úno 2011 10:09:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Simonix » čtv 11. srp 2011 11:38:57

A jaký máš nastavený context u profilu?
Mě funguje jak jsem psal zapnutí profilu v seznamu profilů, ale neaktivuje se mi (v notifikační liště se mi stále zobrazuje "No active profiles"), tudíž pokud mám v profilu task, který mi např. spouští aplikaci, nebo upravuje jakékoliv nastavení, tak se nic nestane. Nevím jestli mi rozumíš.
Jinak já to mám s toggle spouštěním, ale to tady nehraje roli.
Samsung Galaxy SII


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od homi » čtv 11. srp 2011 12:38:27

No ja uz taky nevim voco go, tedy polopaticky:
mam profil Lock, kterym si zahesluji spousteni nekterych aplikaci, at uz kvuli bezpecnosti nebo at se samy nespousteji, napr. ten Skype (aby se spustil, je treba zadat heslo)
a vytvoril jsem si 2 tasky TLockOn a TLockOff, ktere aktivuji za/odheslovani spousteni techto aplikaci, tedy aktivuji/deaktivuji profil Lock. Takze, kdyz se podivas do seznamu profilu, jednou je On, tedy se zelenym zasktrnutim nebo Off s cervenou znackou zakaz stani.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od homi » pát 12. srp 2011 17:00:31

1) Mohu pomoci Taskeru ukoncit spustenou aplikaci, napr. Skype? (sorry, uz jsem se ptal)
2) Chtel bych vyuzit Tasker jako casovac. Na plochu lze pridat task Timer, ktery je ovsem dlouhy, ma ctyri polozky den:hodiny:minuty:vteriny. Lze nejak odebrat ty prvni dve, uplne mi staci minuty/vteriny, v nastaveni jsem to nikde nenasel.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


mio24
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 11. lis 2010 19:28:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od mio24 » sob 20. srp 2011 21:00:09

Mozno to tu uz niekto napisal (nechce sa mi to vsetko citat), ale neda mi nespomenut vybornu a jednoduchu ulohu v Tasker:
Medzi 23:00 a 7:00 sa mi zapne Airplane mode. Pokial ale v case planovaneho zapnutia Airplane zrovna pouzivam telefon (citam si, surfujem...) airplane sa nezapne a pocka s touto ulohou, kym nevypnem displej (pred ulohu "airplane set on" som dal "wait 15sec., until screen is off").

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti