ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od kecinzer » pon 26. zář 2011 7:20:20

Tak Profile status On/Off bude obecně asi suprově použitelná podmínka.


iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » pon 26. zář 2011 8:11:56

Profile status On/Off je k dispozici hned od prvních verzí Taskeru, co vím. Využívám toho hojně na hromadnou aktivaci/deaktivaci profilů.

Např. mám 4 profily s upozorněním, které využívám v práci (upozornění na dispečink a další věci). Udělal jsem si jeden profil "Přepínač alarmů", který hromadně aktivuje/deaktivuje právě tyto 4 zmíněné profily (task - Profile status, set - Toggle). Takže když mám např. týden dovolenou, tak po posledním dni v práci spoustím ručně profil "Přepínač alarmů" a on mi deaktivuje tyto 4 časové upozornění. Pak si hned profil "Přepínač alarmů" nastavím s contextem datum a čas na konec dovolené a on dalším, tentokrát automatickým, spuštěním tyto 4 profily opět aktivuje.

Nemusím myslet na to, že na konci dovolené je potřeba něco aktivovat. Ve vlastnostech profilu "Přepínač alarmů" je ještě nutné, při každém nastavení contextu na datum a čas, dát "Limit Repeats" na 1 a nemít zatrženo "Delete On Zero Repeats", aby se vám tento profil nevymazal, až proběhne aktivace 4 časových profilů.


korenisko
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: ned 31. říj 2010 8:56:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od korenisko » pon 26. zář 2011 9:05:11

Ja som si toho všimol až teraz. Je to super vec,
Galaxy S6 & ZenPad Z380kl


lojzik
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: úte 06. zář 2011 14:25:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini
Rom: stock 4.2.2

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od lojzik » pon 26. zář 2011 9:14:14

Jak velká je to úspora baterky přepínání dvou profilů s cell near a s wifi near oproti profilu se dvěma contexty, jeden na cell near a druhý na wifi near, kdy se ten ten wifi near se začne vyhodnocovat jen když projde cell near. (http://tasker.dinglisch.net/userguide_s ... power.html)


korenisko
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: ned 31. říj 2010 8:56:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od korenisko » pon 26. zář 2011 15:15:29

Asi ziadna. Rozdiel je len v tom, ze po aktivacii wifi near sa ten cell near vypina a nemoze sa stat to, ze sa nahodne deaktivuje koli cel near
Galaxy S6 & ZenPad Z380kl



packy
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: stř 08. pro 2010 18:50:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange San Francisco
Tablet: Minix Neo X5
Rom: Ginger Stir Fry - 27

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od packy » pát 30. zář 2011 2:55:24

Olouvám se že vstupuju do diskuze, chtěl bych se zeptat zda jde nějaým způsobem nasimulovat stisk tlačítka na Display nejedná se o hardware tlačítko ale o tlačítko v aplikaci?
Orange San Francisco Black TFT GEN2 - Ginger Stir Fry Beta 27 - microSD 16GB class6

Uživatelský avatar

WodoWary
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 29. zář 2011 9:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od WodoWary » ned 02. říj 2011 14:44:13

Mám malou úlohu na nastavení ticha ( vždy po noční, ať mě nikdo neruší ) - TASK: silent on - wait 4 hodiny - silent on . K této úloze mám ikonu na ploše.
Takto tam mám na pevno 4 hodiny, chci ale tuto hodnotu třeba měnit - jak mám udělat, aby při kliknutí na ikonu se mi ukázalo např. pole s výběrem hodnot nebo nějaký edittext, kde bych hodnotu času napsal a podle toho by byl mobil stanovenou dobu potichu.
MOBIL: HTC ONE S-ON ROOT
HBOOT : 1.54 stock
ROM: VipeONE 2.7.0
Recovery: TWRP 2.6.3.0
Kernel: stock

Uživatelský avatar

WodoWary
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 29. zář 2011 9:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od WodoWary » ned 02. říj 2011 14:45:42

oprava : task je -- silent on - wait 4 h. - silent off
MOBIL: HTC ONE S-ON ROOT
HBOOT : 1.54 stock
ROM: VipeONE 2.7.0
Recovery: TWRP 2.6.3.0
Kernel: stock

Uživatelský avatar

lieti
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: sob 20. lis 2010 15:11:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XRN3SE

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od lieti » ned 02. říj 2011 15:19:45

No ako vždy riešení je viacero, asi najjednoduchší postup je použiť ten widget s časovačom, tam môžeš nastaviť za aký prebehne "silent off", netreba sa zľaknúť že by widget nebežal, len kvôli úspore energie sa hodnota zostávajúceho času mení raz za cca 30 sec.
Ten widget síce nevyzerá najkrajšie, ale funkciu bohate plní.
Iné riešenia sú tiež možné, ale nie úplne ideálne. Môžeš napríklad nastaviť profil, kde to vyzerá 1) opýtaj sa na "čas" 2) silent on 3) wait "čas" 4) silent off
Funguje to bez problémov, akurát ten bod 1 je dosť pofidérny a to v tom aké časové jednotky zadať, môžeš zadať minúty (240 min), alebo hodiny (4.5 hod), ale žiaľ rozumne nastaviť napr. 4 hod 27 minút vôbec nie je tak jednoduché ako sa zdá.

Uživatelský avatar

WodoWary
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 29. zář 2011 9:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od WodoWary » ned 02. říj 2011 16:45:45

Ano, s časovým widgetem taskeru jsem taky experimentoval, toto není pro mě. Mám ikonu na výběr profilů a tasků podle návodu z předešlé strany od Lobo1978. Takže do tohoto bych chtěl zakomponovat tento problém. Prostě před spuštěním tasku nebo profilu se zobrazí okno, kde se zadá proměnná, s kterou poté task pracuje.
MOBIL: HTC ONE S-ON ROOT
HBOOT : 1.54 stock
ROM: VipeONE 2.7.0
Recovery: TWRP 2.6.3.0
Kernel: stock

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » ned 02. říj 2011 17:04:14

Čau, jde to jednoduše pomocí "variable query", což je okno pro zvolenou proměnnou, kde zadáš její hodnotu.

Task:
variable - variable query - name: %HODINY, label: Zadej počet hodin, input type: Numeric / Integer, default: 4 (default si zadej podle sebe)
audio - silent mode: on
task - wait - hour: %HODINY (tady je potřeba přepnout možnost zadání času ikonou s dvěma modrými šipkami - místo přímého zadání hodnoty pak můžeš zadat proměnnou)
audio - silent mode: off

Když bys chtěl zadávat i minuty tak to můžeš udělat takto:

Task:
variable - variable query - name: %MINUTY, label: Zadej počet minut, input type: Numeric / Integer, default: 0
task - wait - 3 vteřiny (potřebná pouza, bez ní se mi někdy stane, že se to nezeptá na druhou proměnnou)
variable - variable query - name: %HODINY, label: Zadej počet hodin, input type: Numeric / Integer, default: 4
audio - silent mode: on
task - wait - minutes: %MINUTY, hour: %HODINY
audio - silent mode: off

Pak si dej na plochu jen zástupce na tento task a mělo by to být přesně podle tvého přání ;)

Lobo

Uživatelský avatar

WodoWary
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 29. zář 2011 9:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od WodoWary » ned 02. říj 2011 17:09:33

Funguje, díky ! Proč si nezměníš nick z Lobo1978 na PAN Tasker ? :D
MOBIL: HTC ONE S-ON ROOT
HBOOT : 1.54 stock
ROM: VipeONE 2.7.0
Recovery: TWRP 2.6.3.0
Kernel: stock

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » ned 02. říj 2011 17:16:58

:lol: Protože do PANa Taskera mám daleko. Když se v tom bude kdokoliv vrtat a zkoušet, tak toho bude umět i víc. Na "variable query" jsem narazil úplně náhodou. Jde hlavně o to, že autor tam přidává při každé aktualizaci tolik věcí, že není čas to vše vyzkoušet. Myslím si, že možnosti Taskeru každý z nás využívá úplně na minumum, tím programem se dá dělat tolik věci....

Už jsem dumal i nad tím, že budu na svém webu uvádět různé návody a nápady co a jak se dá pomocí Taskeru provádět, ale nemám na to čas. Ideální by bylo vždy při přidání nových věcí udělat pár ukázkových profilů, jak se ty nové možnosti dají využít. Ale je to žrout času...vše vyzkoušet, sepsat...

Uživatelský avatar

WodoWary
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 29. zář 2011 9:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od WodoWary » ned 02. říj 2011 17:21:40

Máš pravdu, možnosti taskeru jsou nekonečné, sám tam mám notifikace plné baterie, alarm zmeškaného volání, synchronizaci dat, profily a další věci.......
Ty návody na stránkách je dobrá věc, držím ti v tom palce.
MOBIL: HTC ONE S-ON ROOT
HBOOT : 1.54 stock
ROM: VipeONE 2.7.0
Recovery: TWRP 2.6.3.0
Kernel: stock

Uživatelský avatar

Baset
Androiďák!
Příspěvky: 281
Registrován: pát 17. čer 2011 13:01:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7T Pro
Mobil 2 / ROM: Asus Padfone 2 , OnePlus 3 , Nubia Z11
Tablet: Lenovo Yoga 2 Pro

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Baset » ned 02. říj 2011 21:53:11

sem si tak rikal.ze mi tak dlouho trva se naucit s tim zachazet ze nejjednodussi reseni by bylo stahnout nekde celej profil a podivat se jak je to udelany ... hraval jsem dtiv WoWko a tam jsem mel addon Power Auras ktery dokazal v te hre taky nahradit vse n co jste si vzpomeli. ale hlavne mel jednu uzasnou vlastnost a to import a export nastavenych akci a signalizaci a eventu..... proste dkouhy text nastaveni jednotlivych eventu nebo i celych skupin ktery ten program jen precetl a tim cely ten event nastavil ve vsi hre ....

jelikoz nejsem moc anglictinar a ani nevim kdo kde je vlastne autorem taskeru tak by treba nebylo od veci kdyby treba nekdo tento navrh na zlepseni programu autorovi poslal ...

Uživatelský avatar

WodoWary
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 29. zář 2011 9:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od WodoWary » pon 03. říj 2011 9:41:43

Tasker má samozřejmě taky export a import tasků do souboru, jde o xml soubor, čili je i jednoduše čitelný nebo editovatelný.
MOBIL: HTC ONE S-ON ROOT
HBOOT : 1.54 stock
ROM: VipeONE 2.7.0
Recovery: TWRP 2.6.3.0
Kernel: stock

Uživatelský avatar

WodoWary
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 29. zář 2011 9:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od WodoWary » pon 03. říj 2011 11:28:04

Jinak, psát autorivi nějaké návrhy asi nemá cenu. Stačí se podívat na to co má v plánu http://tasker.dinglisch.net/todo.html a každý asi pochopí. ;)
MOBIL: HTC ONE S-ON ROOT
HBOOT : 1.54 stock
ROM: VipeONE 2.7.0
Recovery: TWRP 2.6.3.0
Kernel: stock

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od kecinzer » pon 03. říj 2011 12:01:57

Nevíte někdo, jak zařídit, aby mi context calendar entry bral více různých názvů událostí? Např. Dovolená, NV, HomeOffice. Je nepřijatelné abych vytvářel jednotlivé profily. Jde to vůbec nějak?

EDIT:
Aha, tak stačí dát '/' mezi slova a je to :).
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

Baset
Androiďák!
Příspěvky: 281
Registrován: pát 17. čer 2011 13:01:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7T Pro
Mobil 2 / ROM: Asus Padfone 2 , OnePlus 3 , Nubia Z11
Tablet: Lenovo Yoga 2 Pro

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Baset » pon 03. říj 2011 14:38:16

aha ok ... nj musim pockat az budu mit vice casu pres zimu abch se na to vsechno mohl v klidu podivat ... doufam ze bude hodne snehu a vanic a teplych veceru u krbu s taskerem :lol:


losermike
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: stř 23. bře 2011 23:33:23
Reputace: 0

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od losermike » pát 07. říj 2011 6:12:12

zdravim, potreboval bych prosim poradit s profilem..
chtel bych alarm u baterry full, ale aby zaznel pouze jednou a po odpojeni nabijecky hlaska zmizla.. nejak se to nedari. dekuji kazdemu za radu

Uživatelský avatar

WodoWary
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 29. zář 2011 9:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od WodoWary » pát 07. říj 2011 16:47:51

Profily pro notifikaci nabíjení baterie tak jak to mám já :

Uděláš dva profily :
1) Profil -- Baterie je nabitá

- context je Battery Full - priority normal
- task je
1. Notify sound ( zvuk co chceš )
2. Profile status - name : Baterie je nabitá, set: Off

2) Profil -- Mobil připojen ke zdroji

- context je Power - Source = Any
- task je Profile status - name : Baterie je nabitá , set: On
- task na exitu je Profile status - name : Baterie je nabitá, set: Off
MOBIL: HTC ONE S-ON ROOT
HBOOT : 1.54 stock
ROM: VipeONE 2.7.0
Recovery: TWRP 2.6.3.0
Kernel: stock

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » pon 10. říj 2011 20:12:57

Jelikož jsem musel opustit CM7 kvůli problémům při volání přes internet (když jsem někomu volal, tak neslyšel můj hlas) a hodně jsme si zvyknul na možnost upravit si funkci Autobrightness a jelikož mi na Sense romkách nevyhovuje a upravit nejde, tak jsem se rozhodl si udělat vlastní Autobrightness pomocí Taskeru. Možná to někdo zná, ale snad to bude někoho inspirovat ;)
Profile
context:
event - variable - variable set: %LIGHT

task:
tasker - if: %LIGHT > 10239
display - display brightness - level 255
tasker - else: if %LIGHT > 5800
display - display brightness - level 159
tasker - else: if %LIGHT > 159
display - display brightness - level 51

"případně další stupně opakovaným přidáním těchto dvou řádků:
tasker - else: if %LIGHT > "vaše hodnota"
display - display brightness - level "vaše hodnota"


"těmito třemi řádky se to musí zakončit"
tasker - else
display - display brightness - level 0
tasker - end if
Zatím testuju různé stupně, mám jich zatím jen 4. Postupně budu přidávat, případně to nechám jak to je. Hodnoty pro proměnnou %LIGHT jsou pro HTC Desire S. Netuším jestli jsou pro ostatní pda stejné nebo je tam jiná stupnice. Ideální je si udělat "task - alert - flash - %LIGHT", dát si odkaz na Home a při různých světelných podmínkách to spustit a zjistit, jakou má proměnná %LIGHT hodnotu. Důležité je i to, že nesmíte mít zapnutý Autobrightness v systému a hodnoty proměnné %LIGHT i "display brightness" musí mít sestupnou tendenci, aby konstrukce "if - else - end if" správně fungovala.

Lobo


losermike
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: stř 23. bře 2011 23:33:23
Reputace: 0

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od losermike » úte 11. říj 2011 2:26:12

jak prosim nastavit auto unlock po rebootu? kdyz to udelam nejjednodusi cestou reboot-> keyguard off, tak se mi pak v taskeru nespusti ostatni profily.. dekuji za radu.

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » úte 11. říj 2011 7:58:43

To je zvlášťní. Nemělo by to na to mít žádný vliv. Máš to takto?
Profil
context:
event - system - device boot

task:
display - keyguard: off
Lobo


losermike
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: stř 23. bře 2011 23:33:23
Reputace: 0

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od losermike » úte 11. říj 2011 9:10:24

presne takto..tel se po bootu odemce ale ostatni profily (treba delsi podsviceni u app se nespusti..kontroluju to v roletce) kdyz ten profil zmenim treba na display unlocked -> keyguard off, tak vse funguje jak ma..ale chtel bych se zbavit toho ze to musim po kazdem restartu jednou odemcit..fakt nevim zkousel sem dat i wait a nepomohlo


jojokra
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 01. čer 2010 10:24:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 GT I9505
Tablet: Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od jojokra » úte 11. říj 2011 13:12:04

Prosím, najde se dobrá duše, která mi pomůže nastavit v taskeru zesílující vyzvánění? Jsem asi lama, ale čím víc se v tom hrabu,tím mám větší pocit,že jsem úplný ***** :oops:

Uživatelský avatar

karel_e71
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: ned 09. kvě 2010 11:56:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od karel_e71 » stř 12. říj 2011 11:12:40

Ja mam odemceni jinak: context mam po-ne, 00:00 az 23:59 keuguard off..

@telefon    

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » stř 12. říj 2011 12:25:40

jojokra píše:Prosím, najde se dobrá duše, která mi pomůže nastavit v taskeru zesílující vyzvánění? Jsem asi lama, ale čím víc se v tom hrabu,tím mám větší pocit,že jsem úplný ***** :oops:
Zkus toto:
Profil
context:
event - phone - phone ringing

task:
(zde si udělej řadu hlasitosti jak potřebuješ, jde to od 0 do 7 a můžeš klidně i přeskočit číslo, např. 2,5,6,7)
task - for - variable: %HLASITOST, items: 3,4,5,6,7
audio - ringer volume - level: %HLASITOST
task - wait: 5 sec (zde si dej svůj čas, za jak dlouho se hlasitost navýší)
task - end for
Lobo

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od urys » stř 12. říj 2011 20:55:17

Zdravím, stává se mi, že po restartu telefonu se mi "ztratí" z widgetu Task některé tasky, vždy ty samé. Na radu od Lobo1978 jsem si udělal na ploše widget, který je navázaný na task "Vyber profil" ve kterém je asi 7 tasků a po restartu je jich jen 5, vždy zmizí task 3 a ž. V Taskeru však ten "Vyber profil" stále obsahuje všech 7 tasků a pokud jej otevřu, uložím, tak se najednou v tom widgetu objeví ...

jinak na MIIUI jsem měl v poslední době problém s přepínáním SILENT modu, nefungovalo to. Kdyby měl někdo stejný problém, tak řešení jsem našel zde: http://forums.miuiandroid.com/showthrea ... #post94014
zkrátka a dobře, je potřeba vypnout v: nastavení -> aplikace -> hovory -> Umožnit aplikacím třetích stran přístup k volání - tj. neumožnit ;)
--
LG Nexus 5 16GB

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » čtv 13. říj 2011 7:44:54

Mně se to nikdy nestalo, vždy to ukázalo všechny tasky. Ale nelíbila se mi rychlost zobrazení tohoto menu a tak jsem hledal až jsem našel aplikaci Folder Organizer, která umí zobrazit vybrané zástupce. Nastavil jsem si tam všechny profily a pak je ikonou zástupce Folder Organizer na ploše zobrazím v jednom okně. Zobrazení zástupců profilů je okamžité, narozdíl od menu z Taskera.
Aplikace se také ukáže jako plugin v Taskeru, takže není problém toto vyskakovací okno spustit i přes ikonu ve status baru, takže je to plnohodnotná náhrada menu z Taskera.

Aplikace je ovšem placená. Existuje i lite verze, ale u ní nevím jestli podporuje všechny funkce z plné verze.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host