ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » čtv 17. lis 2011 19:35:18

Vypínání/zapínání GPS bych vůbec neřešil. GPS může být zapnutá pořád a na výdrži mobilu by to nemělo mít vliv. Já to tak mám. GPS "užírá" baterii jen tehdy, když spustíš nějakou aplikaci, která GPS potřebuje. Teprve pak se ti zobrazí ikona ve status baru.





korenisko
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: ned 31. říj 2010 8:56:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od korenisko » pát 18. lis 2011 6:57:43

Mam stock htc desire s 2.3.5.
Ja neviem jak je to mozne ze mi to ide. Asi to bude tym, ze som v Taskerovi obnovil zalohu profilov z x10mini, ktora mala 2.1... Ak chces tak ti ju tu zavesim...
Galaxy S6 & ZenPad Z380kl


zskal
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 04. srp 2011 11:07:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od zskal » pát 18. lis 2011 7:36:45

Díky, asi to už nechám tak. Jak tady píše Lobo 1978...asi nechám GPS zapnutou, fakt to nic nežere. Jen mi bylo divné že GPS on/off nejdříve šlo zapmout (i když teda v konečném výsledku to stejně nefungovalo) a najednou to zapnout nejde...

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » pát 18. lis 2011 18:44:56

Ohledně té nefunkčnosti contextu application, jsem na tom byl stejně. Z ničeho nic mi to přestalo fungovat. Na CM7 nebyl problém, ale na nynější ROM mi application context úkol nespustil. Vyřešil to až následující tweak, ke kterému je zapotřebí root:

- najít soubor "/system/build.prop"
- přidat na konec souboru tyto dva řádky:

# Force launcher into memory
ro.HOME_APP_ADJ=1

Informace o tom jsou zde:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1186267
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1244291

Uživatelský avatar

lieti
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: sob 20. lis 2010 15:11:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XRN3SE

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od lieti » ned 20. lis 2011 20:42:43

Zdravím, potreboval by som poradiť s úlohou v zmysle ak je zapnutý wifi tethering tak nech je mód dát 3G, ináč 2G.
Neviete prosím poradiť ako nastaviť context? Používam natívny tethering na Android 2.3.x nechcem to ale riešiť vytváraním widgetu.
Vďaka


Uživatelský avatar

Roboskokos
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: sob 10. črc 2010 0:10:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire rooted
Twitter: Robosaaa
Bydliště: Ostrava

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Roboskokos » čtv 24. lis 2011 14:25:54

Ahoj mel bych dva dotazy. Nemohl by nekdo sem vyexpertovat )popr. me navest) jak nastavit, aby, kdyz jsem v blizkosti sveho domu se mi autmaticky zapla wifina a pripojila na moji sit a kdyz se vzdalim od domu, at se mi vypne? A jeste potom mam nastavene profily na zapnuti mobilniho netu, co 2 hodiny, na 5 min se zapnou data a pritom se mi VETSINOU aktualizuji maily, fb atd. ,ale ne vzdycky..) Neni v taskeru moznost neco jako nasilna synchronizace, nebo vyvolani te synchronizace? Popripade, jak to v taskeru nastavit?

EDIT: Vim, ze to jde zaridit, jen nevim presne jak.. Jde jen o detail, ale chtel bych, aby to zapnuti mobilnich dat se delo pouze tehdy, kdyz nejsem na wifi. Kdyz jsem na wifi, tak aby se provedla jen ta "nasilna" synchronizace..
Diky :)
HTC Desire | root & S-OFF | InsertCoin 1.1.4_CM7hboot [Sense 2.1 & 3.0] | 32.56.00.32U_5.17.05.23 | Recovery: AmonRa 2.0.1 | apps
HTC Wildfire | root & S-OFF| WildPuzzle 0.8 ROM - Android 2.2.1

Uživatelský avatar

karel_e71
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: ned 09. kvě 2010 11:56:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od karel_e71 » pát 16. pro 2011 10:21:01

tusite nekdo, jak to bude s taskerem na ICS? Bez nej uz nedam ani ranu a je to aplikace, jejiz fungovani rozhodne o pristim nakupu..


korenisko
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: ned 31. říj 2010 8:56:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od korenisko » sob 17. pro 2011 9:55:40

Bude fungovat, uz sa na to autor pozera...
Galaxy S6 & ZenPad Z380kl

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od kecinzer » úte 20. pro 2011 15:22:19

Autor na tom sice už pracuje, nicméně se mi moc nelíbí jeho přístup.
Nejprve se čekalo, až vyjde ICS pro Nexus S (což na jednu stranu chápu, kupovat kvůli své aplikaci GN by se asi nevyplatilo), přitom mohl instalovat nějakou ukuchtěnou, a nyní pracuje na 1.2 beta, která je primárně zaměřena na nové vlastnosti, a bugy ve spojení s ICS dle mého řeší až druhořadě.
Na připomínku, že Tasker mizí z notifikační lišty, jen napsal, že to je Android bug a bylo vymalováno. To mi ale jako platícímu zákazníkovi tak nějak nestačí.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


korenisko
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: ned 31. říj 2010 8:56:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od korenisko » úte 27. pro 2011 10:57:05

Ako mozem zadat do jedneho tasku viac variabilnych, do toho zaciarkavacieho policka if...? Obrázek
Galaxy S6 & ZenPad Z380kl

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » čtv 29. pro 2011 19:18:02

Tam jde zadat jen jedna podmínka. Když potřebuješ víc podmínek, tak musíš přidat víc "if". Asi takto:

task - if ....tvoje první podmínka
taks - if ....tvoje druhá podmínka
display - display brightness ....zde si můžeš dát třetí podmínku
task - end if...ukončení druhé podmínky
task - end if...ukončení první podmínky

Z toho plyne to, že každá událost může mít svoji podmínku, ale pouze jednu. Jinak musíš před touto událostí dát událost "if". Můžeš použít také klasickou konstrukci if...else...end if.

Uživatelský avatar

Dweep
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: pát 13. srp 2010 14:08:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Dweep » pon 02. led 2012 0:06:38

Ahoj, k tomu vypinani zapinani wifi kdyzjsem/nejsem doma pouzivam klasicky kontext lokality. Polomer mam 1km, protoze kdyz je mensi, tak to kolikrat ani nezameri ze jsem uz v lokalite a wifi se nezapne. Zajimave je ze ani pri 1km to nefunguje 100%, sem tam se stane ze domu dojdu a wifi mam vypnutou, kdyz ji zapnu manulane, tak po chvili se profil zapne na "doma" ... jeden cas jsem i do logu vypisoval pri jake presnosti se profil prepne a vetsinou to bylo pri cca 65 (pocitam ze to jsou metry) coz mi uplne nekoresponduje s tim, kdyz nastavim mensi polomer "tolerance" u kontextu lokalizace, tak to nefunguje tak spolehlive.

S prepinanim 2G a 3G je myslim problem andoridu, ze on to neumoznuje menit externi aplikaci, musi se to rucne, ale to uznevim tak jiste.
As long as it's Orange ...
Samsung Galaxy S2, Andorid 2.3.3
main Apps - GO EX launcher, WidgetLocker, Tasker, MinimalisticText, AppBrain, IMO.IM, Dropbox, ...

Uživatelský avatar

WodoWary
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 29. zář 2011 9:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od WodoWary » stř 04. led 2012 18:03:49

For Lobo1978, měl by ses dát dohromady s tímto blogem http://taskermagie.blogspot.com/ :DD
MOBIL: HTC ONE S-ON ROOT
HBOOT : 1.54 stock
ROM: VipeONE 2.7.0
Recovery: TWRP 2.6.3.0
Kernel: stock

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » stř 04. led 2012 20:30:33

Stránky vypadají super. Autor blogu to určitě zvládne i beze mě. Já jsem jen pokročilý uživatel. Každý kdo se Taskeru bude věnovat delší dobu, tak bude umět to co já i víc. Jde tam vždy jen o čas, protože najít někdy to správné řešení dá spoustu práce a testování.

Uživatelský avatar

WodoWary
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 29. zář 2011 9:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od WodoWary » stř 04. led 2012 22:43:08

Víc hlav, víc rozumu. Tasker , pokuď se chce, se naučí zvládnout každý, ale ty nápady. Vytvořit jeden profil den, druhý noc - v poho, ale podmínka pokud zrovna mám zapnutý display tak neaktivuj noc ,ale čekej a zkoušej až display vypnu mě třeba nenapadla. V jednou z tutoriálů je podobné řešení. O to jde ....
MOBIL: HTC ONE S-ON ROOT
HBOOT : 1.54 stock
ROM: VipeONE 2.7.0
Recovery: TWRP 2.6.3.0
Kernel: stock

Uživatelský avatar

WodoWary
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 29. zář 2011 9:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od WodoWary » sob 07. led 2012 18:06:23

Tak a je tu Tasker 1.2 se svým rozsáhlým changelogem http://tasker.dinglisch.net/changes/changes1.2.html
MOBIL: HTC ONE S-ON ROOT
HBOOT : 1.54 stock
ROM: VipeONE 2.7.0
Recovery: TWRP 2.6.3.0
Kernel: stock

Uživatelský avatar

karel_e71
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: ned 09. kvě 2010 11:56:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od karel_e71 » stř 11. led 2012 22:50:58

Roboskokos: to zapinani wifi mas asi lepsi pres "cell near" nez pres GPS, ja to tak pouzivam furt a funguje to pomerne dobre, presnost cca na 500 m. Jeste tam mam "displej on"


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od hfx9 » pát 13. led 2012 9:51:30

Ja mam s taskerem mensi problem:
Podle polohy mam zapinani profilu doma a prace, jenze v profilu doma mam vypnuty mobilni data a zapnuty wifi, a s timto nastavenim mi tasker nezaznamena zmenu polohy a i v praci mam aktivni profil doma.

Jedine co pomohlo bylo nevypinat mobilni data ( stejne tim ze mam zaplou wifi se nepouzivaji) v profilu doma a od te doby to funguje.

Je nejake jine reseni tohoto problemku, nebo to co jsem udelal je jedine reseni?

EDIT: tak stejne to jeste nefunguje jak by melo, protoze mam jeste profil doma noc, ktery je aktivovan casem (22.00-7.00) a pak variable value %DOMA is set
V profilu doma mám Variable Add %DOMA Value 1 a i přesto když nejsem doma, tak se mi ve 22.00 aktivuje profil doma noc

Nějak to vůbec nechápu.
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

Alonzo
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: pát 16. pro 2011 16:13:34
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Rom: Stock 6.0.1

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Alonzo » ned 15. led 2012 19:37:29

Prosím o pomoc. Mám aplikaci Google car mode, přes tasker jsem si nastavil automatické zapnutí Bluetooth, to jsem ještě dokázal, ale chtěl bych ještě aby se car mod zapínal automaticky po připojení nabíječky a ukončil po odpojení. Jde to udělat a uměl by mi někdo polopaticky vysvětlit postup ( jaký přidat task). Díky.


Edit 16.01.2012 14:48: Tak už jsem na to přišel, chtělo to začít tou nabíječkou ;)
Naposledy upravil(a) Alonzo dne pon 16. led 2012 14:49:35, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od Lobo1978 » ned 15. led 2012 21:58:51

hfx9 píše:EDIT: tak stejne to jeste nefunguje jak by melo, protoze mam jeste profil doma noc, ktery je aktivovan casem (22.00-7.00) a pak variable value %DOMA is set
V profilu doma mám Variable Add %DOMA Value 1 a i přesto když nejsem doma, tak se mi ve 22.00 aktivuje profil doma noc

Nějak to vůbec nechápu.
No máš tam podmínku "%DOMA is set" a ta je pořád splněna. Ty v profilu doma uděláš jen "Add %DOMA Value 1" a tím jen přidáš hodnotu, ale %DOMA je pořád nastavené, tj. "is set". Ty musíš někde (zřejmě při ukončení profilu doma) udělat "Variable CLear - %DOMA" a v profilu doma dáš "%DOMA set to 1" nebo nějaký jiný číslo. Takže když nedáš profil doma, tak bude %DOMA clear, tj. "not set" a profil se nepřepne.

Uživatelský avatar

karel_e71
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: ned 09. kvě 2010 11:56:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od karel_e71 » stř 18. led 2012 9:30:29

Uz mate nekdo zkusenosti s taskerem na ICS?

@telefon    

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od kecinzer » stř 18. led 2012 10:57:35

Už od prosince. Aktuální verze funguje dobře.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

karel_e71
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: ned 09. kvě 2010 11:56:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od karel_e71 » čtv 09. úno 2012 18:03:32

snazim se nastavit profil "Kradez", to znamena, ze az mi bude telefon ukraden, tak chci, aby ohlasil polohu po zaslani sms s kodem. Na wiki na domovske strance taskeru jsou dva navody a pak i poznamka, ze na 2.3 to nejde, protoze Tasker neni schopny proste zapnout GPS na gingeru. Pod tim je poznamka, ze se to da udelat pres Secure Settings aplikaci, ktera se v taskeru pouzije jako plug in, ale stejne se mi to nedari rozchodit.. http://tasker.wikidot.com/locatephone

Nejake zkusenosti?

A ted se pochlubim profilem, ktery me napadl v souvislosti s pokusy o zprovozneni vyse jmenovaneho. Mam profil "presmeruj", ktery mi po obrdzene sms s prislusnym kodem, zacne preposilat jmena volajicich a odesilatelu zprav s cislem (i s textem zpravy) na telefon pritelkyne. Toto se mi hodi, kdyz nekde mobil zapomenu, tak mu jen poslu smsku a on to zacne preposilat...


skrz
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: ned 23. kvě 2010 11:00:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Bydliště: Brno

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od skrz » čtv 09. úno 2012 18:13:03

Proti krádeži lze i použít nějaké existující řešení (používám http://preyproject.com/) a není potřeba si ho od základu sám programovat. Tasker mám nastavený tak, aby na stejnou SMS, která aktivuje Prey zapnul GPS.
Jinak jsem měl pocit, že mi zapínání GPS pomocí Taskeru fungovalo i na 2.3 (teď to zrovna nemůžu ověřit).

Uživatelský avatar

karel_e71
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: ned 09. kvě 2010 11:56:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od karel_e71 » čtv 09. úno 2012 18:29:13

razim teorii "co muzes udelat v Taskeru, udelej v Taskeru"... Ale kdyz neni zbyti, tak to vzdam.

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od kecinzer » pát 10. úno 2012 13:12:12

Na stock ROMkách od 2.3 výše nefunguje přepínání GPS z Taskeru. Na druhou stranu, k čemu? Osobně mám GPS stále zapnutou - pokud ji nevyužívá žádná aplikace, tak je samozřejmě ve vypnutém stavu.

Myšlenka je to zajímavá, ale pochybuji, že když ti někdo ukradne nebo najde mobil, tak ho nechá v původním stavu. Pokud ihned nevyndá SIM, tak provede třeba obnovení továrních dat atd.
Proto mi všechny tyhle sledovací programy přijdou naprosto zbytečné.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

karel_e71
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: ned 09. kvě 2010 11:56:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od karel_e71 » pát 10. úno 2012 13:14:41

Ja myslim, ze plno zlodeju je natolik hloupych, ze vubec netusi, ceho je mobil schopen :DD


cmis
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: stř 08. pro 2010 15:06:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od cmis » pát 10. úno 2012 14:14:29

karel_e71 píše:snazim se nastavit profil "Kradez", to znamena, ze az mi bude telefon ukraden, tak chci, aby ohlasil polohu po zaslani sms s kodem. Na wiki na domovske strance taskeru jsou dva navody a pak i poznamka, ze na 2.3 to nejde, protoze Tasker neni schopny proste zapnout GPS na gingeru. Pod tim je poznamka, ze se to da udelat pres Secure Settings aplikaci, ktera se v taskeru pouzije jako plug in, ale stejne se mi to nedari rozchodit.. http://tasker.wikidot.com/locatephone

Nejake zkusenosti?

A ted se pochlubim profilem, ktery me napadl v souvislosti s pokusy o zprovozneni vyse jmenovaneho. Mam profil "presmeruj", ktery mi po obrdzene sms s prislusnym kodem, zacne preposilat jmena volajicich a odesilatelu zprav s cislem (i s textem zpravy) na telefon pritelkyne. Toto se mi hodi, kdyz nekde mobil zapomenu, tak mu jen poslu smsku a on to zacne preposilat...
Tak jsem zkoušel program v kombinaci s Taskerem a opravdu funguje, SUPER. Můžu programově vypínat a zapínat GPS.
A funguje to i v Setting Profiles
Naposledy upravil(a) cmis dne pát 10. úno 2012 14:19:11, celkem upraveno 1 x.
Samsung Galaxy Nexus

Uživatelský avatar

karel_e71
Stálý androiďák
Příspěvky: 211
Registrován: ned 09. kvě 2010 11:56:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od karel_e71 » pát 10. úno 2012 14:16:28

to je divny, jak kdyz tam dat "zapni GPS" tak mi to napise, ze secure settings na to stejne neni potreba... Nemuzes mi to vyexportovat a poslat pls? Nespecha to.


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od hfx9 » pát 10. úno 2012 19:48:56

Jde nejak naprogramovat aby na zaklade udalosti v kalendari se automaticky odeslal email? Nasel jsem tu moznost pod polozkou compose email, ale to mi jen otevre emailoveho klienta s predvyplnenymi udaji ale dat pokyn k odeslani musim dat rucne a to nechci.

Diky za pomoc
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti