ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

motorkar1234
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 09. zář 2012 10:11:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S2
Rom: JellyBam

Re: Tasker

Příspěvek od motorkar1234 » ned 23. zář 2012 8:32:41

To Childa: musis vytvorit profil, ktery zase odblokovani zrusi. Pak ho spustit a pak teprve smazat. Melo by to pomoct.

to Keciczer: to je jednoduchý. Vytvoris novy profil state - events - hardware - usb plugged

@telefon    




Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » ned 23. zář 2012 10:19:03

motorkar1234:
No to právě nefunguje, USB plugged je myšleno jako kabel na nabíjení a ne USB zařízení, to jsem už zkoušel.
Mám dojem, že je to v Taskeru prostě nemožné.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


motorkar1234
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 09. zář 2012 10:11:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S2
Rom: JellyBam

Re: Tasker

Příspěvek od motorkar1234 » pon 24. zář 2012 1:33:30

Tak snad někdy v pristi verzi Taskeru...

@telefon    

Uživatelský avatar

Jackito
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 30. zář 2010 8:37:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: Tasker

Příspěvek od Jackito » ned 07. říj 2012 14:26:07

Zdravím, nevíte někdo jestli by šlo přes Tasker nastavit postupné zvyšování hlasitosti vyzvánění?

edit: ok díky, ještě jsem neměl čas tohle celé téma pročíst ale jdu na to :-)
Naposledy upravil(a) Jackito dne ned 07. říj 2012 14:45:06, celkem upraveno 1 x.


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » ned 07. říj 2012 14:35:49

Šlo a je to popsané v tomto tématu.



motorkar1234
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 09. zář 2012 10:11:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S2
Rom: JellyBam

Re: Tasker

Příspěvek od motorkar1234 » ned 28. říj 2012 16:03:51

Řeším teď profil, který by mi každé ráno stáhl informace o počasí, případně zprávy a přečetl pomocí SVOX. Podařilo se mi zprovoznit profil, který čte počasí, ale z xml feedu je dostane v angličtině a to není ono. Uměl byste to někdo zprovoznit přes Yahoo weather API? http://developer.yahoo.com/weather/ V něm lze totiž definovat výstupní jazyk, lokalitu a další informace. 100% to tasker umí zpracovat.

Díky za případné rady


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16698
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 205
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Tasker

Příspěvek od ludekbrno » pon 29. říj 2012 9:19:52

Dokáže Tasker aktivovat automatické otáčení obrazovky pro mnou vybrané aplikace, pokud v systému napevno otáčení zakážu? Už jen kvůli tomu bych si ho rád zaplatil. Nic jsem k tomu nenašel ani přes google. Díky.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pon 29. říj 2012 20:38:57

Samozřejmě to jde.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16698
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 205
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Tasker

Příspěvek od ludekbrno » pon 29. říj 2012 20:39:50

Díky, tak to se mi vyplatí ho koupit.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Scalex
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: čtv 08. zář 2011 14:28:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4 Pro - MIUI 8
Tablet: Lenovo Tab3 8 - stock 6.0
Bydliště: Nymburk

Re: Tasker

Příspěvek od Scalex » úte 30. říj 2012 0:32:48

ludekbrno píše:Dokáže Tasker aktivovat automatické otáčení obrazovky pro mnou vybrané aplikace, pokud v systému napevno otáčení zakážu? Už jen kvůli tomu bych si ho rád zaplatil. Nic jsem k tomu nenašel ani přes google. Díky.
Aniž bych chtěl odrazovat od koupě Taskeru, na otáčení obrzovky už delší dobu k naprosté spokojenosti používám Smart Rotator.(https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result)
.: S C A L E X :.

mobil: Xiaomi Redmi 4 Pro / MIUI 8
tablet: Lenovo Tab3 8 / stock 6


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16698
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 205
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Tasker

Příspěvek od ludekbrno » úte 30. říj 2012 6:39:40

Díky za tip!
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


DaOne
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: ned 19. srp 2012 19:26:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3

Re: Tasker

Příspěvek od DaOne » čtv 01. lis 2012 17:50:56

Ahojte,

Chcem sa spytat ci sa neda cez Tasker spravit nejaka jednoducha aplikacia, ktora by spustala pripomienky podla polohy (ci uz GPS, cell near alebo wifi near...). Mal som Remind That, ale vobec to nefungovalo...

Dakujem

Uživatelský avatar

iiic
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: pon 27. pro 2010 10:15:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G6
Twitter: iiic
Tablet: tf201 - Asus Eee Pad Transformer Prime
Rom: CyanogenMod
Bydliště: City 17
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od iiic » čtv 01. lis 2012 19:08:41

to by mělo jít bez problémů

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » čtv 01. lis 2012 19:26:51

Chcel by som sa spýtať, dokáže Tasker automaticky zapnúť bluetooth keď odídem z domu? V aute používam audi headset a nechcem nechávať BT zapnuté stále. Ešte ma zaujíma, predpokladám, že to pôjde podľa GPS, nebude to veľmi žrať batériu?
Ďakujem

edit: stiahol som si z ich webu trial verziu, vidím, že to ide, ale pre mňa má táto aplikácia zbytočne veľa funkcií :?

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » čtv 01. lis 2012 23:29:47

To se ti jen zda, ze je moc komplikovana. Ten tvuj problem jde resit pres Cell near a nikoliv pres GPS !
Doma si naskenujes bunky, ke kterym se doma telefon pripoji a nastavis si INVERZNE pravidlo, aby se spustilo BT. Jinak receno, BT se spusti ve chvili, kdy telefon nebude pripojen k jedne z naskenovanych bunek. A Aplikace je vyborna prave v tom, ze dela presne to, co si naprogramujes.

Zkus mrknout na tohle:
https://groups.google.com/forum/?fromgr ... 4_3XgMQIME
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » pát 02. lis 2012 0:59:50

@sentinel: uz som sa s tym pohral a zatial som si to nastavil, ze po zapnuti mobilnych dat sa mi zapne BT. Po pripojeni k domacej wifi sa BT vypne.
Kedze sa mi mobilne data zapinaju same ked nie som pripojeny k ziadnej wifi, tak to funguje a mam to vyskusane.

Mozem vyskusat aj tvoje riesenie. Kazdopadne dakujem za radu.

EDIT: tak som skusil Cell Near.
Ono mi to niekedy ide, niekedy nie. Napr. pred chvilou sa mi zapol profil Doma spravne, o par minut neskor sa mi sam spustil profil Vonku

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pát 02. lis 2012 13:03:59

Funguje to velice dobre, jen je treba mit naskenovane VSECHNY bunky, ktere mas v dosahu ze sveho bytu ! Projdi se v bytu vsemi mistnostmi (vcetne chodby k bytu) a dej skenovat a uloz si ta cisla do pameti nebo opis a pak je tam vsechny musis vlozit ...
Spoiler:
Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) Sentinel dne úte 13. lis 2012 11:04:23, celkem upraveno 1 x.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » pát 02. lis 2012 22:17:26

Ahaa, dakujem uz to ide :-)


DaOne
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: ned 19. srp 2012 19:26:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3

Re: Tasker

Příspěvek od DaOne » sob 03. lis 2012 21:13:35

iiic píše:to by mělo jít bez problémů
Teraz neviem ci myslis ten Remind That, alebo ze by to islo bez problemov naprogramovat. Ak to druhe tak by som bol rad keby mi poradis ako...

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » ned 04. lis 2012 12:35:49

Prešiel som celú túto tému, no asi som slepý alebo tu odpoveď nie je. Potreboval by som si nastaviť zvonenie, aby išlo od tichého po silné (hlasitosť). Momentálne mi ide zvonenie 1 sekundu potichu a potom zrazu bum nahlas. Ďakujem za rady


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » ned 04. lis 2012 12:38:42

Pokud máš tasker nastaven, že ti začíná na hlasitosti 2 a potom se zvyšuje, tak si tuto hlasitost 2 nastav i v systému Androidu a mělo by to fungovat.

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » ned 04. lis 2012 12:43:43

Práveže zvonenie v tasker nastavené ešte nemám


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » ned 04. lis 2012 12:46:35

Hlasitost zvoneni si nastav v androidu v telefonu na vychozi hodnotou, kteoru mas nastavenou v provilu v taskeru, ktery ti zvysuje zvoneni.

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » ned 04. lis 2012 12:48:15

Ale práve to píšem, že v tasker nemám vytvorený profil pre zvonenie, takže potrebujem vedieť ako vytvoriť profil a task, kde sa mi bude melódia postupne zosilňovať :)

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » ned 04. lis 2012 13:20:56

@Renik

Hledas spatne ;) staci si zadat specialne v tomto vlakne (samozrejme je treba to zkousit jak cesky s diaskritikou, tak pripadne i slovensky) retezec vyzvaneni:

http://androidforum.cz/post256587.html? ... AD#p256587
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » ned 04. lis 2012 13:24:58

Dakujem a opravedlnujem sa, nabuduce sa posnazim viac :-)

EDIT: tak postupne zvysovanie hlasitosti pri zvoneni funguje, ale vzdy len raz. Ked mi niekto vola zas, tak zvoni telefon na max :/
Pridavam screen..

https://dl.dropbox.com/u/19898988/Scree ... -16-43.png


Autor tohoto vlákna
guttata
Stálý androiďák
Příspěvky: 110
Registrován: ned 28. lis 2010 11:22:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8
Bydliště: Praha 10

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od guttata » ned 04. lis 2012 21:42:38

kecinzer píše:Jediná věc, která mě u Taskeru chybí, je, že nejde použít určitá skupina kontaktů při příchozím hovoru. Jde tam vybrat jen několik kontaktů, nebo VIP skupinu. Pokud však mám ve skupině třeba 50 lidí, tak už je to problém.
Autor to má sice na ToDo listu, ale nevím kdy se k tomu dostane.
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Např. jestli neexistuje nějaký plugin.
Předem se přiznávám, že jsem nehledala nepročítal celých 15 stránek a z lenosti rovnou pokládám otázku: Je už vyřešené použítí skupin? Mám na mysli filtrování hovorů, něco jako CallWeaver k PhoneWeaveru. Děkuji a nenadávejte mi :DD
Huawei Mate 8, 3/32GB, B180

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » pon 05. lis 2012 9:44:06

Bohužel skupiny stále vyřešené nejsou. Již jsem to autorovi připomínal Xkrát na Google groups. Vyhrabu link na vlákno a můžeš se přidat taky :).
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pon 05. lis 2012 10:57:39

@Renik: mne to normalne jde, ted jsem si zkousel udelat to same v praci a bez problemu jsem nejdrive zavolal z mobilu a pak ze sluzebniho telefonu na muj mobil a v obou pripadech to vyzvanelo postupne, byt tedy ten profil neni prosvicen zelene, jakoze je aktivni. V tom Tasku tam mam jeste podminku, jestli neni v telefonu zapojen silent mod.
Spoiler:
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) Sentinel dne úte 13. lis 2012 11:04:45, celkem upraveno 1 x.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » pon 05. lis 2012 19:06:00

Nechapem, mne to zacne zvonit nahlas, o par sekund sa zvuk stisi na minimum a az potomcsa zacne zosilnovat... Este mi napada, je mozne nastavit, aby mi smsky zvonili normalne nahlas? Dakujem

http://img.tapatalk.com/d/12/11/06/a5yjemed.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/11/06/e6y9y9ep.jpg
http://img.tapatalk.com/d/12/11/06/zaqebumy.jpg
Naposledy upravil(a) Renik dne úte 06. lis 2012 15:05:41, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti