ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » úte 06. lis 2012 13:31:52

Fakt je, ze ten profil tak jak je ted napsany u me sice funguje jak ma, ale netvari se tak :D jinymi slovy ... byl bych rad, kdyby se zapojil Lobo1978, podle ktereho to mam udelane viz :
http://androidforum.cz/post256587.html? ... AD#p256587
nebo treba kecinzer.
Pravda je takova, ze jsem procital forum Taskera na google a tam se objevila informace o tom, ze Cell Near obcas nefunguje, pokud je displej zhasnuty nebo zamknuty. Mohu jen suse konstatovat, ze dle navodu od Lobo1978 se mi doma stalo asi jen 3x, ze by Tasker zareagoval spravne a kdyz jsem doma, tak dle vypsanych bunek v Cell Near aktivoval profil (tzn. ze bude zeleny). To se ale nedeje, nevim proc, jak jsem psal, povedlo se mi to asi 3x pouze, jinak je profil zhasnuty (tvari se jako neaktivni), ale pokud dojde k tomu, ze si prozvonim muj telefon z jineho, tak profil zafunguje dobre a zvoneni je postupne. Nekdy se ovsem stane (a ted si nejsem jisty, jestli to neni zrovna pripad, kdy je displej zhasnuty a telefon zamknuty), ze na zlomek vteriny (opravdu to netvrva dlouho, je to jen chvilinka) na zacatku zvoneni je hlasitost naplno, nez se tasker "vzpamatuje" a zaktivuje profil, pak je jiz zvoneni postupne.

Jinak bych byl rad, kdyby nekdo napsal srozumitelne a s nejakym ukazkovym profilem (v tomto tematu se to uz taky objevilo) ze zkousel misto Cell Near funkci %CELLID ...
http://androidforum.cz/tasker-t9292-330 ... ID#p333777
Mam na mysli to testovani lokality pomoci %CELLID misto Cell Near.


@Renik
Prosim te, zkus pro upload obrazku pouzivat treba tyto stranky - http://imageshack.us/ - protoze ty tvoje obrazky pak zabiraji pulku stranky :-)

Diky


Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0


Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker

Příspěvek od Lobo1978 » úte 06. lis 2012 14:33:37

Čau, co tam je teda za problémy? Pokusím se pomoct, i když to sám nepoužívám.

Co se týká tohoto problému:
Renik píše:Nechapem, mne to zacne zvonit nahlas, o par sekund sa zvuk stisi na minimum a az potomcsa zacne zosilnovat...
Tam si myslím, že je to tím, že po ukončení tohoto profilu máš nastavenou hlasitost na maximum, takže to chce s ukončením tohoto profilu dát hlasitost na minimum. Takže si dej do podmínky profilu ukončovací task a v něm dej hlasitost na minimum. Tuto věc ale zmiňuje i uživatel "sNOW" v příspěvku z "ned 04. lis 2012 13:38:42".

Lobo

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » úte 06. lis 2012 15:16:51

No ale ja nechci mit po ukonceni tasku nastavenou hlasitost vyzvaneni na minimum ... normalne mam defaultne hlasitost na maximum a profil "Doma zvoneni" ma za ukol podle vybranych bunek v Cell Near aktivovat tento profil a nastavit postupne vyzvaneni ...
Mne jde spise o to, ze ne vzdy (spise bych rekl, ze vetsinou) se mi doma ten profil podle Cell Near automaticky neaktivuje - tj. neni zeleny (a to tam mam naskenovanych 6 bunek, myslim ze vsechny, a kdyz jsem to kontroloval, proc neni aktivni a dal sken, tak se oznacila jiz zapsana bunka). Pokud jsem ho mel aktivni, tak fungoval tak jak mel. Takze kdyz jsem cetl jak jsi si psal s kecinzerem o tom %CELLID, tak by me zajimalo jak lokalizovat podle toho %CELLID misto Cell Near a podhodit to do toho profilu.
Ten problem s prichozim volanim je vetsinou patrne dany tou zhasnutou nebo zamcenou obrazovkou. Takze spise mam dojem jako by Tasker v danou chvili nemel podle ceho urcite, ze ten profil ma byt aktivni ... protoze i kdyz neni zeleny, tak pri prichozim volani se - nechci napsat - aktivuje, protoze je porad bily misto zeleneho, ale proste to vyzvaneni jde postupne...takze to funguje jak ma...

No a posledni vec .... jak jsi psal, abych dal podminku v ukoncovacim Tasku, tak ja tam volbu Add Exit Task vubec nemam v tomto konkretnim profilu. Vypada to, ze tato volba je nejak primo zavisla na konkretnim obsahu Content ...
Spoiler:
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) Sentinel dne ned 11. lis 2012 22:11:39, celkem upraveno 1 x.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

Jackito
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 30. zář 2010 8:37:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: Tasker

Příspěvek od Jackito » úte 06. lis 2012 18:32:25

Takhle mi radil Lobo přes SZ
Profil
context:
event - phone - phone ringing

task - stop IF %SILENT !~ off
(prostě proměnná %SILENT se nesmí rovnat (doesn't match) "off")
task:
audio - ringer volume - level 2
task - wait: 3 sec
audio - ringer volume - level 3
task - wait: 3 sec
audio - ringer volume - level 4
task - wait: 3 sec
audio - ringer volume - level 5
task - wait: 3 sec
audio - ringer volume - level 6
task - wait: 3 sec
audio - ringer volume - level 7
task - wait: 3 sec
wait 3sec si můžeš nastavit jak chceš...

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » úte 06. lis 2012 19:31:41

@jackito

O samotne vyzvaneni nejde, to funguje, at je to zapsane zpusobem, jakym jsi zminil, nebo druhy, ktery pouzivam ja, oba popsal Lobo1978 a oba funguji.
Spise jde o to, proc se neaktivuje profil ve chvili, kdy jsem doma a telefon je v okruhu vyjmenovanych bunek v Cell Near, presto pri zvoneni zareaguje task spravne.
Druha vec pak, jak a jestli vubec jde uspokojive vyresit problem pri zhasnutem (zamcenem) displeji, kdy dochazi k nepatgrne prodleve nez zacne task spravne pracovat a po du chvilinku jde zvoneni nahlas.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0



motorkar1234
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 09. zář 2012 10:11:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S2
Rom: JellyBam

Re: Tasker

Příspěvek od motorkar1234 » úte 06. lis 2012 19:47:09

Ahoj, jestli někdo chce profil, ktery kazde rano hlasove sdeli pocasi, tak ho přikládám sem. Navod jsem popsal na mem domovskem foru zde: http://sgalaxy.cz/forum/aplikace/tasker ... ho-sgs/60/
Přílohy
Mluvici_Pocasi.prf.xml.zip
(17.19 KiB) Staženo 132 x

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » úte 06. lis 2012 19:58:48

Jaky engine pouzivas misto toho vox, aby tam nebyla ta prodleva 2 vterin ?
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » úte 06. lis 2012 20:23:41

Mam dojem, ze tasker pri pouiti cell near a vypnutem displaji sam kontroluje v urcitych casovych sekvencich, zdali je v dosahu dane cell. Jde to tusim i nastavit v nastaveni taskeru.


motorkar1234
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 09. zář 2012 10:11:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S2
Rom: JellyBam

Re: Tasker

Příspěvek od motorkar1234 » úte 06. lis 2012 20:38:00

To Sentinel: jen jsem zkusil ten defaultni, co je v Androidu. Jinak je pry dobry Acapella hlas Eliska.


@telefon    


Autor tohoto vlákna
guttata
Stálý androiďák
Příspěvky: 110
Registrován: ned 28. lis 2010 11:22:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8
Bydliště: Praha 10

Re: Tasker

Příspěvek od guttata » stř 07. lis 2012 3:01:15

Používám místo nativního "S plánovače" kalendář google. Po všech stránkách mi vyhovuje až na to, že po restartu telefonu musím vždy znovu nastavit celou personifikaci. Standartně mám vypnutou notifikaci S plánovače a zapnutou u tohohle kalendáře, čili S plánovač se chová jako by nebyl. Dále mám v kalendáři nastavený nějaký tón, vibrace a různé další výchozí nastavení. No a vždy po restartu mobilu se zapne notifikace S plánovače, vypne notifikace kalendáře a zruší se v něm všechna ta výchozí nastavení. Uměl by tohle Tasker ošetřit? Umí vůbec Tasker vstoupit "dovnitř" nějaké jiné aplikace a nastavit její chování?
Díky.
Huawei Mate 8, 3/32GB, B180

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » stř 07. lis 2012 9:38:41

Kontext cell near totiž nefunguje vždy 100%, resp. za určitých okolností se aktivuje jen s rozsvíceným displejem. Kdysi jsem tento problém řešil, a tuším že jsem to zde i popisoval. Dá se to obejít použítím proměnné %CELLID, ta funguje vždy.
Mám dojem, že jsem na to našel i diskuzi na Tasker foru.

Zde je to co jsem psal, našel jsem to v tématu :)
Jinak ohledně %CELLID máš pravdu, je to v podstatě to samé co Cell near, ba dokonce ještě lepší. Protože pomocí %CELLID ta kontrola funguje v každém případě. Pokud použiji Cell near, jsou situace, kdy to funguje pouze se zapnutým displejem (např. když mám časově omezený profil ve kterém testuji cell near a má se aktivovat, zrovna když jsem ve správných cell v určitém čase, tak pokud na správném místě jsem dřív než nastane čas, tak se profil bez rozsvícení displeje neaktivuje).
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Re: Tasker

Příspěvek od Renik » stř 07. lis 2012 10:04:30

Lobo1978 píše:Takže si dej do podmínky profilu ukončovací task a v něm dej hlasitost na minimum. Tuto věc ale zmiňuje i uživatel "sNOW" v příspěvku z "ned 04. lis 2012 13:38:42".

Lobo
V tomto profile sa mi ukoncovaci task nezobrazuje :-/

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » stř 07. lis 2012 10:52:31

@kencinzer :

No ja bych to s tim %CELLID rad zkusil, ale nejak nerozumim, jak to adekvatne nastavit (jake konkretni prikazy zvolit), abych nemusel pouzivat Ceel Near, ktere opravdu funguje celkem spolehlive, pokud je displej On, ale hur uz, kdyz je displej Off. Navic mi Cell Near z nejakych neznamych duvodu neaktivuje profil (neni zeleny), prestoze Task se vykona spravne.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker

Příspěvek od Lobo1978 » stř 07. lis 2012 11:33:48

@Renik:

Vytvoř si další profil, který vyvolá ukončení hovoru a tam dej tu hlasitost na tu první nejnižší úroveň. Jako podmínku dej "event - phone - phone idle". Tak by se měl tento profil aktivovat při ukončení hovoru.

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » stř 07. lis 2012 13:38:46

Vytvoř si kontext na porovnávání proměnné - tuším že to je state - variable. A tam do hodnot proměnné %CELLID oddělíš znakem | všechny ty buňky. Tedy teď si nejsem jistý zda znakem | nebo /. Chce to zkusit.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » čtv 08. lis 2012 12:13:31

kencinzer

tak v Content jsem dal STATE - VARIABLE - VARIABLE VALUE, kde jsem do Name dal %CELLID, Op = Matches a do Value jsem dal naskenovanou aktualni bunku a stejne se ten profil neaktivuje ... neni tam treba jeste neco doplnit v tasku, kde mam teda pouze to postupne vyzvaneni ?
Diky
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » čtv 08. lis 2012 12:33:52

Za sebe ti mohu jen doporučit udělat zvlášť profil, který zjistí, že jsi doma a nastaví tak nějakou proměnnou %DOMA. Dále bych v dalších profilech používal už jen tuto proměnnou. Je to opravdu jednodušší.
Celkově při tvorbě Tasker profilů je dost vhodné mít nějaké zkušenosti s programováním a hlavně podmínkami.

Takže nějak takto:
Profil Domácí
State Variable isnt set %DOMA
Cell Near ....
Task: Set variable %DOMA = 1

V dalších profilech bych už jen kontroloval proměnnou %DOMA
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » čtv 08. lis 2012 13:55:00

kecinzer

Diky za ochotu ;) myslel jsem, ze mi nakopnes ohledne pouziti te promenne %CELLID
Ja mam profily udelane na doma a v praci pres Cell Near a funguji dobre (je zajimave, ze i ten pro zapnuti wifi po pripojeni telefonu na usb kabel zapojenej do site ci notebooku, kde take vyuzivam Cell Near, nema problem ani kdyz je telefon zamcenej a displej tak je off) , ale specialne ten profil pro to postupne vyzvaneni s tim Cell Near zlobi ve chvili, kdy je displej off nebo zamcenej, jinak to funguje uplne v pohode. Takze jsem si myslel, ze by to slo nejak obejit a vyresit pres tu promennou %CELLID.
Jinak rozumim, ze je urcite programatorsky lepsi vytvorit si v jednom profilu promennou a tu pak pouzivat v ostatnich profilech.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Re: Tasker

Příspěvek od Renik » čtv 08. lis 2012 16:50:14

Lobo1978 píše:@Renik:

Vytvoř si další profil, který vyvolá ukončení hovoru a tam dej tu hlasitost na tu první nejnižší úroveň. Jako podmínku dej "event - phone - phone idle". Tak by se měl tento profil aktivovat při ukončení hovoru.
Mozes mi to trosku priblizit? Dakujem

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pát 09. lis 2012 8:29:08

@kecinzer:
Tak jsem ty profily predelal podle tve rady a funguje to ;)

@Renik:
Udelej ty profily podle nasledujicich obrazku.
Pojmenuj si profil treba "Práce", v nem Content, kde je Cell Near - ten je jasny, v Tasku dej Variable set s promennou %PRACE na 1 a pod tim pak Ringer Volume na 0, v Exit Tasku pak Variable set na 0. V dalsim profilu se pak odkazes na tento profil viz obrazky a melo by ti to fungovat.
Obdobne to je u profilu treba "Doma", kde pracujes s promennou %DOMA (samozrejme tasky vytvoris pro novy profil nove)!
Jeste doplnim, aby to fungovalo jakz takz spolehlive, je opravdu treba mit naskenovane vsechny dostupne bunky pro dany profil !
Spoiler:
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Sentinel dne ned 11. lis 2012 22:12:44, celkem upraveno 2 x.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » pát 09. lis 2012 8:36:27

Sentinel:
To jsem rád. Věř mi, nelžu poprvé :DD
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pát 09. lis 2012 8:41:16

@kecinzer:

Proc bych neveril ;) jen mi zajimalo, jak by se to resilo s tou promennou %CELLID.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » pát 09. lis 2012 8:47:29

To měl být jen pokus o vtip :)

Z %CELLID by to bylo (kontext):
Variable value %CELLID Matches bunka1/bunka2/bunka3 atd.
Ty buňky se samozřejmě zadávají bez té síly signálu, tedy např. (u mě): GSM:1511.5142/GSM:3511.235999949 atd.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pát 09. lis 2012 8:55:45

Pokusu o vtip neni nikdy dost, ale povedl se ti :D Ja to %CELLID takto mel udelane, i jsem prisel na to, ze tam musi byt to lomitko a ze to je bez tech hodnot ohledne sily signalu, ale ....
Tam mi neni jasne, v jakem intervalu si ten telefon overuje, ze je pripojenej zrovna k te konkretni bunce z tech x, co se objevi v tom skenu. Protoze i ted v tomto profilu, jak mam ted, se mi 4x za sebou stalo, ze to vyzvanelo korektne od 1 do 7, ale 1 ze to na malinky zlomek zacalo zvonit naplno a az pak to zacalo vyzvanet od te 1. A to mam v tom profilu nastavene Ringer Volume na 0. Proto je mi divne, jak se to obcas chova ...
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » pát 09. lis 2012 9:46:39

A máš opravdu zmapované všechny buňky?
Ze své zkušenosti jsem nakonec skončil u toho, že jsem ty buňky kontroloval jen každých 15 minut a ne online. Jednak se tím ušetří tochu baterka a za druhé v tom 15m intervalu to funguje 100%.
Obecně ale tyhle buňky jsou dost nespolehlivé. Když jsem si konečně našel a poladil všechny když jsem doma, tak jsem zjistil, že se telefon tvářil "doma" i v jedné hospodě celkem daleko od domova.
Bohužel neexistuje žádný jiný jednoduchý způsob jak to čekovat. Aktuálně si tedy hraji s NFC tagy, ale to už se musí telefon přikládat, není to tak pohodlné.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pát 09. lis 2012 9:52:31

No to je ono, tim si samozrejme nejsem tak zcela uplne jisty, ted v praci se mi stalo, ze byl profil najednou vypnuty, tak jsem dal znovu scan a ke trem jiz ulozenym bunkam mi nabehly dalsi 2 :-) To cekovani tam mas jak osetrene prosim te ?
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od hfx9 » sob 10. lis 2012 8:32:09

To kecinzer:
Reseni toho, ze i kousek od domova mas zapnuty profil doma jsem taky resil a vyresil takto:
Mam profil blizko domu ktery je zalozeny na cell near v tomto profilu se mi nastavije variable na blizko domu a zapina wifi.
Pak mam profil doma, ktery pro sve aktivovani musi mit nastavenou promenou blizko domu a musi byt pripojeny k domaci wifi siti.

Diky tomu uz kdyz sjedu vytahem do prizemi, wifi pripojena neni a aktivuje se na zaklade bunek cell near profil blizko domu, ktery uz muze mit odlisne nastavene treba zvoneni nebo cokoliv dalsiho.

Funguje to velmi spolehlive
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » sob 10. lis 2012 23:50:06

Tak jeste bych potreboval pomoci s jednou veci, jak osetrit, abych v profilu Doma testoval nastaveni hlasitosti vyzvaneni. Zjistil jse totiz, ze nestaci do profilu nastavit Ringer Volume na 1, protoze kdyz pak nahodou macknu nechtene nebo nevedome na tlacitko hlasitosti, tak se mi vlastne hodnota Ringer Volume zmeni. Predstava je takova, ze si ten profil bude v nejakem casovem intervalu testovat nastaveni hlasitosti vyzvaneni a pokud se nerovna tomu, ktere je nastaveno, tak ho automaticky upravi .. jenze nevim jak na to ...

Dik
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » sob 10. lis 2012 23:54:13

@Sentinel: napada mi (mozno blbost)
If %Hodnota > 1
Ringer volume = tvoja hlasitost

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » ned 11. lis 2012 14:16:45

Tak jsem spachal nejakou tu kontrolu hlasitosti zvoneni na zaklade zjisteni, kde se telefon nachazi. Profily Doma kontrola hlasitosti a Prace kontrola hlasitosti jsou nastaveny tak, ze kontroluji, jsou-li Profily Doma a Prace aktivni a v tu chvili nastavi Hlasitost vyzvaneni na 1 a toto nastaveni kontroluji, pokud se hlasitost vyzvaneni zvysi, opet ji nastavi na 1. To zabezpeci spravnou funkcnost Profilu Doma zvoneni a Prace zvoneni i pri vypnutem a zamcenem displeji. Pokud Profily Doma nebo Prace nejsou aktivni, hlasitost se automaticky nastavi na 7.
Spoiler:
Obrázek Obrázek Obrázek
V souvislosti s pribyvajicim mnozstvi profilu zjistuji i vetsi pametovou narocnost Taskera, v te souvislosti se ptam, do jake miry ma vliv na checkovani urciteho stavu v kratkem casovem limitu. Kdyz jsem s tim ted laboroval, obcas se mi stalo, ze na me Tasker vybafl s hlaskou o malem mnozstvi pameti, presto, ze kdyz si to pak zkontroluju ve Spravci aplikaci, je tam pres 100 MB.
Naposledy upravil(a) Sentinel dne ned 11. lis 2012 22:07:48, celkem upraveno 2 x.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host