ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker

Příspěvek od Lobo1978 » stř 19. pro 2012 12:20:32

Já jsem instaloval oba balíčky a bez problémů. Zkus ho stáhnout ještě jednou, jestli se nestala chyba při stažení.




Uživatelský avatar

F.E-R.Y
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: pát 18. lis 2011 8:20:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 SM-G930F

Re: Tasker

Příspěvek od F.E-R.Y » stř 19. pro 2012 12:47:11

No jo fakt že jo :( A to jsem to zkusil předtím dvakrát. Děkuju.
Motorola Amio -> Siemens M55 -> SE K750 -> SE G900 -> SGS II (CM 10.2) -> S7 (DE)


LiborP
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 10. kvě 2011 23:17:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3

Re: Tasker

Příspěvek od LiborP » čtv 20. pro 2012 0:57:08

Jo, to je ono, Lobo1978 opět nezklamal. Děkuji za nakopnutí správným směrem (i když by jsi mě spíš měl nakopnout fyzicky :-) ). Věděl jsem přesně co chci udělat, ale stále jsem se marně snažil to nějak ošetřit v původním tasku. Přitom stačí při spuštění druhého profilu udělat " task - stop FadeIn. "
Lobo1978 píše:Tady by neměl být problém do profilu, který se aktivuje s ukončením hovoru a snížuje hlasitost na 1, přidat ukončení toho tasku, který stále zvyšuje hlasitost. Asi nějak takto:

Kód: Vybrat vše

context:
event - phone - phone idle

task:
task - stop (vyplnit jméno tasku, který zvyšuje hlasitost)
ringvolume = 1
Je možný, že ten task na postupné zvyšování hlasitosti nemáš pojmenovaný, takže ho musíš prve pojmenovat. Tím ten task ukončíš a nastaví se úroveň vyzvánění na 1 a už by tak měla zůstat až do dalšího vyzvánění.


mitch.mb
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: úte 16. srp 2011 13:14:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi GT-P3110 - JB 4.2.2
Tablet 2 / ROM: Wooky 2.0 - ICS
Rom: Stock 4.3

Re: Tasker

Příspěvek od mitch.mb » stř 02. led 2013 23:37:13

Ahoj, mám verzi 1.3.3m a mám problém s tím že když dám podmínku Wifi conected a task třeba jen pípnutí tak se task vůbec nepustí. Nevíte někdo kde by mohl být zádrhel?

Díky moc Martin


Amug
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 28. črc 2011 15:18:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy CHAT
Rom: Stock ROM

Re: Tasker

Příspěvek od Amug » čtv 03. led 2013 0:52:56

Ahoj přátelé mám vytvořeno aby se mi při otevření opery telefon připojil k 3G když jsem mimo domov.Doma mám ale wifi takže 3G nepotřebuju proto se chcu zeptat jak nastavit aby se foun připojoval jen na wifi a né na oboje?děkuji


Uživatelský avatar

lieti
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: sob 20. lis 2010 15:11:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XRN3SE

Re: Tasker

Příspěvek od lieti » čtv 03. led 2013 2:24:20

No vždy keď idem na wifi tak mi každý telefón s Androidom čo si pamätám prestane používať 2G/3G automaticky. Alebo sa mýlim a nezobrazuje sa mi len ikona v statusbare? :-)


mitch.mb
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: úte 16. srp 2011 13:14:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi GT-P3110 - JB 4.2.2
Tablet 2 / ROM: Wooky 2.0 - ICS
Rom: Stock 4.3

Re: Tasker

Příspěvek od mitch.mb » čtv 03. led 2013 8:41:47

Pokud jsi na Wifi mobilní data se automaticky vypínají.


Amug
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 28. črc 2011 15:18:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy CHAT
Rom: Stock ROM

Re: Tasker

Příspěvek od Amug » čtv 03. led 2013 9:06:27

Dobrá tak moc děkuju za reakce.

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » čtv 03. led 2013 10:10:35

Nevíte někdo, jestli Tasker umožňuje úplně odstavit nějakou aplikaci? Mám na mysli tu možnost "vypnout" z nastavení aplikací.
Jde mi o to, že poslední 2 updaty Google map strašně žerou a rád bych si tedy google mapy na noc vypínal.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » čtv 03. led 2013 12:49:24

kecinzer

A odskrtnul jsi v Google Play u tech map, aby se automaticky neaktualizovaly ? To by melo stacit ne ? Nevim jak je ta app nastavena, ale rekl bych, ze pokud jsou ty mapy nainstalovany, tak nepomuze ani rucne odstrelit proces, jelikoz se za chvili spusti patrne znovu sam diky sluzbe latitude a zapnute GPS. To jsi asi mel spise na mysli ne ?

Jinak co jsem pochytil na jinych forech, nekde pisi, ze by mohl pomoci Titanium Backup Pro:
I think that the maps service will run if you have 'shared your location' with the browser or other apps that use maps for location specific information. This can be switched on in Settings -> location and security.
You won't be able to end the process. It is used for network locations with various apps, once an app requests your network location it will start back up and may be needed by the OS to run properly.
Try disabling "Use wireless networks" in Settings->Location & security settings. This have worked for me.
http://androidforums.com/android-applic ... rting.html
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker

Příspěvek od Lobo1978 » čtv 03. led 2013 13:03:25

Nenašel jsem, že by to Tasker umět přesně tak jak to chceš. Umí to pomocí aplikace Secure Settings, ale musíš mít "Pro" verzi. Další možností je mít "Pro" verzi aplikace Titanium Backup, která umí "freeze/defrost" aplikace a má i plánovač, takže večer "freeze" a ráno "defrost".

Jinak co se týká Google map, tak ty mám "freeze" pořád a je to na výdrži znát. Přes Titanium Backup jde udělat na ploše widget, kterým jednoduše aplikaci "defrost", když ji chci použít a po použití opět "freeze" přes další widget.


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » čtv 03. led 2013 14:04:10

Chcete i říct, že i když google map nepoužívám, tak mi žerou baterku?

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker

Příspěvek od Lobo1978 » čtv 03. led 2013 14:14:20

Jak už zmiňuje Sentinel, tak když máš povolený lokační služby, tak mapy zřejmě běží. V minulosti jsem je přes Titanium Backup vždy udělal "freeze", ale pak jsem to nějak vypustil. A před pár týdny jsem si na to opět vzpomněl a výdrž hned poskočila.

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » čtv 03. led 2013 19:14:59

Já ale Latitude používám, a chci aby se mi poloha aktualizovala. V noci to ale nepotřebuji, a ty 2 poslední verze map prostě nějak víc žerou, protože si přes noc telefon vezme 6% místo obvyklé polovině - 3%.
Titanium Backup Pro mám, jen to nějak integrovat do Taskeru :)
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker

Příspěvek od Lobo1978 » čtv 03. led 2013 19:25:10

Když si dáš plánovač v Titaniu tak ti to vyřeší bez Taskeru. Jestli ti teda jde jen o to vypnutí přes noc. V Titaniu si udělel Label, kde dáš jen Google mapy, pak si vytvoř v plánovači úlohu kde dáš večer freeze, vybereš jen ten Label s mapami a to samé ráno úlohu defrost.

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » čtv 03. led 2013 19:45:53

Díky za navedení, problém je, že nechodím spát pravidelně a noční profil aktivuji ručně.
Nedá se z Titania ta akce nějak dostat na plochu jako zástupce? Pak by se to dalo dát i do Taskeru :)
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Tasker

Příspěvek od Lobo1978 » čtv 03. led 2013 19:49:05

Na plochu to dostaneš jen jako widget, píšu o tom o pár příspěvků výš. Jak to provázat s Taskerem mě teď nenapadá. Možná napsat autorovi Titania, jestli by neudělal plugin pro Tasker. Pak jedině koupit Secure Settings.

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » čtv 03. led 2013 20:01:35

Teď zkouším Secure Settings a freeznout aplikaci mi jde normálně :).
Takže super. A i kdyby nešlo, rád přispívám autorům a 30 Kč není mnoho :)
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od sako verife » čtv 03. led 2013 21:38:24

Kecinzer
Určitě neprohloupíš zakoupením Titaniumbackup Pro, ten se hodí pořád :-)

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » pát 04. led 2013 7:02:07

sako verife:
Jak jsem psal, TiBaPro mám zakoupené asi 2 roky. Nicmémě bohužel v kombinaci s Taskerem mi freeznutí nefunguje. Takže Secure Settings jsou jasná volba.

Zkoušel jsem dnes přes noc. Jak jsem zmiňoval s aktuální verzí map mi to bralo 6%. Jaké bylo ráno mé překvapení, když jsem zjistil, že si telefon vzal jen 1% baterky!!. Ty mapy jsou strašný žrout :).
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


cmis
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: stř 08. pro 2010 15:06:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Tasker

Příspěvek od cmis » pát 04. led 2013 7:12:12

Jak pomocí secure settings vypneš mapy?
Samsung Galaxy Nexus

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » pát 04. led 2013 7:26:43

V tasku Taskeru zvolím plugin, secure settings. Následně je tam package state. V něm najdu mapy a dám disabled :).
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


cmis
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: stř 08. pro 2010 15:06:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Tasker

Příspěvek od cmis » pát 04. led 2013 8:03:27

To je super, děkuji. Tuto možnost jsem úplně přehlídnul.
Samsung Galaxy Nexus


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pát 04. led 2013 9:59:16

Package tam nikde nevidím. Musím k tomu mít ROOT?

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » pát 04. led 2013 10:56:26

Samozřejmě, root je nutný.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

michalurban
Androiďák!
Příspěvky: 475
Registrován: stř 11. lis 2009 11:45:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Ve stadiu pokusu

Re: Tasker

Příspěvek od michalurban » sob 05. led 2013 12:23:45

Mam Nexus 7 a Tasker pouzivam tak, ze vypne wifi, pokud neni alespon 5 minut pripojena k zadne siti. Cilem je setrit energii, kdyz napr. odejdu z domova, skoly nebo hospody s free wifi. Myslite, ze to ma smysl?

A nemel bych vypinat i sync, aby se aplikace nesnazily synchronizovat, kdyz neni k dispozici pripojeni? To snad delaji samy, ne?
Aktuální smartphone: Doogee Homtom HT6
Předchozí smartphony: Microsoft Lumia 640 LTE, Motorola Moto G (XT1032 8GB), Microsoft Lumia 535 Dual, Motorola Moto G (XT1032 16GB), Samsung Nexus S, Sony Xperia Pro, ZTE Blade, HTC Desire, HTC Hero, Nokia N900, Nokia E71

Uživatelský avatar

F.E-R.Y
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: pát 18. lis 2011 8:20:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 SM-G930F

Re: Tasker

Příspěvek od F.E-R.Y » sob 05. led 2013 17:29:50

kecinzer píše:V tasku Taskeru zvolím plugin, secure settings. Následně je tam package state. V něm najdu mapy a dám disabled :).
Tak jsem to taky zkusil a výborné :) Akorát teda při odmrazení mi to napíše error a konec. Aplikace se neobnoví a musel jsem i odinstalova a nainstalovat znovu. Ale tu chybu napíše až po chvilce.
Zkusil jsem unfreeze přes TitanBakup a to same. Zmrazit jde ale odmrazi ne :(
Motorola Amio -> Siemens M55 -> SE K750 -> SE G900 -> SGS II (CM 10.2) -> S7 (DE)


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od hfx9 » ned 06. led 2013 7:47:01

.
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » pon 07. led 2013 11:02:38

Tak mně odmrazení funguje bez problémů. Nevím v čem je chyba.
To automatické vypínání wifi jsem si taky nastavil, protože mám nastaveno v klasickém nastavení, aby se Wifi nikdy nevypínala, a když ji někdy zapomenu vypnout ručně a nechám tablet celý den ležet, tak se to na výdrži pěkně podepíše :)).
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

F.E-R.Y
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: pát 18. lis 2011 8:20:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 SM-G930F

Re: Tasker

Příspěvek od F.E-R.Y » pon 07. led 2013 15:39:09

Hmm tak počkám na 4.1.2 a uvidím. Asi mám špatnou verzi ROMky, protože kolegovi to chodí.
Motorola Amio -> Siemens M55 -> SE K750 -> SE G900 -> SGS II (CM 10.2) -> S7 (DE)

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti