ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

korenisko
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: ned 31. říj 2010 8:56:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Re: Tasker

Příspěvek od korenisko » čtv 30. kvě 2013 11:06:52

Event, app, calendar entry. Tam vyberieś názov udalosti, pri ktorej má mobil vybrovať.


Galaxy S6 & ZenPad Z380kl



childa
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 03. zář 2012 8:41:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy Ace S5830i

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od childa » ned 02. čer 2013 15:57:55

homi píše:No ja uz taky nevim voco go, tedy polopaticky:
mam profil Lock, kterym si zahesluji spousteni nekterych aplikaci, at uz kvuli bezpecnosti nebo at se samy nespousteji, napr. ten Skype (aby se spustil, je treba zadat heslo)
a vytvoril jsem si 2 tasky TLockOn a TLockOff, ktere aktivuji za/odheslovani spousteni techto aplikaci, tedy aktivuji/deaktivuji profil Lock. Takze, kdyz se podivas do seznamu profilu, jednou je On, tedy se zelenym zasktrnutim nebo Off s cervenou znackou zakaz stani.
Ahojky, mohl by mi, prosím, někdo poradit, jak takový profil nastavit? Díky

Uživatelský avatar

zippy.d
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: stř 29. pro 2010 18:25:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer Liquid E380
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Tasker a Phone Weaver

Příspěvek od zippy.d » úte 04. čer 2013 9:34:15

Wotan píše:Nastavoval niekdo taky task aby sa po hovore zobrazilo popup okno s dlzkou trvania hovoru ?
Sice som to bezproblemov nastavil a funguje to ako som si pedstavoval ale ukazuje to dost blbe udaje... :-(
Mám stejný problém ;) Nedaří se mi to správně nastavit. Pokud by někdo věděl, sem s tím ;) :help:

Edit: Ještě bych prosil o radu, jak vytvořit podmínku "ztráta signálu wifi". Konkrétně: když odejdu od wifi, aby se na chvíli zapnul airplane mode. Telefon mi poslední dobou dělá problémy s reaktivací mobilních dat. Předem díky.


joy33
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: úte 14. pro 2010 21:44:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Tasker

Příspěvek od joy33 » úte 04. čer 2013 17:46:53

Zdravim,potreboval by som poradit pri vytvoreni profilu aby sa mi mobil zamykal pomocou pin kodu alebo vzoru na obrazovke v urcity cas dna.Dokaze to tasker?Vopred vdaka a sorry...niesom taky "makac" ako vy :)
Honor 3C b306 stock,SDHC 32GB class10


Musky80
Stálý androiďák
Příspěvky: 101
Registrován: úte 22. úno 2011 18:18:22
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Musky80 » úte 04. čer 2013 20:41:25

Jde zapnout zabezpečení jen pomoci keyguard on nebo plugin secure setting. Druh asi ne.



brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od brm » sob 08. čer 2013 20:09:49

Práve som si stiahol Tasker (zatiaľ 7dňový trial) do svojho prvého Androida, aby som ho vyskúšal a ponastavoval si nejaké veci... a hneď som narazil na jeden problém. Chcem si nastaviť nočný profil, kde bude Airplane mód od 0:00 do 5:00.. lenže po vypnutí nočného profilu a tým aj Airplane módu pýta odo mňa PIN.

Dá sa obísť pýtanie PIN kódu bez toho, aby som zrušil PIN na SIM karte? Na starej E52ke som mal aplikáciu Plan Tasker, v ktorom som mal tiež nastavený nočný Offline profil, no ráno odo mňa PIN nikdy nepýtalo.. a dokonca som mal nastavený aj reštart zariadenia o 6:00 ráno a tiež nepýtal PIN... aj keď PIN bol na SIMke nastavený. Či mám na toto s "inteligentným" androidom zabudnúť?

:)

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11303
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » sob 08. čer 2013 21:03:30

Toto neobejdeš...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od brm » ned 09. čer 2013 8:55:09

Takže sa budem musieť uspokojiť s tichým režimom.. :(

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2420
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od aldabubo » ned 09. čer 2013 9:06:02

Režim letadlo vypne v podstatě všechny bezdrátové funkce mobilu. Proto při opětovném nahození požaduje PIN. Kdyby šel PIN obejít zapnutím režimu letadlo, asi by neměl smysl.
BTW: na co ten pin potřebuješ? To je ochrana v celku k ničemu. Mobil to neochrání, pouze SIMku - resp. tvůj účet u mobilního operátora. Dneska se mobily kradou kvůli hardwaru, nikoli kvůli provolání kreditu.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Tasker

Příspěvek od don_alex » ned 09. čer 2013 9:20:46

Tak tohle bude asi záležet na romce, protože na mým telefonu i tabletu používám automatické profily, mezi nimi i přepínání do/z režimu letadlo a nikdy to po mne při vypnutí letadla pin nechce.
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


Musky80
Stálý androiďák
Příspěvky: 101
Registrován: úte 22. úno 2011 18:18:22
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Musky80 » ned 09. čer 2013 9:28:15

Po me to take nechce pin po vypnuti letadla.bmam sgs

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2420
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od aldabubo » ned 09. čer 2013 10:18:07

Teď jsem zkoušel nastavit v Taskeru letadlo, ale nelze to udělat. Píše, že pro Android 4.2+ je nutno nainstalovat Security Plugin. Takže nějaké problémy s tím určitě uživatelé hlásili, proto zřejmě na tyto věci bude speciální modul. Mám Tasker poslední aktualizace....asi 2 dny starý.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Tasker

Příspěvek od don_alex » ned 09. čer 2013 10:25:04

Jsou jine nástroje, které s letadlem pracovat umí. Llama, apod. Jednoduchý nástroj, který vím, že určitě s letadlem umí (míval jsem ho na tabletu) je Timeriffic.
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od brm » ned 09. čer 2013 10:55:24

Teraz som skúsil Llamu a tiež pýta PIN. Nahodil som aj Timeriffic.. a už v Settings je pri voľbe Allow Airplane Control poznámka: Off: ROM does not allow control of Airplane mode.

Tak nič teda, zatiaľ sa uskromním s tichým režimom.. možno časom skúsim root alebo zruším to PINko.. zatiaľ ďakujem za odpovede.. ;)

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » stř 12. čer 2013 16:02:53

Ahojte, je nejak mozne nastavit, aby sa v danu hodiju zapol profil xy, ktory je v slim bean, pripadne v cyanogenmode? Dakujem


Musky80
Stálý androiďák
Příspěvky: 101
Registrován: úte 22. úno 2011 18:18:22
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Musky80 » stř 12. čer 2013 21:37:58

Pokud vim tak ne, ale udelej si profil v taskeru, ja to tak mam a pouzivam.


Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 258
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Ivanhoe » úte 18. čer 2013 21:09:42

Lidičky problém :help: : Nefunguje mi spojení těchto dvou podmínek:

State: Call incoming, C:ANY (toto samo o sobě funguje)
když k tomu ale přidám +
State: běžící task (který pouštím přes widget, jde o profil, který zapínám, když jsem venku)
tak se nic nestane, nevíte co dělám špatně

Jde mi o to, že když jsem venku (což mobil může poznat z běžící tasks, který zapínám ručně přes widget) a někdo mi volá, tak se mi po chvíli sníží hlasitost volání, aby mě to nerušilo...

Moc díky za jakoukoli pomoc

Váňa

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od Mishack » stř 19. čer 2013 7:55:15

Zkus si do toho tasku, který spouštíš vložit proměnnou (variable). Třeba %Venku a nastav ji 1. A pak si nastav profil s podmínkou if %Venku matches 1 - jemu prirad ten task s hlasitosti.

(­)
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11303
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » stř 19. čer 2013 8:38:21

A nezapomeň tu proměnnou vynulovat na konci toho Tasku Venku, který zapínáš ručně ...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od brm » pát 21. čer 2013 11:01:16

Nemáte problémy so spúšťaním profilov?

Mám dva identické profily nastavené na dve rôzne BTSka.. jeden profil Wifi At Home je na BTS u mňa doma, druhý profil Wifi At Work na BTS v práci. Po ich aktivovaní sa mi spustí Task so zapnutím WIFI.. a keď je WIFI pripojené, tak sa vypne mobilná sieť (kontroluje každú minútu). Po opustení týchto miest sa spustí Task s vypnutím WIFI a zapnutím mobilných dát.

Problém však je, že nie stále pri opustení týchto miest... resp. pri príchode do týchto miest.. sa stále zapnú/vypnú mobilné dáta/wifi. Preto som si skúsil urobiť ešte jeden základný profil Basic, ktorý sa spúšťa, ak nie je aktívny ani jeden z vyššie uvedených profilov. Lenže ani tak to nie vždy funguje.

Napríklad dnes ráno som prišiel do práce a pozerám, wifi nie je zapnuté, hoci profil Wifi At Work bol aktívny. Skúsil som vypnúť a zapnúť tento profil ručne a aj tak. Pomohlo až deaktivovanie celého Taskeru a opätovné spustenie. Keď som pozrel log, profil Wifi At Work aj Basic sa spúšťali súčasne.. wtf? Alebo akým spôsobom to najlepšie a najefektívnejšie riešiť? Cez variables?

Taktiež sa mi občas stáva, ak idem okolo svojej práce, spustí sa mi profil Wifi At Work, zapne sa Wifi.. ale keď opustím túto oblasť a prepne sa mi na základný profil Basic, Wifi stále ostáva zapnuté.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11303
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » pát 21. čer 2013 14:52:39

Jak máš ten profil na BTS nastaven? Já mám přes Variables %CELLID matches "moje BTS" a funguje na výbornou
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od brm » pát 21. čer 2013 15:51:19

Používam funkciu Cell Near.. a akože nemám problém s rozpoznaním polohy, ten profil sa mi zapne/vypne... ale mám problém s vykonaním samotnej úlohy pri vstupe do toho profilu, v ktorej je Wifi - On.. prípadne potom Exit úloha s Wifi Off.

Napríklad teraz na ceste z práce domov mi to poprepínalo v poriadku.. vypol sa profil Wifi At Work, zapol sa profil Basic.. vypla sa wifina a zapli mobilné dáta.. a potom po príchode domov sa mi vypol profil Basic a zapol Wifi At Home, v ktorom sa mi zapla wifina a vypli mobilné dáta.

No skúsim to prerobiť na tú variables %CELLID..

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11303
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » pát 21. čer 2013 16:53:29

Hlavně si projdi celý byt a naskenuj všechny dostupné BTS...
Já mám "štěstí", že bydlím v dosahu jen jedné :D
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od Jacho » ned 23. čer 2013 7:59:20

aldabubo píše:Teď jsem zkoušel nastavit v Taskeru letadlo, ale nelze to udělat. Píše, že pro Android 4.2+ je nutno nainstalovat Security Plugin.
Vyriesil si nejak ten problem s lietadlom, dost mi to chyba, pouzival som predtym timeriffic ale ani tam nefunguje lietadlo
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2420
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od aldabubo » ned 23. čer 2013 8:00:49

Nevyřešil. Nepotřebuju to. Ale předpokládám, že s tím pluginem to půjde...
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od Jacho » ned 23. čer 2013 16:37:25

Potreboval by som spravit aby sa mi mobilne data zapinali iba ked pustim prehliadac alebo aplikacie ktore ho vyuzivaju. Priklad, pustim dolphin browser a zapnnu sa mi mobilne data a prepne sa rezim s 2g na 3g. Alebo to iste pri emaily alebo whats app. Po skonceni aplikacie sa mobilne data vymnu a zapne sa rezim 2g
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od brm » pon 24. čer 2013 12:56:57

Jacho.. úplne jednoduchý profil by mohol vyzerať asi takto:

New Profile - Internet (pomenuj ako chceš)
Context - Application - zvoľ aplikácie, pri spustení ktorých sa má zapnúť internet
New Task - pridaj tam dve úlohy:
+ Mobile Data 2G/3G (ja mám túto možnosť neaktívnu, asi funguje iba pri rootnutých zariadeniach)
+ Mobile Data Set On
Add Exit Task - New Task - a opäť dve úlohy v opačnom poradí..
+ Mobile Data Set Off
+ Mobile Data 2G/3G

Ešte to môžeš skombinovať s podmienkou, aby sa tieto úlohy vykonali iba ak nie si pripojený cez Wifi..

:)

Inak ja som skúsil tie svoje profily s wifinami trochu prepracovať, zakomponoval som viariables %HOME a %WORK.. a použil som WIFI NEAR.. tak som zvedavý, či to teraz pôjde lepšie. A %HOME som zakomponoval aj do nočného režimu, takže tichý profil mi zapne po 22h až keď prídem domov..


nightkyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: úte 15. led 2013 15:32:38
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: AMOI A862W

Re: Tasker

Příspěvek od nightkyn » pon 15. črc 2013 18:51:12

Zdravim, hladam nejake funkcne riesenie prave ked je vonku slnencno a displej je pri nizkom podsvieteni absolutne necitatelny, cize pri urcitom % svetelneho senzoru, aby sa rozsvietil displej naplno a vypol bud:

- po stlaceni tlacidla napajania (cize po vypnuti obrazovky)
- alebo po urcitom case, napr. 2 min sa vratil na predchadzajucu hodnotu (resp. spat na denny profil-6:00-22:00, hlasitost, podsvietenie na 20, atd)

Mal som to poriesene cez profil: light level 50, 100 - task: displ. brightnes 255 / wait 2 min ale to vypinalo hned, stacilo zakryt senzor..

Uživatelský avatar

iiic
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: pon 27. pro 2010 10:15:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G6
Twitter: iiic
Tablet: tf201 - Asus Eee Pad Transformer Prime
Rom: CyanogenMod
Bydliště: City 17
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od iiic » pon 15. črc 2013 20:20:47

Tohle přesně mají některá zařízení ve standardu (můj tf201) je divné, že by výrobce dal do telefonu senzor okolního světla a nedal k němu žádný program, který by podle něj měnil intenzitu svitu displaye. To by ten senzor byl lidem bez Taskeru (a podobných pomůcek) úplně na *****.

EDIT by don_alex:
Nezneužívej citaci a odpusť si ten slovník! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od brm » pon 15. črc 2013 20:34:02

Akurát tie programy nemusia vždy fungovať podľa požiadaviek, ja osobne som to vyriešil aplikáciou Custom Auto Brightness:
https://play.google.com/store/apps/deta ... d.loggraph
Trochu trvá, kým si to človek nastaví, pri akej intenzite svetla aký jas má mať obrazovka... ale potom spokojnosť.. a doporučujem ju nightkynovi miesto úpravy jasu cez Taskera..

:)

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti