ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

hoboj
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 26. dub 2013 1:34:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note2

Re: Tasker

Příspěvek od hoboj » pát 26. črc 2013 8:26:15

Rad bych se zeptal, zda by bylo mozne u Taskeru naprogramovat to, aby pri pripojeni sluchatek bylo oznameni o prichozim hovoru, SMS atd. slyset pouze v tech sluchatkach a ne z reproduktoru?




Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pát 26. črc 2013 8:47:37

To by melo snad fungovat i bez toho Taskera. Aspon u telefonu je to tak, pokud pripojis sluchatka, ze se automaticky odpoji vnejsi reproduktor.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0


hoboj
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 26. dub 2013 1:34:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note2

Re: Tasker

Příspěvek od hoboj » pát 26. črc 2013 11:11:19

To sice odpoji, ale pri prichodu hovoru atd. se jen ztisi hlasitost ve sluchatkach a signal zazni z telefonu.


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: Tasker

Příspěvek od vodnik33 » pon 29. črc 2013 16:14:07

Zdravím. Jsem totální laik, Tasker sem objevil před pár dny, takze se zatim s ním seznamuju. Ale teď k mýmu problému. Zkoušel jsem si stahnout projekt Tasker budíku, ale Tasker nevidí soubor Tasker_Budik.prj.xml. Vsechno dělám podle instrukcí zde http://tasker.marextafl.cz/budik/projek ... -download/ ale tasker nic nenajde. Zkoušel sem i jiné projekty a se stejnym výsledkem. V čem/kom/ může být chyba? Vždyť to není nic složitého. Stáhnu soubor, nakopíruju ho do složky projects a je to. Nebo ne?

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pon 29. črc 2013 17:07:32

A ten adresar Tasker budik (v nem jsou adresare cache, images a Sounds) na pametove karte mas taky ?? Nestaci jen podhodit soubor s projektem do adresare Tasker/project...
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0



vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: Tasker

Příspěvek od vodnik33 » pon 29. črc 2013 17:21:04

Mám. A zkoušel sem i jiny projekty a ty tasker taky nevidí.

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pon 29. črc 2013 17:23:36

A mas pripojenou pametovou kartu ??
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: Tasker

Příspěvek od vodnik33 » pon 29. črc 2013 19:34:41

Tak se to povedlo. Šlo o vypnutí ''beginner mode'', pak se objeví tlačitko home a po kliknutí na něj, pak import a je to.

Uživatelský avatar

Franz Ferdinand II.
Stálý androiďák
Příspěvky: 186
Registrován: pon 24. pro 2012 13:45:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia CM11 KitKat 4.4.4

Re: Jak blokovat Android OS přístup na net??

Příspěvek od Franz Ferdinand II. » pon 05. srp 2013 14:57:14

Chci se zeptat jestli se pomocí tohoto prográmku dá ošetřit automatické spuštění Skypu na pozadí kdykoliv je k dispozici připojení WiFi nebo 3G. Třeba i hned po startu telefonu.

@telefon     2


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pon 05. srp 2013 19:04:04

Si myslím, že to jde :D

Uživatelský avatar

Franz Ferdinand II.
Stálý androiďák
Příspěvky: 186
Registrován: pon 24. pro 2012 13:45:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia CM11 KitKat 4.4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Franz Ferdinand II. » úte 06. srp 2013 15:51:06

Tak se s tím netaj :D
Sem to zkoušel ale nefungovalo to.
Naposledy upravil(a) pRo_lama dne úte 06. srp 2013 16:56:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj posledný príspevok viď pravidlo č. 5 !!!

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » stř 07. srp 2013 13:45:19

Velice vítám novou fičůru Androidu 4.3 - skenování okolních sítí i s vyplou WiFi. Mohu tak velice jednoduše určovat Taskerem polohu přes WiFi near. Je to spolehlivější než Cell near a nyní konečně bez zapínání Wifi!
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


mitch.mb
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: úte 16. srp 2011 13:14:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi GT-P3110 - JB 4.2.2
Tablet 2 / ROM: Wooky 2.0 - ICS
Rom: Stock 4.3

Re: Tasker

Příspěvek od mitch.mb » stř 07. srp 2013 21:47:41

A jak to jako funguje když máš vyplou wifi? Se jako na chvíli zapne a pak vypne to je blbost ne?

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » čtv 08. srp 2013 5:09:14

Ve správci baterie to vypadá, jako kdyby byla wifi zapnutá pořád. Nevím přesně jak to funguje, ale je to super :-)
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


michalhejl
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 28. úno 2013 13:48:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Tasker

Příspěvek od michalhejl » čtv 15. srp 2013 21:18:21

Cau,
nevite nahodou jak pres tasker aktivovat/deaktivovat aplikace v menu Settings/Security/Device Administrators? Zkousel jsem nainstalovat i plugin Secure Settings, ale nikde jsem to tam nenasel.
Diky


Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 258
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Ivanhoe » sob 17. srp 2013 17:10:30

Lidičky, :help:
mám dva widgety na ruční přepínání dvou Tasks (Doma/Venku).
Nicméně mi přestalo fungovat okamžité změna jasu obrazovky, to začne fungovat až po vypnutí a zapnutí displeje...
Dělá to někomu taky ? Tel: Samsung note II, vše ofiko

Ivo

Uživatelský avatar

HoviXXX
Stálý androiďák
Příspěvky: 110
Registrován: úte 20. črc 2010 19:15:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3 Neo

Re: Tasker

Příspěvek od HoviXXX » čtv 29. srp 2013 6:02:20

Ahoj,mohl by mi nkědo poradit jak nastavit pomocí Taskeru aby když vložím telefon do origo docku tak se mi spustí spořič a právě ten bych potřeboval tak po půl hodině zhasnout a nechat displej vypnutý. Je to prkotina,tasker používám ale tohle se mi za boha nějak nedaří. Díky moc všem.
S3 Neo rooted :-)

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » stř 04. zář 2013 8:02:28

Škoda, že jsi nenapsal v čem máš problém ...

Nevím, jestli je Display - NightMode to, čeho chceš dosáhnout, protože jinak v taskeru nikde nic o spořiči nevidím. Pokud je to ono, nebo víš jak docílit spuštění spořiče, tak udělej následující:
nový Profil -> State -> Hardware -> Docked
na to bych navázal task
1. uložit hodnotu Display TimeOut do proměnné, pro pozdější vrácení do výchozího stavu
2. nastavení Display timeout 30 minut
3. NightMode ON (případně ten spořič, pokud to nějak jde)

jako exit task pro profil
1. nightmode off
2. displaytimeout na ulozenou hodnotu, pokud existuje, jinak 30 vterin


a protože nemám jak to vyzkoušet, tak nevím, jak se bude chovat ten display timeout ve spojení se nightmode(nebo spořičem), pokud by to nic nedělalo, tak bych do tasku vložil "wait" a následně bych zavolal Display -> SystemLock
--
LG Nexus 5 16GB

Uživatelský avatar

marcello870
Stálý androiďák
Příspěvky: 234
Registrován: pon 09. led 2012 17:18:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 5 plus
Rom: AospExtended ROM
Bydliště: Hlučín

Re: Tasker

Příspěvek od marcello870 » stř 11. zář 2013 20:51:22

Prosím o radu, teprve se s Taskerem seznamuji a nevím jak nastavit nastavit: Zapnout Wifi a vypnout data, zapnout data a vypnout Wifi. Wifi se mi vypíná a zapíná v pohodě, ale jakmile se vypnou data tak už zpátky nenaskočí. Pokud jsou data zapnuté pořád tak je to o.k.. To stejné u wifi: když odejdu z domu a ztratí se signál wifi tak se zapnou data, ale wifi jede pořád. Pokud by mi to někdo mohl vysvětlit jak to nastavit tak budu rád. Děkuji za každou radu.

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » čtv 12. zář 2013 5:17:31

Ja vim, ze je blbe odpovidat otazkou a jeste blbejsi se ptat na důvody, ale neda mi to. Proc chceš vypinat data, kdyz pustis wifi? Pokud jsi na wifi, tak jsou data v danou chvíli odpojena, tak nevidím důvod je jeste vypinat.
Jinak jak pises, tak by to tak melo fungovat, ale zkusenosti s vypinanim/zapinanim dat nemam. Podle me to delas dobře a nebude to problem taskeru.

tap tap ...
--
LG Nexus 5 16GB

Uživatelský avatar

marcello870
Stálý androiďák
Příspěvky: 234
Registrován: pon 09. led 2012 17:18:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 5 plus
Rom: AospExtended ROM
Bydliště: Hlučín

Re: Tasker

Příspěvek od marcello870 » čtv 12. zář 2013 7:23:01

Když jsou zaplé data tak to mi nevadí, hlavně řeším tu wifinu, měl jsem to předtím takto nastavené na Star S5 Butterfly a fungovalo to a byl jsem na to zvyklý. :) . Kolega má Samsung S3 a taky mu ta wifina zůstane občas viset. ;)

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » čtv 12. zář 2013 7:35:14

Aha, už jsem to asi pochopil: Když vypneš data a následně zapneš wifi, tak ta wifi už pak nenaskočí?

edit: akorát, že jsem tohle nikdy neřešil, nikdy jsem nic nevypínal, ale rozumím tomu, že to prostě chceš a když je to umožněno, tak člověk očekává, že to bude fungovat.
--
LG Nexus 5 16GB


Mahes
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 14. kvě 2012 12:25:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Tasker

Příspěvek od Mahes » pát 11. říj 2013 8:29:27

Stahnul sem si trial verzi Tasker a a chtel sem si nastavit telefon ze kdyz jsem doma, coz detekuju tim ze jsem pripojenej na moji domaci wifinu, aby se mi vypnulo odemykani telefonu pomoci nakreslenyho znaku. Jestli jsem to pochopil spravne, mela by to byt funkce keyguard. Pripojeni na wifi mi to detekuje spravne, ale keyguard se nevypne. Delam neco spatne nebo tahle funkce na Galaxy S3 nefunguje? Predem dik za kazdy nakopnuti spravnym smerem :)

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od Mishack » pát 11. říj 2013 9:11:51

Potrebujes jeste Secure Settings. Tam si nastavis, zda se ma vypinat, ci ne.

Pokud mas nejaky security program (konkretne napr. Cerberus) a mas ho nastaveny jako device administrator, tak to fungovat nebude.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Mahes
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 14. kvě 2012 12:25:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Tasker

Příspěvek od Mahes » pát 11. říj 2013 9:36:30

Dik za radu. Secure Settings sem stahnul a nainstaloval. pri pripojeni na wifi uz mi to i napise ze Keyguard Disabled, ale stejne to po mne ten znak chce...

Edit: Cerberus ani nic jinyho podobnyho nemam

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pát 11. říj 2013 10:27:28

Zkusil bych ukoncit a znovu spustit tasker, pokud by to nepomohlo, tak jeste restart telefonu.
Zkus se take podivat v tom nastaveni Secure Settings co tam mas konkretne nastavene...
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0


Mahes
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 14. kvě 2012 12:25:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Tasker

Příspěvek od Mahes » pát 11. říj 2013 11:23:37

Restart telefonu sem zkousel. Nepomohlo
Mozma bude problem v tom ze u Secure Settings pisou Enable/Disable the Keyguard [2.3 and below], Je tu nekdo s Galaxy S3 kdo by to mohl vyzkouset?

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » pát 11. říj 2013 11:47:33

Jeste je mozne, ze ten systemovy zamek ma vyssi prioritu nez ten tebou vytvoreny profil vTaskeru, zkus dlouze podrzet prst na nazvu profilu, kliknout na ikonu Vlastnosti profilu a zde dat max. hodnotu priority. V Nastaveni Taskera nesmis mit zaskrtnutou polozku "Beginner Mode".
Jeste by jsi mohl sejmout obrazovku nastaveni v tom Secure Settings, jak to tam mas a obrazovku s tim tvym profilem a hodit to sem ...
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0


Mahes
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 14. kvě 2012 12:25:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Tasker

Příspěvek od Mahes » pát 11. říj 2013 12:23:30

Prioritu sem nastavil na maximum, zadna zmena. Screen nastaveni Secure Settings https://www.dropbox.com/s/3vqdfx9yqvn4a ... enshot.png

Edit: Neni k tomu potreba rootnutej telefon, ze ne?

Uživatelský avatar

geraltdi
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: úte 28. srp 2012 6:52:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 [GRA-L09C432B321]

Re: Tasker

Příspěvek od geraltdi » pát 11. říj 2013 17:17:16

Neni k tomu potreba root telefonu. Neco podobneho jsem resil na sve S3 mini a ted mi to v pohode chodi i na S4 mini. Rozdil je v tom, ze zamikani mam na PIN, mam to pres také i pres Variables a na plose ikonu pokud chci zamknout telefon mimo podminky nastavene v profilech. Osobne to mam nadtavene tak, ze kdyz jsem v praci a mobil jede na work wifi, tak se zamkne, nebot mobil lezi na stole a kdyz nejsem v kanclu, tak at sa mi don nik nedostane. Pri tvorbe profilu jsem cerpal z tohoto odkazu.
Naposledy upravil(a) don_alex dne sob 12. říj 2013 15:12:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Opravena URL

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host