ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

tlamik
Stálý androiďák
Příspěvky: 167
Registrován: čtv 17. kvě 2012 7:20:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS3 CM11 M11
Tablet: 7" Android Yoga 2

Re: Tasker

Příspěvek od tlamik » pát 11. říj 2013 20:51:04

Mě to rušení zámku na S3 taky blblo a nasel jsem někde na zah. fóru, že to je bug. Mě to zrušení zámku funguje do doby než mi přijde mail.





sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pát 11. říj 2013 20:53:39

Mně to blbe i na SGS 2.


dafko25
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 05. pro 2012 19:03:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung SIII

Re: Tasker

Příspěvek od dafko25 » stř 23. říj 2013 20:00:22

Zdar,

včera som si stiahol Tasker snáď aplikáciu ktorá mi pomôže. No fakt jej nerozumiem. Bol by niekto ochotný mi napísať postup ako nastavím túto apku aby pri príchode do roboty (ak dobre chápem tak podľa lokácie) aby sa mi zaplo CLIRko ? Potrebujem aby som proste zákaznikom volal zo súkromného čísla aby mi nemohli potom volať späť a otravovať ma v súkromnou čase. A teda samozrejme zapnúť CLIP po odchode z roboty. Ak to tu bolo riešené prepáčte no skúšal som vyhľadávať slová aj clip a clir aj sukromne číslo no nič mi nenašlo...

vopred Ďakujem !

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od Mishack » stř 23. říj 2013 20:13:03

G+ Komunita (CZ)
https://plus.google.com/communities/105 ... cacbaf370e

YT videa s navody (EN)
Beginners Guide to Android Tasker | Part 1 of 3
http://www.youtube.com/watch?v=BEhnOJl5mTo

Beginners Guide to Android Tasker | Part 2 of 3
http://www.youtube.com/watch?v=sELSn8FkKMA

Beginners Guide to Android Tasker | Part 3 of 3

http://www.youtube.com/watch?v=K8i78J1tKK4

Android's TASKER App - Introduction With Profile Examples

http://www.youtube.com/watch?v=OjWwGCdQyCw
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11301
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » stř 23. říj 2013 20:17:10

Pokud chceš jen skryté číslo, stačí aplikace HiddenCall. Má i widget, hodíš na plochu a při příchodu do práce jen na něj ťapneš a při odchodu znovu...

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy



dafko25
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 05. pro 2012 19:03:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung SIII

Re: Tasker

Příspěvek od dafko25 » stř 23. říj 2013 21:01:48

ďakujem za typ na aplikáciu škoda že som o nej nevedel skôr ako som kúpil tasker :) takže v podstate dá sa ale aspoň teraz zautomatizovať za aplikácia v taskeri však.. to si už nájdem podľa tých videí už ich pozerám... alebo sa to dá aj bez tej aplikácie priamo v Taskeri keď som ho už kúpil teda ?


tlamik
Stálý androiďák
Příspěvky: 167
Registrován: čtv 17. kvě 2012 7:20:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS3 CM11 M11
Tablet: 7" Android Yoga 2

Re: Tasker

Příspěvek od tlamik » čtv 24. říj 2013 6:47:27

Jak zapínáš CLIP/CLIR? Vytočením nějakého kódu *#xxx#? V Taskeru se dá třeba "zavolat" resp. vytočit číslo, tak by to asi šlo


hasic1
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 27. pro 2011 11:50:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 activ
Rom: 4.22

Re: Tasker

Příspěvek od hasic1 » čtv 31. říj 2013 15:49:27

prosím o radu aky tvar premenej dat pre naposledy volane alebo zmeskane alebo odmietnute tel číslo.
Jedná sa mi o to aby som mohol odoslat ked chcem vopred predefinovanu SMS na dane čislo.
našiel som tu niečo ako %CNUM ale neviem či je to ono.Odoslať SMS cez Tasker na konkretne číslo viem ale toto mi neni jasné .Dakujem


jaab
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 13. led 2011 20:23:14
Reputace: 0

CM 10.2

Příspěvek od jaab » čtv 31. říj 2013 17:24:42

funguje někomu Tasker na CM 10.2 nightly? Nejde ani nainstalovat :-(
Spoiler:
Screenshot_2013-08-30-22-56-23.png
Screenshot_2013-08-30-22-56-23.png (132.29 KiB) Zobrazeno 2823 x


lepki
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 18. říj 2012 12:34:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy sIII

Re: Tasker

Příspěvek od lepki » čtv 21. lis 2013 14:38:26

zdravím, myslíte že je možné v taskeri naprogramovať toto:

chcel by som aby sa v určitom prípade telefon spojil s jedným bluetooth a v inom prípade s druhým.
napríklad: mám v aute 2 bluetooth zariadenia. po spustení aplikácie na prehrávanie hudby sa telefon spojí so zariadením ktoré prehráva hudbu a keĎ mi niekto zavolá tak sa to automaticky prepne na vstavanú handsfree sadu v aute. je mi jasné že proces prepájania chvilku potrvá, no to nevidím ako problém, volajúci si skrátka počká :)

veľmi pekne ďakujem za radu


luu007
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: sob 04. čer 2011 8:43:55
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od luu007 » úte 03. pro 2013 19:57:21

Bluetooth connected HM1200 - load app bluetooth router,podminka obraceně v tvem připadě,neboli tasker umožnuje vazat akci s bluetooth na konkretni hardware-
Load app winamp - s podminkou puštěne bluetooth - connect nazev zařizeni je to přimo v taskeru a mam to podobně nastaveno.
Neboli pokud se spusti určita aplikace jde definovat s kterym HW to ma komunikovat.
auto přepnuti hovoru pokud mam nadefinovane taky - hovor,přeruši se hudba pochopitelně ,kecám,end call,pokračuje se v tasku ktery byl přerušen.

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » pát 13. pro 2013 3:34:52

Ahojte, potreboval by som pomoc. Mam nastaveny profil, ktory od 03:00 - 07:00 zapne airplane mode. Zaroven mam nastaveny druhy profil, ktory po odpojeni od mojej domacej wifi zapne bluetooth. Problem je, ze ked sa mi v noci zapne airplane mode, samozrejme ma to odpoji od wifi a profil bluetooth mi ostane zapnuty. Bohuzial mi to v taskeri akosi nefunguje..

V skratke, ked mam aktivovany profil NOC, nechcem, aby sa mi aktivoval profil BLUETOOTH.
Vie mi niekto pomoct?
NOC
Context: 03:00 - 07:00

Task:
- Airplane On
- Variable Set: %AIRPLANE To 1
Exit Task:
- Airplane Off
- Variable Clear: %AIRPLANE

BLUETOOTH
Context: Not Wifi Connected
Task:
- If %AIRPLANE != 1
- Bluetooth On
- End If
Exit Task:
- BT Off


tlamik
Stálý androiďák
Příspěvky: 167
Registrován: čtv 17. kvě 2012 7:20:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS3 CM11 M11
Tablet: 7" Android Yoga 2

Re: Tasker

Příspěvek od tlamik » pát 13. pro 2013 5:36:45

Do toho profilu BT si přidej state tasker active profile Noc a invertuj to

Uživatelský avatar

Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Tasker

Příspěvek od Renik » pát 13. pro 2013 10:48:56

Ďakujem, to mi nenapadlo. Už to funguje fajn :yes:


l.smetana
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: čtv 05. zář 2013 10:45:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Tasker

Příspěvek od l.smetana » pát 13. pro 2013 23:02:19

Tak sem koukal co je ten Tasker zač a nevypadá to vůbec zle :)
Jenom se zeptám, na tomhle videu o hlasových příkazech v Taskeru je na konci nějaký "souhrn" informací ohledně telefonu. Tohle Tasker taky umí?

http://youtu.be/6UcTbyy3N54?t=2m18s

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od Mishack » sob 14. pro 2013 0:21:47

N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


l.smetana
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: čtv 05. zář 2013 10:45:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Tasker

Příspěvek od l.smetana » sob 14. pro 2013 0:52:27

Super, díky :) Bohužel to vypadá,že to funguje až od 4.2..no nic, asi zůstanu u Call Meter 3g, i když to není tak líbivé :)

Uživatelský avatar

zippy.d
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: stř 29. pro 2010 18:25:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer Liquid E380
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Tasker

Příspěvek od zippy.d » stř 08. led 2014 20:39:21

Zdravím, potřeboval bych poradit. Chci vytvořit widget s pomocí Minimalistic text nebo nějaké jiné textové upozornění o zmeškaném hovoru, příchozí sms a gmailu. Ale pozor, chtěl bych to se jménem. Asi takto: Přišla zpráva od XYZ, Volal XYZ... Jde to nějak udělat, prosím?


tlamik
Stálý androiďák
Příspěvky: 167
Registrován: čtv 17. kvě 2012 7:20:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS3 CM11 M11
Tablet: 7" Android Yoga 2

Re: Tasker

Příspěvek od tlamik » čtv 09. led 2014 6:54:39

Pomocí Taskeru to jde

Uživatelský avatar

zippy.d
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: stř 29. pro 2010 18:25:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer Liquid E380
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Tasker

Příspěvek od zippy.d » čtv 09. led 2014 9:42:09

:smile: Jasně. Asi jsem svůj dotaz špatně formuloval. Jak to v Taskeru udělám? Potřeboval bych navést na správnou cestu. Zapasím s tím už dlouho a dostal jsem se jen k oznámení zmeškaného hovoru/přijaté zprávy, gmail není tak důležitý. Ale nevím, jak tam dostat jméno...


cmis
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: stř 08. pro 2010 15:06:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Tasker

Příspěvek od cmis » čtv 09. led 2014 21:48:30

Přidám nový widget v aplikaci minimalistics text.
Přidám ze záložky misc "Locale variables" a nastavím Variable name třeba na jmeno_miss.
uložím/vytvořím widget

V aplikaci tasker přidám task
a do něj vložím
A1: Variable Set [ Name:%jmeno To:%CNAME Do Maths:Off Append:Off ] - (v tomto je uloženo jméno volajícího)
A2: Plugin -> Minimalistics text -> Configuration -> Variable name = jmeno_miss -> Variable content = %jmeno

pak je ještě potřeba vytvořit profil state Missed Call a k němu navázat tento task.
Samsung Galaxy Nexus

Uživatelský avatar

zippy.d
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: stř 29. pro 2010 18:25:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer Liquid E380
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Tasker

Příspěvek od zippy.d » pát 10. led 2014 9:56:26

V podstatě jsem se dostal k tomu, co píšeš. Jen jsem měl Do match zaškrtnutý a nefungovalo to. Teď už je všechno v pořádku a jsem spokojený :-) Díky za návod.

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » pát 21. úno 2014 3:13:25

Rád bych našel někoho, kdo by se mnou zapracoval na webu, který by přiblížil Tasker I "normalnim" a českým uživatelům. Ozvěte se ;)

­   
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5

Uživatelský avatar

ZeKe
Androiďák!
Příspěvky: 434
Registrován: pát 19. lis 2010 5:38:45
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Re: Tasker

Příspěvek od ZeKe » pát 21. úno 2014 16:45:02

dawidececk:
http://taskermagie.blogspot.cz/ ?

I kdyz je pravda, ze to asi je delsi dobu bez aktualnich veci.

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » sob 22. úno 2014 1:32:53

To samozřejmě znám, jen už delší dobu bez odezvy, a polovina příspěvků je jeden projekt :(

­   
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5


jarek72
Stálý androiďák
Příspěvky: 130
Registrován: stř 28. črc 2010 16:13:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XPERA ACTIVE-XIAO REDMI 1S-JIAYU G4S-XIAO REDMI2
Tablet: CHUWI V88S

Re: Tasker

Příspěvek od jarek72 » ned 02. bře 2014 10:10:32

Jde nejak udelat v taskeru, abych mohl telefon probouzet volume tlacitky ? diky

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » ned 02. bře 2014 11:34:41

Spíš ne, většinou se to dá nastavit v nastavení..

@telefon    
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od TMa24 » úte 11. bře 2014 10:12:10

Umožňuje Tasker podľa lokalizácie alebo určitej wifi prepnúť z 3G na 2G?

Mam dojem že by to mal vedieť a aj som sa snažil si to nastaviť ale položka prepínania 2G/3G je vysvietena na červeno a po kliknutí na ňu mi zobrazí správu že na tomto zariadení nie je možné použiť to. Mam to chápať tak, že na N4 táto funkcia nie je dostupná? Alebo potrebujem root. Najlepšie by bolo ak by sa to dalo obísť. Vďaka za odpoveď


mitch.mb
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: úte 16. srp 2011 13:14:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi GT-P3110 - JB 4.2.2
Tablet 2 / ROM: Wooky 2.0 - ICS
Rom: Stock 4.3

Re: Tasker

Příspěvek od mitch.mb » úte 11. bře 2014 21:15:45

Ano pokud je červená je skutečně nedostupná. Vyřešit by to mohl root popř. v kombinaci s secure settings (samozřejmě root v obou případech)

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Tasker

Příspěvek od dufko » stř 12. bře 2014 6:13:34

Mám root a tiež mám 2G/3G červené.

odoslané z mobilu

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host