ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 258
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Ivanhoe » stř 30. dub 2014 18:17:25

to dawidwceck

ano, chci aby běžel jenom jeden profil

jinak s tím AND a OR ... já zrovna chci, aby to fungovalo jako AND a někde mi to jako AND funguje, ale v tomto případě, mi to nějak nefunguje ... nedokáže respektovat něco + NOT RUN TASK xy
Nu, pomohou mi nějak ty priority ?

Váňa





Duffi
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: pát 05. srp 2011 0:47:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8

Re: Tasker

Příspěvek od Duffi » stř 30. dub 2014 18:55:22

Zdravím,

tak nemám problém sestavit profil, ale když se z prohlížeče dostanu na plochu a zpět do prohlížeče, tak wifi místo, aby zůstala zapnutá tak se vypne a zapne a to je o ničem.

chtěl bych, aby tasker rozeznal, že když se vrátím do prohlížeče z plochy do těch 30s tak, aby pokračoval ve WIFI.

už mně to leze na nervy. díky za rady


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » stř 30. dub 2014 19:02:24

Už jsem ti na to přeci odpovídal.
Zde to je http://androidforum.cz/tasker-t9292-390.html#p401254


Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 258
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Ivanhoe » stř 30. dub 2014 19:21:03

zajímavé, když už si je člověk jistý, jak co má fungovat, tak se to najednou rozjede... :roll:
dawidececk moc díky - asi jsem měl problém v určitém zacyklení, když jsem v jednom profilu při ukončení spustil jiný... pak se to pralo s tím tichým... no to už je jedno

stále, ale pořádně nerozumím těm prioritám, můžete někdo jednoduše popsat, jak to funguje ?

díky

opět se zvedám z frustračního prachu a popelue a nabývám jistotu, že mi při přednášce nezačne jančit telefon :shock:


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » stř 30. dub 2014 19:36:21

Dovolím si, co vytvořil Lobo a trochu to upravím:

context:
- tebou vybrané aplikace
- nepřipojení k domácí wifi

start task:
- Varible - Variable Set - %SPUSTENE_DATA => 0
- If - %SPUSTENE_DATA = 0
_______ - Mobile Data => On
- End If
- Varible - Variable Set - %SPUSTENE_DATA => 1


end task:
- Varible - Variable Set - %SPUSTENE_DATA => 2
- Wait => Seconds=30
- If - %SPUSTENE_DATA = 2
_______ - Mobile Data => Off
_______ - Varible - Variable Set - %SPUSTENE_DATA => 0
- End If



Duffi
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: pát 05. srp 2011 0:47:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8

Re: Tasker

Příspěvek od Duffi » čtv 01. kvě 2014 9:44:29

stále se ta WIFI přepíná, hlavně tomu 2. příkladu od Loba absolutně nerozumím. :nene:


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » čtv 01. kvě 2014 10:20:25

Aha, ty jsi to chtěl na wifi.

Tady si to stáhni pr wifi a importuj do taskera
https://app.box.com/s/1bye0i9ap58wtj6ekizj


Duffi
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: pát 05. srp 2011 0:47:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8

Re: Tasker

Příspěvek od Duffi » čtv 01. kvě 2014 16:33:03

supr, teď se musím poučit co jsem dělal špatně.
Díky :) :yes:

Uživatelský avatar

mpmajo
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: čtv 08. črc 2010 12:35:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire LeeDroid HD 3.3.3-R5 S-Off

Re: Tasker

Příspěvek od mpmajo » pon 05. kvě 2014 6:15:08

Mal by som dotaz ohľadne aplikácie Tasker. Od verzie 4.3 my neustále vyskakuje flash upozornenie "Error: no humidity sensor." Telefón mám HTC Desire 500. Dá sa to nejako vypnúť? Je to otravné a navyše displej ostáva zapnutý aj napriek predvolenému času vypnutia.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11310
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » pon 05. kvě 2014 8:44:47

Tasker-menu-preferences-monitor-humidity senzor- zvolit NO

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

mpmajo
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: čtv 08. črc 2010 12:35:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire LeeDroid HD 3.3.3-R5 S-Off

Re: Tasker

Příspěvek od mpmajo » pon 05. kvě 2014 11:43:54

To som skúšal ako prvé, no nepomáha to. Tam to chápem ako funkciu senzora pri vypnutom displeji.

@telefon 500

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » úte 06. kvě 2014 5:29:58

Samo od sebe to asi neskace, nemas nahodou nejaky task, kde by jsi ten senzor pouzival?
Naposledy upravil(a) urys dne stř 07. kvě 2014 18:29:27, celkem upraveno 1 x.
--
LG Nexus 5 16GB

Uživatelský avatar

mpmajo
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: čtv 08. črc 2010 12:35:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire LeeDroid HD 3.3.3-R5 S-Off

Re: Tasker

Příspěvek od mpmajo » úte 06. kvě 2014 5:46:34

@urys
Ďakujem za nakopnutie. Skutočne to nakoniec spôsoboval profil na počasie, len som ho vytvoril už veľmi dávno. Tak som ho prešiel a pri vlhkosti som naozaj použil premennú %HUMIDITY. Tak som ju len premenoval a problém tým vyriešil. Ešte raz dík.


Duffi
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: pát 05. srp 2011 0:47:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8

Re: Tasker

Příspěvek od Duffi » čtv 08. kvě 2014 20:15:20

Zdravím,
jde nastavit v Taskeru i/o scheduler? protože v SetCpu mně už nefunguje app profile. :?: díky


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 199
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » čtv 08. kvě 2014 21:21:50

••• Cteni zprav z notifikacni listy
Konecne se mi podarila rozchodit cestina SVOX, kterou pouzivak k precitani casu,stavu baterky atd. Zajimalo by mne, zda je mozne nejak predcitat zpravy, ktere se objevi v notifikacni liste, napr zpravy z Viberu,Skype atd.
Diky za nakopnuti.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » pát 09. kvě 2014 16:52:36

Ano, předčítání zpráv ze stavové lišty jde - kdysi dávno jsem si s tím hodně hrál :).
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


mitch.mb
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: úte 16. srp 2011 13:14:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi GT-P3110 - JB 4.2.2
Tablet 2 / ROM: Wooky 2.0 - ICS
Rom: Stock 4.3

Re: Tasker

Příspěvek od mitch.mb » pát 09. kvě 2014 22:07:55

A máš někde návod jak na to? Také by mě to zajímalo? Mám Note II a Samsung dal zdarma český hlas. Zatím mám udělané když mi někdo volá a přijde klasická SMS, ale zatím nemůži přijít na to jak udělat aby mi to četlo jméno od koho přišla zpráva přes Hangout či Viber...
díky za nakopnutí


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 199
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » sob 10. kvě 2014 5:16:15

Jaky dava Samsung cesky hlas? Muzes nejak priblizit, to cteni sms, Ale jak mas nastaveny profil? Kdyz dam nonstop time co 2 min, tak to cte porad dokola posledni sms, i kdyz ji prectu, ci dokonce smazu. Kdyz zvolim Unread Any, tak necte vubec.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


mitch.mb
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: úte 16. srp 2011 13:14:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi GT-P3110 - JB 4.2.2
Tablet 2 / ROM: Wooky 2.0 - ICS
Rom: Stock 4.3

Re: Tasker

Příspěvek od mitch.mb » sob 10. kvě 2014 15:00:08

Přes Samsung Apps lze stáhnout pro určité telefony zdarma.
Jinak čtení sms mám pouze odesílatele. Profil mám že když přijde text tak to přečte. Žádné časové spouštění.


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 199
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » ned 11. kvě 2014 16:29:55

Moh bys mne vic nakopnout s tim s tim kontextem. Ja mam State- App state- Unread text:
Type: SMS
Seneder: Any Contact
Toto mi bohuzel nefunguje.
Jak se jmenuje ten hlas od toho Samsungu a jaka je kvalita? Ja pouzivam Iveta od Svoxu.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


cmis
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: stř 08. pro 2010 15:06:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Tasker

Příspěvek od cmis » ned 11. kvě 2014 22:19:19

Event - phone - receive text
Samsung Galaxy Nexus


brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od brm » čtv 15. kvě 2014 10:23:11

Mám otázku.. takmer rok som používal Tasker na HTC ONE S (4.1.1)... marec-apríl som riešil reklamáciu mobilu, takže som ho nepoužíval a teraz som konečne doniesol domov nový LG G2 32GB (4.4.2) a zaujala ma jedna vec. Mám aktívny Tasker (ikona v notifikačnej lište).. ok, otvorím samotný program, pozriem si nejaké profily, tasky (nespravím žiadnu zmenu), ťuknem na Home button, aby som sa dostal na domácu obrazovku a zrazu sa Tasker v notifikačnej lište akoby opäť nanovo spustil, všetky profily mi nanovo nabehujú.. akoby sa Tasker reštartol. Je to nejaká nová featuritka spôsobená novým updatom počas posledných dvoch mesiacov alebo je to len bug?

:)

Uživatelský avatar

nyyo
Stálý androiďák
Příspěvky: 61
Registrován: pát 30. dub 2010 6:55:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Tasker

Příspěvek od nyyo » čtv 15. kvě 2014 11:02:02

Dobrý deň

Chcel by som poprosiť o pomoc šikovnejších expertov na tasker.

V práci máme záznam hodín (príchod/odchod malá psia známka ktorá sa prikladá na hodiny) na tejto známke mám NFC tag a potreboval by som vytvoriť task alebo funkciu ktorá by zapísala do google tabuľky (Gdrive) dátum - deň - čas pri príchode teda keď priložím NFC tag prvý krát, pri priložení NFC tagu druhý krát potrebujem aby sa do tabuľky zapísal zasa dátum - deň - čas odchodu.
A aby to fungovalo aj offline.

Bolo by to možne?

Ďakujem
HTC-DESIRE - ROOT, HTC-DESIRE HD - ROOT, SAMSUNG GALAXY S 2 - ROOT, HTC EVO 3D - ROOT, HTC Sensation XE - ROOT, SAMSUNG GALAXY S3 - bez ROOT ale zmena CSC


Duffi
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: pát 05. srp 2011 0:47:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8

Re: Tasker

Příspěvek od Duffi » čtv 15. kvě 2014 12:09:03

brm:
mně běží normálně, ale mám notifikaci vypnutou. ;)


brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od brm » čtv 15. kvě 2014 14:24:44

No prebliknutie ikonky taskeru v notifikačnej lište nie je až tak nepríjemné (zvykol som si na to u Sygica, zvyknem aj na Taskera), ale spúšťajú sa mi nanovo profily a pri nich mám nastavené, aby mi flashlo text, že sa ten a ten profil spúšťa. Čiže pri každom spustení a opustení samotného programu Tasker mi vybehne asi 5 takých hlášok, že sa nanovo spúšťajú profily.

Uživatelský avatar

Clown Pennywise
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 04. úno 2011 9:52:07
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Clown Pennywise » ned 18. kvě 2014 14:22:14

Funguje nějaký automatický import, který by se aktivoval / naloadoval např. po restartu a spuštění Taskera? Je k něčemu adresář auto-import?

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » ned 18. kvě 2014 15:10:41

Co by mel konkretne nahravat? Tasker se samozrejme po restartu respektive po zapnuti systemu spusti. Pokud ti jde o pusteni profilu/tasku po spusteni, tak je na to Event -> Sytem -> Device boot
--
LG Nexus 5 16GB

Uživatelský avatar

Clown Pennywise
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 04. úno 2011 9:52:07
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Clown Pennywise » ned 18. kvě 2014 20:10:57

Ne. Jde mi o AUTOimport veškerých profilů, tasků atd. Prostě kompletní přepsání nastavení, které se dá uložit ovšem RUČNĚ přes Data - Backup (soubor userbackup.xml) a pak Restore. Takže Restore, ale automaticky.


j.jusko
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: stř 19. úno 2014 11:22:22
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire s

Re: Tasker

Příspěvek od j.jusko » pon 19. kvě 2014 8:04:59

Hľadám plugin pre tasker ktorý by zapinal vibracie.Viem že to je aj v taskeri ale tam mi to z nejakeho dôvodu nefunguje.

@telefon    


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 199
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » sob 31. kvě 2014 17:22:25

Jak zavrit/ukoncit bezici appku? Myslel jsem, ze by to melo jit pomoci Task-App-KillApp, ale toto mi nefuguje, apka se neukonci. Zkousel jsem i zaskrtnuti Use Root, ale ten mi hlasi "vase zarizeni nema root", pri tom telefon je rootly. Poradite?
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host