ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » ned 01. čer 2014 8:27:10



--
LG Nexus 5 16GB



homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » ned 01. čer 2014 8:43:42

Zrovna jsem psal, odpovim si sam, viz uvadeny plugin, ktery oprvdu funguje i jako root.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » ned 01. čer 2014 9:05:03

Nejak jsem nepochopil uz i ovladani taskeru, tedy menu tasks:
1) Jak zmenim poradi polozek v jednotlivem tasku?
2) Jak prejmenuji polozku tasku
3) K cemu je polozka v menu plugin, Timeout (0- nekonecno)?
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼

Uživatelský avatar

Clown Pennywise
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 04. úno 2011 9:52:07
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Clown Pennywise » ned 01. čer 2014 13:07:09

1) chyt vpravo radku ulohy a muzes ji presouvat
2) podrz dele task a nahore se mimo jine objevi "NAME"
3) Nahore pod otaznikem "HELP" je jasna odpoved: Timeout specifies how long Tasker should wait for the plugin to fibish. None indicates that Tasker will proceed immediately to the next action in the task.


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » ned 01. čer 2014 14:49:37

Jj, dik. Myslel jsem polozky v jenotlivem tasku, ne seznam tasku. Nicmene vsecko funguje stejne az na to pojmenovani. Ja tam mam pouze copy, cut, paste, disable.
Jeste k cemu slouzi polozka Data u launch app (optional)? Chtel bych pmoci taskeru nastartovat gps a nejake merice vzdalenosti napr. Cardiotrainer,Runkeeper... Tam je treba k aktivaci mereni jeste zmacnout tlacitko start, je mozne i toto zautomatizovat?
Jinak diky odpovedi, doufam,ze tyto pomahaji i ostatnim zacatecnikum.

Odesláno    
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


Uživatelský avatar

Clown Pennywise
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 04. úno 2011 9:52:07
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Clown Pennywise » pon 02. čer 2014 6:54:54

Pravda, jednotlive ulohy v tasku jiz prejmenovat nelze, ale nemyslim, ze to bude na obtiz.
Data u spoustene apk budou dle meho parametr. Jako ve win napr. chkdsk (prg-apk) a k nemu /F (parametr-data). Alespon tak jsem to pochopil. Chtelo by to konzultovat s vyrobcem apk, zda podporuje parametry. V tomto pripade launcher by apk spustil-otevrel a parametr napr "run" nebo "start" nastartoval aktivitu.
Treba poradi nekdo zkuseny.


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pon 02. čer 2014 7:11:58



cmis
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: stř 08. pro 2010 15:06:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Tasker

Příspěvek od cmis » pon 02. čer 2014 17:10:28

homi píše:2) Jak prejmenuji polozku tasku
U každé položky v tasku je úplně dole "Label", tím se dá každá položka pojmenovat.
Samsung Galaxy Nexus

Uživatelský avatar

Clown Pennywise
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 04. úno 2011 9:52:07
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Clown Pennywise » úte 03. čer 2014 8:31:50

No ja tam dole zadnou moznost Label nemam. Je tam pouze symbol "play" na spusteni dane ulohy, "plus" na pridani a "kosticky" na ikonu.


brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od brm » úte 03. čer 2014 8:59:42

Tú položku v Tasku si musíš otvoriť (akoby si ju chcel editovať) a úplne posledná položka je Label .. zaškrtneš a môžeš si celú túto funkciu pomenovať.


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » úte 03. čer 2014 11:11:57

Toto se v pojmenovani polozky tasku neprojevi, slouzo to spis jako popis, pripadne k volani z jineho tasku.

Jen pro upresneni: na netu, napr.YT je spousta navodu, ale to prostredi vypada nejak jinak, vcetne origo manualu, kdy doslo k upravam prostredi, zvazuji kvuli tomu downgrade na nejakou nizsi verzi?
Momentalne pouzivam predposledni 4.3u3m. Pripadne je verze pro tablety jina?

Odesláno    
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » úte 03. čer 2014 13:03:32

Label ovsem neni pojmenovani funkce, ale pouziva se pro GOTO, kde misto cisla tasku das prave onen label, takze mas pak citelnejsi kod.
--
LG Nexus 5 16GB


Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 258
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Ivanhoe » stř 04. čer 2014 19:40:15

Obecný dotaz:
šlo by udělat, aby ve chvíli, kdy telefon ztratí BT spojení se zařízením se změnil nějaký stav, že ?
a šlo by pak při aktivaci takovéto události nařídit, aby při zapnutí telefonu(displeje) to chtělo heslo, které když uživatel nezadá, tak se nikdo nedostane ani k datům v telefonu a na SD kartě ?

přiznám se, že jsem ještě nepronikl do security otázky v Androidu, ale jde mi o to, že telefon se mi začíná plnit daty, které bych nechtěl sdílet při krádeži či ztrátě... zároveň mám telefon stále v ruce, pracuji s ním a nerad bych aby mě stále otravoval při zapnutí dislpeje nějakými hesly(mě majitele), takže bych tuto ochranu chtěl jenom, když je například telefon spojen s mými hodinkami na zápěstí (nebo BT v autě, nebo wifi doma).... ták a teď babo raď :?:

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » stř 04. čer 2014 23:18:07

Je potreba root, pak se udela profil, ktery nastavi zamek telefonu na pin nebo pattern lock. Pripadne muzes zkusit takovou nahradu Display-> lock kde zadas nejaky ciselny kod, funguje i bez rootu, ale nevim jestli neni zpusob, jak to obejit - minimalne to bude restart, coz u prvniho zpusobu tak lehce obejit nejde.
--
LG Nexus 5 16GB


brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Tasker

Příspěvek od brm » pát 06. čer 2014 15:33:13

Používa tu niekto Tasker spolu s NFC tagmi? Ak áno, cez aké pluginy/programy? Tasker akosi sám o sebe nevie prečítať a vykonať nejakú úlohu, našiel som tento platený plugin: https://play.google.com/store/apps/deta ... locale.nfc
Je aj nejaká alternatíva zadarmo?

Dnes mi došli nejaké NFC tagy a chcel by som ich spojazdniť cez Tasker.. aby po priložení k tagu mi spustilo nejaký profil, úlohu.. napr. v aute aby mi zaplo navigačku, pridal hlasitosť a tak..

//edit:
Tak som vyskúšal NFC Tools na zápis (je možné vybrať konkrétny Task, ktorý sa má zapísať na NFC tag) a potom cez NFC Tasks mi daný Task spustí jednoduchým priložením mobilu k tagu.. super! :)

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » ned 08. čer 2014 18:14:08

Já mám zkušenosti akorát s tou placenou aplikací a celkem ok.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

nyyo
Stálý androiďák
Příspěvky: 61
Registrován: pát 30. dub 2010 6:55:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Tasker

Příspěvek od nyyo » ned 08. čer 2014 18:40:48

brm píše:Používa tu niekto Tasker spolu s NFC tagmi? Ak áno, cez aké pluginy/programy? Tasker akosi sám o sebe nevie prečítať a vykonať nejakú úlohu, našiel som tento platený plugin: https://play.google.com/store/apps/deta ... locale.nfc
Je aj nejaká alternatíva zadarmo?

Dnes mi došli nejaké NFC tagy a chcel by som ich spojazdniť cez Tasker.. aby po priložení k tagu mi spustilo nejaký profil, úlohu.. napr. v aute aby mi zaplo navigačku, pridal hlasitosť a tak..

//edit:
Tak som vyskúšal NFC Tools na zápis (je možné vybrať konkrétny Task, ktorý sa má zapísať na NFC tag) a potom cez NFC Tasks mi daný Task spustí jednoduchým priložením mobilu k tagu.. super! :)
To je velmi dobry program ten pouzivam aj ja funguje perfektne.
HTC-DESIRE - ROOT, HTC-DESIRE HD - ROOT, SAMSUNG GALAXY S 2 - ROOT, HTC EVO 3D - ROOT, HTC Sensation XE - ROOT, SAMSUNG GALAXY S3 - bez ROOT ale zmena CSC


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » pon 09. čer 2014 6:14:18

**Probuzeni displaye**
V nejakem clanku jsem cetl, ze alternativni ROMky umoznuji probuzeni mobilu poklepanim na display. Neni toto mozne prostrednictvim taskeru? Pripadne nejaka jina moznost nez tlacitko On?
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Tasker

Příspěvek od nofu » pon 09. čer 2014 7:48:59

To bohužel možné není, musí to podporovat kernel. Takže jedině root >> custom recovery >> a hrát si.


arse178
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 29. čer 2013 9:37:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Tasker

Příspěvek od arse178 » úte 10. čer 2014 9:19:05

Jde v taskeru pracovat se sekundami ?

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » úte 10. čer 2014 20:07:31

Nezkoušel jste někdo v Taskeru udělat při volání vibraci při odpovědi?
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


j.jusko
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: stř 19. úno 2014 11:22:22
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire s

Re: Tasker

Příspěvek od j.jusko » úte 10. čer 2014 20:49:24

To Ivanhoe
Podobne niečo použivam keď pripojím tel na nabíjačku v práci a nechám na stole.Myslím že root na to potrebný nie je aspoň na starom htc som root nemal a fungovalo to.
Spoiler:
ObrázekObrázek
@telefon    
Naposledy upravil(a) Jacho dne úte 10. čer 2014 20:50:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Obrázky do spojleru!


Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 258
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Ivanhoe » stř 11. čer 2014 18:32:01

to j.jusko
to vypadá slibně, a prosím do jaké míry jsou data zabezpečena když je to touto fintou zamčeno ?
To je androidovské zamčení obrazovky ? Nebo něco jiného ?

Ivanhoe

Otázka č.2
pak mám jiný dotaz, přešel jsem ze Samsung Note II na Huawei Honor Mediapad X1 a trochu mi jinak funguje kontrola stavu, jestli jsem doma nebo ne (dle wifi), u Samsungu mi to fungovalo do cca 30 sekund a u Huawei nic, dělá mrtvýho brouka a až když telefon zapnu, tak se to vzpamatuje a převeksluje na profil DOMA
pro příchod používám Wifi Connected (SSID mé wifi doma)
pro odchod používám Not Wifi Connected (SSID mé wifi doma)
ten Huawei asi tu wifinu vypíná(nebo dává do nějakého jiného stavu než Samsung) nevíte ?


j.jusko
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: stř 19. úno 2014 11:22:22
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire s

Re: Tasker

Příspěvek od j.jusko » stř 11. čer 2014 18:51:55

Je to zámok androidu.Keď som to skúšal teraz aktuálne na mojom mi2s funguje to tak že keď reštartujem telefón po reštarte je obrazovka hneď zamknutá a bez pinu sa nedostaneš iba na tiesňové volania.Čo som neskúšal je pripojiť telefón k pc či sa dostanem na kartu.Môžeš skúsiť pripadne daj vedieť.
Druhý problém skús pozrieť nastavenie taskera monitor.
Spoiler:
Obrázek
@telefon    
Naposledy upravil(a) Jacho dne stř 11. čer 2014 19:09:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Obrázky do spojleru!

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11303
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » pát 13. čer 2014 5:51:49

Jen pro doplnění. Pro secure settings root potřebuješ...

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


j.jusko
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: stř 19. úno 2014 11:22:22
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire s

Re: Tasker

Příspěvek od j.jusko » pát 13. čer 2014 6:24:45

Nie pre všetky funkcie.

@telefon    

Uživatelský avatar

Game
Moderátor
Příspěvky: 2528
Registrován: čtv 12. bře 2009 13:21:28
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MiMax
Mobil 2 / ROM: Samsung Note 3, Huawei Mate 7
Tablet: Nexus 7(2012) 16GB CyanogenMod 12
Rom: MIUI 8

Re: Tasker

Příspěvek od Game » stř 25. čer 2014 6:15:13

Mám jen dotaz, můžete někdo poradit jak nastavit příkaz ze v určitou hodinu se zapne mód letadlo a v určitou zase vypne? Nak se mi to nedaří rozjet...
Pokud to tu už někde je, tak sry za OT

Datluju Founem 8-)
Xiaomi MiMax MIUI 8
Na poděkování tu máme reputaci ;)
500MB FREE DropBox: http://db.tt/6MHR9sq3
5GB FREE Copy: https://copy.com?r=0IWBM1

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od ja_som » stř 25. čer 2014 6:31:40

Ak ti Tasker nedovolí režim lietadlo, tak musíš nainštalovať securesettings.


Môj profil (pracovné dni) potom vyzerá takto:
Spoiler:

Kód: Vybrat vše

<TaskerData sr="" dvi="1" tv="4.3u4m">
	<Profile sr="prof7" ve="2">
		<cdate>1402444507472</cdate>
		<clp>true</clp>
		<edate>1402670539559</edate>
		<id>7</id>
		<mid0>5</mid0>
		<mid1>6</mid1>
		<nme>Noc pracovne dni</nme>
		<Day sr="con0">
			<wday0>2</wday0>
			<wday1>3</wday1>
			<wday2>4</wday2>
			<wday3>5</wday3>
			<wday4>6</wday4>
		</Day>
		<Time sr="con1">
			<fh>22</fh>
			<fm>30</fm>
			<th>6</th>
			<tm>12</tm>
		</Time>
	</Profile>
	<Task sr="task5">
		<cdate>1402281898315</cdate>
		<edate>1402433706246</edate>
		<id>5</id>
		<nme>NOC on</nme>
		<pri>10</pri>
		<Action sr="act0" ve="5">
			<code>310</code>
			<Int sr="arg0" val="2"/>
		</Action>
		<Action sr="act1" ve="5">
			<code>11820</code>
			<Bundle sr="arg0">
				<Vals sr="val">
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.BLURB>Airplane Mode Enabled</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.BLURB>
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.BLURB-type>java.lang.String</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.BLURB-type>
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.ENABLED>true</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.ENABLED>
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.ENABLED-type>java.lang.Boolean</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.ENABLED-type>
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.SETTING>airplane_mode</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.SETTING>
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.SETTING-type>java.lang.String</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.SETTING-type>
					<com.twofortyfouram.locale.intent.extra.BLURB>Airplane Mode Enabled</com.twofortyfouram.locale.intent.extra.BLURB>
					<com.twofortyfouram.locale.intent.extra.BLURB-type>java.lang.String</com.twofortyfouram.locale.intent.extra.BLURB-type>
					<net.dinglisch.android.tasker.subbundled>true</net.dinglisch.android.tasker.subbundled>
					<net.dinglisch.android.tasker.subbundled-type>java.lang.Boolean</net.dinglisch.android.tasker.subbundled-type>
				</Vals>
			</Bundle>
			<Str sr="arg1" ve="3">com.intangibleobject.securesettings.plugin</Str>
			<Str sr="arg2" ve="3">Secure Settings</Str>
			<Int sr="arg3" val="0"/>
		</Action>
		<Img sr="icn" ve="2">
			<nme>hd_alerts_and_states_airplane_mode_off</nme>
		</Img>
	</Task>
	<Task sr="task6">
		<cdate>1402281977598</cdate>
		<edate>1402282096428</edate>
		<id>6</id>
		<nme>NOC off</nme>
		<pri>10</pri>
		<Action sr="act0" ve="5">
			<code>310</code>
			<Int sr="arg0" val="0"/>
		</Action>
		<Action sr="act1" ve="5">
			<code>11820</code>
			<Bundle sr="arg0">
				<Vals sr="val">
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.BLURB>Airplane Mode Disabled</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.BLURB>
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.BLURB-type>java.lang.String</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.BLURB-type>
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.ENABLED>false</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.ENABLED>
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.ENABLED-type>java.lang.Boolean</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.ENABLED-type>
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.SETTING>airplane_mode</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.SETTING>
					<com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.SETTING-type>java.lang.String</com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.SETTING-type>
					<com.twofortyfouram.locale.intent.extra.BLURB>Airplane Mode Disabled</com.twofortyfouram.locale.intent.extra.BLURB>
					<com.twofortyfouram.locale.intent.extra.BLURB-type>java.lang.String</com.twofortyfouram.locale.intent.extra.BLURB-type>
					<net.dinglisch.android.tasker.subbundled>true</net.dinglisch.android.tasker.subbundled>
					<net.dinglisch.android.tasker.subbundled-type>java.lang.Boolean</net.dinglisch.android.tasker.subbundled-type>
				</Vals>
			</Bundle>
			<Str sr="arg1" ve="3">com.intangibleobject.securesettings.plugin</Str>
			<Str sr="arg2" ve="3">Secure Settings</Str>
			<Int sr="arg3" val="0"/>
		</Action>
		<Img sr="icn" ve="2">
			<nme>hd_device_access_network_cell</nme>
		</Img>
	</Task>
</TaskerData>
Okrem režimu lietadlo tam mám aj tichý režim...
Přílohy
Noc_pracovne_dni.prf.zip
(931 bajtů) Staženo 15 x
:ugeek:


korenisko
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: ned 31. říj 2010 8:56:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Re: Tasker

Příspěvek od korenisko » stř 25. čer 2014 6:32:40

Na to potrebuješ root
Galaxy S6 & ZenPad Z380kl

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od ja_som » stř 25. čer 2014 6:37:17

CyanogenMod bez rootu som ešte nevidel...
:ugeek:

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti