ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Game
Moderátor
Příspěvky: 2528
Registrován: čtv 12. bře 2009 13:21:28
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MiMax
Mobil 2 / ROM: Samsung Note 3, Huawei Mate 7
Tablet: Nexus 7(2012) 16GB CyanogenMod 12
Rom: MIUI 8

Re: Tasker

Příspěvek od Game » stř 25. čer 2014 7:41:29

Díky až dorazim domů kouknu na to ;)

Datluju Founem 8-)


Xiaomi MiMax MIUI 8
Na poděkování tu máme reputaci ;)
500MB FREE DropBox: http://db.tt/6MHR9sq3
5GB FREE Copy: https://copy.com?r=0IWBM1


Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Tasker

Příspěvek od Sentinel » stř 25. čer 2014 9:16:13

Game píše:Mám jen dotaz, můžete někdo poradit jak nastavit příkaz ze v určitou hodinu se zapne mód letadlo a v určitou zase vypne? Nak se mi to nedaří rozjet...
Pokud to tu už někde je, tak sry za OT

Datluju Founem 8-)
Zalezi jakou verzi android pouzivas. Ja mam JB 4.2.2 a na letadlo pouzivam v Taskeru utilitu Jelly Bean 4.2 Airplane Mode Helper - nutny root telefonu
Spoiler:
Obrázek Obrázek Obrázek
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0


dansafe
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: pon 28. bře 2011 19:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Tab

Re: Tasker

Příspěvek od dansafe » čtv 24. črc 2014 13:53:25

Ahojte....dokazal by mne nekdo poradit nebo nasmerovat jak pres Tasker nebo proste telefonem s androidem spoustet aplikaci v PC ?

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » čtv 24. črc 2014 16:38:10

--
LG Nexus 5 16GB


dansafe
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: pon 28. bře 2011 19:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Tab

Re: Tasker

Příspěvek od dansafe » čtv 24. črc 2014 21:26:34

Diky za tip a uz jsem se dostal do faze ze prijimam v AutoRemote text zaslany z androida a stahnul jsem si do PC program EventGhost ale v nem se mne nedari nastavit na zaklade prijmuteho textu v Autoremote spustit jakoukoliv akci v PC :oops:


Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » pát 25. črc 2014 7:18:08

To neporadim, jen jsem te nasmeroval ... nepouzivam to. Na G+ je manik (Ryoen Deprouw https://plus.google.com/+RyoenDeprouw), ktery delal tutorialy pro Tasker, ma Youtube kanal s temi tutorialy, myslim, ze bude urcite neco mit s tim autoremote.
--
LG Nexus 5 16GB


dansafe
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: pon 28. bře 2011 19:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Tab

Re: Tasker

Příspěvek od dansafe » pát 25. črc 2014 7:33:31

Jeste jednou diky a zkusim pohledat. Ten EventGhost zniceho nic zacal chvilku reagovat na zpravy AutoRemotu ale uz zase nefunguje. Mozna mam problem s portama nebo tak neco.


jarkepal
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 25. črc 2014 15:45:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S5

Re: Tasker

Příspěvek od jarkepal » pát 25. črc 2014 15:48:50

Ahoj. Jak v taskeru zjistím, jestli mám povolená Mobilní Data? Chci vědět, jestli po ukončení silent režimu je mám nastavit (protože pokud jsou večer schválně off, tak abych je nezapínal zbytečně) BT, WiFi zjistím přes proměnou, ale pro mobilní data taková není. Děkuji

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » pon 28. črc 2014 3:39:34

dansafe píše:Diky za tip a uz jsem se dostal do faze ze prijimam v AutoRemote text......
Když přijmeš zprávu z Autoremote, v logu jí chytneš a přesuneš do makra. Takže tam máš event autoremote message, pod to vložíš akci která se má spustit.
ale uz zase nefunguje. Mozna mam problem s portama nebo tak neco.
Taky mě to nefungovalo, nainstaluj do Chromu doplněk Autoremote a v nastavení android aplikace zaškrtni políčko "Fallback to Chrome"
To samé v Eventghost pluginu, zaškrtni že chceš přijímat zprávy z Chromu, a to samé v Autoremote pluginu v Chrome, zapni že se mají zprávy přeposílat do Eventghostu.
-----------------------------------------------------------------
Ahoj. Jak v taskeru zjistím, jestli mám povolená Mobilní Data? Chci vědět, jestli po ukončení silent režimu
State>Net>Mobile Network <- bohužel musíš na ní být připojený, je to proměnná aktivního datového připojení (2G,3G...)
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od ja_som » sob 02. srp 2014 19:05:40

Ahojte, potreboval by som poradiť...
Pomocou Taskera a Tasker App Factory som vytvoril malú apku, ktorá prepína WiFi a synchronizáciu.
Táto 'apka' sa ale zobrazuje medzi nedávnymi (recent) aplikáciami.
Dá sa niečo pridať aby sa tam apka nezobrazovala?

Ď.

Sent from my tablet./Odoslané z môjho tabletu.
:ugeek:

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » ned 03. srp 2014 4:10:14

Koukám, že máš root, pro Xposed existuje modul "App Settings" ve kterém můžeš mimo jiné vypnout zobrazení určité aplikace v nedávných ;)
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od ja_som » ned 03. srp 2014 7:36:52

Hej poznám, ale to nemalo byť pre mňa, ale pre priateľku.
Ona má síce tiež root, ale nechcel som jej tam inštalovať ďalšiu apku, ale na koniec som musel...
V Taskeri som našiel aj, že sa dá pridať App - Kill app, ale potom to fungovalo nejak divne. Po kliknutí na apku apka spravila čo mala a po chvíli zase všetko prepla. Nechápal som prečo...
Tak som na koniec použil app settings...

Sent from my tablet./Odoslané z môjho tabletu.
:ugeek:


joy33
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: úte 14. pro 2010 21:44:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Tasker

Příspěvek od joy33 » úte 05. srp 2014 16:16:45

Ahoj,potreboval by som poradit ako dostanem profily stiahnute z tasker wiki do taskeru? Skusal som cez import aj total commander,ale tasker vyhadzuje chybovu hlasku :(
Přílohy
Screenshot_2014-08-04-19-53-46.png
Screenshot_2014-08-04-19-53-46.png (44.65 KiB) Zobrazeno 3070 x
Screenshot_2014-08-04-19-53-14.png
Screenshot_2014-08-04-19-53-14.png (106.49 KiB) Zobrazeno 3070 x
Honor 3C b306 stock,SDHC 32GB class10

Uživatelský avatar

Sataník
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 01. zář 2013 10:22:36
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Tasker

Příspěvek od Sataník » úte 05. srp 2014 18:25:56

Problém bude nejspíš v tom, že spousta těch profilů na wiki je dělaná ve staré verzi.
Siemens A60 -> BenQ - Siemens E71 -> Nokia 5610 -> Nokia 5800 -> Nexus 4 -> LG G2 -> LG G4 -> Lenovo Vibe P1


joy33
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: úte 14. pro 2010 21:44:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Tasker

Příspěvek od joy33 » úte 05. srp 2014 18:48:11

Doteraz mi to fungovalo super ,ale po rootu uz nejde nainstalovat :( Nemate niekto taky profil ,ktory po prichode domov zapne wifi na zaklade cell towers a automaticky vypne po odchode nieco ako : http://tasker.wikidot.com/wifi-automator . Bol by som povdacny keby ste mi poskytli na stiahnutie .Diky
Honor 3C b306 stock,SDHC 32GB class10


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » úte 05. srp 2014 19:03:31

určitě něco najdeš v tomto vlákně


joy33
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: úte 14. pro 2010 21:44:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Tasker

Příspěvek od joy33 » úte 05. srp 2014 20:48:16

Mohli by ste vyskusat ci vam to pojde?
http://tasker.wikidot.com/wifi-automator
Honor 3C b306 stock,SDHC 32GB class10

Uživatelský avatar

Sataník
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 01. zář 2013 10:22:36
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Tasker

Příspěvek od Sataník » úte 05. srp 2014 21:23:40

U mě to taky nejde importovat.

Jinak si normálně vytvoř profil State - Phone - Cell Near, nastavíš a přihodíš task na zapnutí wifi. Pak ještě jeden stejný profil, dáš invert a dáš task na vypnutí wifi.
Siemens A60 -> BenQ - Siemens E71 -> Nokia 5610 -> Nokia 5800 -> Nexus 4 -> LG G2 -> LG G4 -> Lenovo Vibe P1

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » úte 05. srp 2014 22:23:19

Jak to importujete? :) Mě to jde normálně.

Nestačilo by přidat Exit Task k tomu prvnímu profilu?
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » stř 06. srp 2014 5:13:30

Potvrzuji, ze je import funkcni, ale problem je v tom, ze nektere tasky obsahuji funkce, ktere uz v taskeru nejsou ...
--
LG Nexus 5 16GB

Uživatelský avatar

Sataník
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 01. zář 2013 10:22:36
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Tasker

Příspěvek od Sataník » stř 06. srp 2014 9:37:26

dawidececk píše:Jak to importujete?
Kliknu na Profiles a dám import. Tasky mi importovat jdou, profily ne.
Siemens A60 -> BenQ - Siemens E71 -> Nokia 5610 -> Nokia 5800 -> Nexus 4 -> LG G2 -> LG G4 -> Lenovo Vibe P1

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » stř 06. srp 2014 12:03:15

Našel jsem jen TOTO.

Takže by mělo stačit vypnout "Začátečnický mód" v nastavení :)
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5

Uživatelský avatar

Sataník
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 01. zář 2013 10:22:36
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Tasker

Příspěvek od Sataník » stř 06. srp 2014 14:37:53

Ten mám samozřejmě vyplý.
Siemens A60 -> BenQ - Siemens E71 -> Nokia 5610 -> Nokia 5800 -> Nexus 4 -> LG G2 -> LG G4 -> Lenovo Vibe P1


paf
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: pát 04. pro 2009 16:52:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 8 Duos
Tablet: Galaxy Tab 2
Bydliště: Křivoklát

Re: Tasker

Příspěvek od paf » stř 06. srp 2014 14:48:13

Také mám podobný problém. Moje hláška je "failed to import profile data" a vypnutí začátečnického módu problém neřeší :(


joy33
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: úte 14. pro 2010 21:44:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Tasker

Příspěvek od joy33 » stř 06. srp 2014 17:46:06

No je to fakt skoda. Su tam zaujimave profily a tasky , ktore som dosial pouzival a zrazu nic .No co uz. :cry:
Honor 3C b306 stock,SDHC 32GB class10

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » stř 06. srp 2014 19:21:11

Tak se pochlubte, není problém je znovu vytvořit ne? ;)
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5


joy33
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: úte 14. pro 2010 21:44:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Tasker

Příspěvek od joy33 » stř 06. srp 2014 19:43:46

Skusil by niekto ako tento? http://tasker.wikidot.com/wifi-automator ;)
Honor 3C b306 stock,SDHC 32GB class10

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od ja_som » čtv 07. srp 2014 6:26:34

Ja som mal raz problém s vlastnými profilmy. Keď som preinštalovával systém, tak som si zazálohoval dáta (menu - Data - Backup), skopíroval som potom celý adresár do PC, po preinštalovaní systému som zase adresár skopíroval do tabletu a pri pokuse o obnovu dát mi výpísalo, že obnovenie sa nepodarilo...
Bol som celý šťastný, pretože som tam mal pár, ktoré som robil aj pár hodín...
:ugeek:


dansafe
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: pon 28. bře 2011 19:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Tab

Re: Tasker

Příspěvek od dansafe » čtv 07. srp 2014 20:52:37

Ahoj...jsem zacatecnik a potreboval bych poradit jak nastavim v taskeru kdyz skoncim hovor aby se vypnulo bluetooth a pak se mne cca. za 30 sec. bluetooth opet samo zaplo. Diky.

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » čtv 07. srp 2014 23:28:37

Profil:
Event - Phone - Idle

Task:
Bluetooth - Off
Wait 30 sec
Bluetooth - On
Spoiler:
Obrázek
Obrázek
--
LG Nexus 5 16GB

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host