ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

gabinov
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 15. srp 2014 5:50:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 mini

Re: Tasker

Příspěvek od gabinov » pát 15. srp 2014 5:56:35

Ahojky kluci, jsem tu nová tak se omlouvám za případné nedokonalosti. Tasker jsem si nainstalovala docela nedávno a po pravdě řečeno mě hodně zaujal. Neměl by někdo z vás typ jak ho nastavit tak, aby mi ukládal každých cca 5 minut pozici z GPS do souboru, který by se po připojení do WiFi (např. ráno když přijdu do kanceláře) přesunul někam na FTP server, odkud by jsem si data mohla prohlížet třeba v nějaké mapové aplikaci? Jezdím hodně po klientech a následující den dělám vždycky zápisy z jednání a moc by mi to pomohlo. Předem díky za nápady. G.




Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2420
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od aldabubo » pát 15. srp 2014 8:10:43

K ukládání pozicr GPS slouží trackovaci aplikace. Hledej spíše na Google Play. Taskerem bych to nedělal.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert


dansafe
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: pon 28. bře 2011 19:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Tab

Re: Tasker

Příspěvek od dansafe » pát 15. srp 2014 8:13:29

A treba zkusit i toto....https://carcontrol.cz.o2.com/web/ ...webova aplikace i androidi aplikace.
Naposledy upravil(a) dansafe dne pát 15. srp 2014 11:14:35, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2420
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od aldabubo » pát 15. srp 2014 8:16:09

Nebo aplikace operátorů, přesně tak.
Btw: necituj předchozí příspěvek!
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » pát 15. srp 2014 19:12:48

History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5



gabinov
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 15. srp 2014 5:50:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 mini

Re: Tasker

Příspěvek od gabinov » čtv 21. srp 2014 7:00:36

Díky moc za Vaše reakce. Měla jsem představu, aby to běželo právě na Taskeru. Chtěla bych mít všechna nastavení v jedné aplikaci. Jednak u externích aplikací člověk nikdy neví co jejich autor časem udělá, jak co změní a za druhé by se dalo časem nastavení svázat třeba i s jinými požadavky, které třeba vyvstanou. G.


daxter747
Stálý androiďák
Příspěvky: 173
Registrován: pát 14. říj 2011 18:03:21
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: N5 Android 6

Re: Tasker

Příspěvek od daxter747 » pát 22. srp 2014 16:57:47

Ahoj, mám nexus 5 a když podzim tlačítko domů tak místo ikonky google mi to dovolí přepnout na tasker. Asi se na to musí nastavit nějaká funkce přes tasker ale vůbec nevím kde to mám nastavit, protože to zatím nic neudělá. Víte kde to nastavit? Díky
Spoiler:
Screenshot_2014-08-22-17-58-36.png
Screenshot_2014-08-22-17-58-36.png (887.27 KiB) Zobrazeno 4411 x

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » pát 22. srp 2014 22:21:57

Mě to nabídne menu s Úkoly z Taskeru, který můžu přiřadit :)
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5


daxter747
Stálý androiďák
Příspěvky: 173
Registrován: pát 14. říj 2011 18:03:21
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: N5 Android 6

Re: Tasker

Příspěvek od daxter747 » sob 23. srp 2014 16:32:00

Mě se právě nic neukáže.

Uživatelský avatar

orbit09
Stálý androiďák
Příspěvky: 129
Registrován: pon 26. zář 2011 19:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od orbit09 » pát 29. srp 2014 12:43:28

Ahoj, dokázal by mi někdo poradit, jak udělat, aby se každou hodinu restartovala aplikace UI systému? Děkuji :)
LG Optimus One -> Galaxy Nexus -> LG G3 -> Samsung Galaxy S8

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » pát 29. srp 2014 19:22:49

Zkusil bych Fast reboot plugin http://goo.gl/Ca39a
--
LG Nexus 5 16GB

Uživatelský avatar

orbit09
Stálý androiďák
Příspěvky: 129
Registrován: pon 26. zář 2011 19:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od orbit09 » pát 29. srp 2014 20:21:45

Já právě nechci, aby se rebootoval. Jen, aby se restartovalo UI systému.
LG Optimus One -> Galaxy Nexus -> LG G3 -> Samsung Galaxy S8

Uživatelský avatar

mahon
Moderátor
Příspěvky: 2293
Registrován: stř 18. kvě 2011 16:33:35
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: NOTE 3 n9005
Bydliště: Vsetínsko

Re: Tasker

Příspěvek od mahon » pát 29. srp 2014 20:42:33

To není možné. Jedině reboot.

Uživatelský avatar

orbit09
Stálý androiďák
Příspěvky: 129
Registrován: pon 26. zář 2011 19:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od orbit09 » pát 29. srp 2014 20:56:58

Tak jakto, že někdo napsal tohle (úplně dole)
LG Optimus One -> Galaxy Nexus -> LG G3 -> Samsung Galaxy S8

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11309
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » pát 29. srp 2014 21:41:10

Takto:
http://forum.xda-developers.com/showpos ... 1649246365

Edit: osobně odzkoušeno a funguje

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od urys » pát 29. srp 2014 23:24:01

Fastreboot plugin neprovadi restart telefonu, ale pouze "restart" aplikaci, jakysi refresh, neni to uplne restartovani ui, nic mene dojde k uvolneni pameti. Myslelo jsem, ze to tim restartem sledujes.
Nicmene jumbo78 to rozlousknul ;).
--
LG Nexus 5 16GB


nomira61
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 31. srp 2014 8:03:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Mako + Paranoidandroid

Re: gabinov

Příspěvek od nomira61 » ned 31. srp 2014 8:12:08

podívej se na "taskermagie" Daniel Stříbrný tam má mnoho témat. A je tam i kniha jízd pro Tasker. Třeba najdeš inspiraci :)

Uživatelský avatar

pRo_lama
Moderátor
Příspěvky: 6424
Registrován: pon 06. pro 2010 7:41:23
Reputace: 326
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Twitter: pRo_lama
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od pRo_lama » sob 13. zář 2014 7:55:25

Používa niekto Tasker na G3 aj pri zapnutom Knock Code? Potreboval by som nejako nastaviť Tasker, aby mi pripájal moje Gear Fit hodinky k mobilu pomocou BT. Ide mi o to, že sa mi sami nepripoja, keď sa vrátim z miesta, kde nebolo pokrytie BT. Vždy musím potom ísť do aplikácie Gear Fit Manager a manuálne ich pripojiť. Dalo by sa to spraviť cez Tasker?

Tu som našiel niečo podobné, ale nie je to presne to čo hľadám - http://www.reddit.com/r/LGG3/comments/2 ... th_tasker/ - a ani netuším ako to nastaviť. Tasker je pre mňa španielska dedina. :D

EDIT: Vyriešil som to takto. Treba nastaviť Tasker podľa tohto príspevku - http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1 - a doplniť na začiatku a na konci o tieto 2 tasky - http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=24 - je tam aj obrázok ako to má vyzerať.
MOBIL: Samsung Galaxy S8 (64 GB) | TABLET: Nexus 7 (2013)
GADGET: Samsung Gear S2 (SM-R720) + Samsung Gear Fit (SM-R350) + Sony SmartWatch 2


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » sob 01. lis 2014 14:02:10

Precteni upozorneni
Mam dual SIM, MTK plugin a SVOX Iveta. Vse bezne funguje, jak ma. Mam task, ktery prepne SIM na prvni, spusti kod na zjisteni kreditu, objevi se hlaseni o zustatku, po te prepne na SIM2 a provede totez.
Lze nejak toto hlaseni precist prostrednictvim SVOX? Pripadne odeslat mailem na urcenou adresu?
Dik za nakopnuti.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » sob 01. lis 2014 17:47:57

přes Say


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » sob 01. lis 2014 19:06:51

Muzes to upresnit? Say bezne pouzivam, ale jak mam nastavit, aby predcital text upozorneni?
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼

Uživatelský avatar

mpmajo
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: čtv 08. črc 2010 12:35:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire LeeDroid HD 3.3.3-R5 S-Off

Re: Tasker

Příspěvek od mpmajo » sob 01. lis 2014 19:22:59

Ulož do premennej čo chceš prečítať. Napríklad %KreditSim1 a potom použi Say: napr. "Stav kreditu na SIM karte 1 je %KreditSim1"


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » ned 09. lis 2014 8:22:19

Ulož do premennej čo chceš prečítať. Napríklad %KreditSim1....
Muzes to upresnit, kterou promennou mam ulozit, zkousel jsem %NTITLE, ale bez vysledku:-(
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼

Uživatelský avatar

mpmajo
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: čtv 08. črc 2010 12:35:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire LeeDroid HD 3.3.3-R5 S-Off

Re: Tasker

Příspěvek od mpmajo » ned 09. lis 2014 12:38:55

Neviem presne ako máš vytvorený profil na zistenie kreditu na SIM karte, takže to skúsim takto.
Použi variable set a tam nastav tú premennú napr. "Name: %KreditSim1" a do druhého riadku "To: tu zadaj vstup odkiaľ si získal stav kreditu"

Uživatelský avatar

mpmajo
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: čtv 08. črc 2010 12:35:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire LeeDroid HD 3.3.3-R5 S-Off

Re: Tasker

Příspěvek od mpmajo » ned 09. lis 2014 12:40:39

Neviem presne ako máš vytvorený profil na zistenie kreditu na SIM karte, takže to skúsim takto.
Použi variable set a tam nastav tú premennú napr. "Name: %KreditSim1" a do druhého riadku "To: tu zadaj vstup odkiaľ si získal stav kreditu"


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » ned 09. lis 2014 13:58:09

Jak odeslat mail via Tasker?
Zkousim nastavit automaticke odeslani mailu, vyuzivam
vse je OK, adresat,predmet,text...,ale odeslani musim potvrdit kliknutim na display. Lze i toto zautomatizovat?
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼

Uživatelský avatar

Sataník
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 01. zář 2013 10:22:36
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Tasker

Příspěvek od Sataník » ned 09. lis 2014 14:29:53

Určitě to půjde s pluginem AutoInput. Bez něj netuším.
Siemens A60 -> BenQ - Siemens E71 -> Nokia 5610 -> Nokia 5800 -> Nexus 4 -> LG G2 -> LG G4 -> Lenovo Vibe P1


homi
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: stř 17. lis 2010 19:42:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi: MiMix2S (Andr.9)
Mobil 2 / ROM: Redmi Note4X (Andr.7)
Bydliště: Trinec

Re: Tasker

Příspěvek od homi » ned 09. lis 2014 15:05:57

Dik za tip, to asi jen pro android 4.3 (mam 4.2), dalsi duvod k ROMkovani.
Xiaomi Note (root), HTC EVO 2.3 • ☼☼☼☼☼

Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » ned 09. lis 2014 15:08:03

Příkaz: input tap xyz xyz
xyz vyměň za čísla
Nebo plugin "SilentMail"
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5

Uživatelský avatar

Damianus
Androiďák!
Příspěvky: 353
Registrován: pát 12. lis 2010 22:59:51
Reputace: 3
Twitter: damianus
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od Damianus » pon 17. lis 2014 23:32:05

Dlouho řeším otázku docházky, chci se zeptat uživatelů aplikace, je možné aby aplikace při přiložení NFC tagu přidala sama časovou poznámku do kalendáře, nebo sama odeslala sms či mail?

Díky

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host