ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » úte 18. lis 2014 7:42:25

Určitě to možné je, jen je na to nutný plugin pro NFC.

BTW. kdyby někdo řešil, jak s taskerem vypínat mobilní data na Androidu 5.0:
http://forum.xda-developers.com/android ... e-t2937936

(kladné hodnocení potěší :D)


iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


Uživatelský avatar

Damianus
Androiďák!
Příspěvky: 353
Registrován: pát 12. lis 2010 22:59:51
Reputace: 3
Twitter: damianus
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od Damianus » úte 18. lis 2014 7:49:50

Ok protože ty různé nfc tooly vždy je otevřou předdefinovaný mail nebo SMS ale odeslání je na uživateli. A já potřebuji plnou automatiku.

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od kecinzer » úte 18. lis 2014 8:02:06

Bude umět to, co umí tasker.
https://play.google.com/store/apps/deta ... locale.nfc tohle je ten plugin.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od ja_som » úte 18. lis 2014 9:00:56

Ahojte, potreboval by som poradiť...

Chcel by som cez Tasker vytvárať screenshoty, vytvoril som teda nový task s Run Shell príkazom:

Kód: Vybrat vše

/system/bin/screencap -p /storage/emulated/0/Pictures/Screenshots/Screenshot-%DATE-%TIME.png
ale výsledné screeny majú 0b a teda sú prázdne...

Viete mi s tým pomôcť?


Nexus7 II Android 5.0


Ď.
:ugeek:

Uživatelský avatar

Damianus
Androiďák!
Příspěvky: 353
Registrován: pát 12. lis 2010 22:59:51
Reputace: 3
Twitter: damianus
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od Damianus » úte 18. lis 2014 21:42:56

No takže jsem se zasekl na tom, email se neodešel automaticky. Prostě ho to sestaví, ale odeslat ho musím ručně. Jde to aby se odeslal bez zeptání?



sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » úte 18. lis 2014 21:47:28

kecinzer píše:Určitě to možné je, jen je na to nutný plugin pro NFC.

BTW. kdyby někdo řešil, jak s taskerem vypínat mobilní data na Androidu 5.0:
http://forum.xda-developers.com/android ... e-t2937936

(kladné hodnocení potěší :D)

tasker v androidu 5.0 neumí vypnout data? A umí je zapnout?


Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 258
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Ivanhoe » stř 19. lis 2014 19:15:51

lidičky - help :facepalm:
občas se mi stávalo (jednou za deset let pane doktore), že se mi tasker vypnul a musel jsem ho znovu nahodit - což v praxi stačí tasker spustit a hned z aplikace vyjet - hned se všechno zaktivuje. Myslel jsem, že to stalo vždy po nějaké aktualizaci...

Nyní jsem tasker "zatížil" dalšími tasky pro hodinky Pebble a najednou se mi tasker je schopen vypnout každé dva dny... Je to děsný, neb jsem si na Tasker dost zvyknul, mnohé věci neřeším a najednou jsem na tom hůř než ostatní, kteří si věci dělají manuálně


hledal jsem ve vláknu, ale slova aktivní, neaktivní, vypn* apod. se tady používají v kombinaci s profily a ne s aplikací samotnou

nevíte čím by to mohlo být ??? Je možné, že by se tasker vypnul (nebo zmrazil) po nějaké chybě ?
podotknu, že ikona (vlevo nahoře) je vždy barevná, ale profily nejedou ani nejsou zelené (i když by měly být)

Váňa

Uživatelský avatar

Scrat
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pon 15. lis 2010 21:48:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS5
Mobil 2 / ROM: THL5000
Tablet: Galaxy Note 10.1
Bydliště: Brno

Re: Tasker

Příspěvek od Scrat » ned 04. led 2015 20:37:30

Zdravím všechny,
před pár dny jsem si pořídil Tasker a víkend jsem strávil pročítáním tohoto (a jiných) fór, nicméně nikde jsem nenašel řešení mého problému:
potřeboval bych, aby v případě, že mám spuštěný Tasker, nevypínal display po standardně nastavených 30-ti vteřinách, ale aby vydržel On cca 5 minut.
Mám to takto u některých jiných aplikací, ale když chci vytvořit profil s Taskerem přes "Application", v "App Selection" mi jej nenabízí, ani když zvolím "All"...
Nějaká dobrá duše, která mě nakopne, prosím?
Díky předem :)
Samsung Galaxy S 5 a THL5000


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » ned 04. led 2015 20:58:30

A to chceš jen pro některé aplikace nebo pořád?

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11301
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » ned 04. led 2015 21:02:34

Taky mi to Tasker nenabízí. Ono možná to je tím, že běží neustále na pozadí, takže by to nemělo smysl - timeout by byl furt na těch 5 minut
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Scrat
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pon 15. lis 2010 21:48:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS5
Mobil 2 / ROM: THL5000
Tablet: Galaxy Note 10.1
Bydliště: Brno

Re: Tasker

Příspěvek od Scrat » ned 04. led 2015 21:06:07

@sNOW

pro některé app už to mám nastavené, jen ten Tasker mi nejde... jak se teď s ním učím a hledím na gůgl, tak je opruz pořád zapínat display, páč mi proběhne 30 vteřin nečinnosti... :)
a nechci zapínat dlouhou dobu displeje systémově... :)

EDIT by jumbo78: Nezneužívej citaci! Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je!

@jumbo78
OK, už jsem si je přečet... ;)
nicméně, stačilo by mi, kdyby to šlo jen když ho mám zobrazený... no nic, zkusím to nějak obejít. i tak díky za rychlé reakce oběma ;)
Samsung Galaxy S 5 a THL5000


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » ned 04. led 2015 21:34:30

Aha, jsem si dotaz nějak špatně přečetl :D :D


optimas
Robot
Příspěvky: 1038
Registrován: čtv 20. říj 2011 11:35:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815

Re: Tasker

Příspěvek od optimas » sob 10. led 2015 12:05:52

Ahoj, umí Tasker jednoduchou věc přepínat mobil v určitou dobu do modu letadla bez rootu a případně jak to nastavit, protože se v tom nevyznam

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od ja_som » sob 10. led 2015 12:12:17

Režim v lietadle od Androidu 4.2 bez rootu nejde, potrebuješ ešte apku SecureSettings, ktorá root vyžaduje...

Spoiler:
Obrázek
:ugeek:


optimas
Robot
Příspěvky: 1038
Registrován: čtv 20. říj 2011 11:35:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815

Re: Tasker

Příspěvek od optimas » sob 10. led 2015 12:16:39

Hm tak to je špatné. Nezbývá než zkusit jestli to půjde přes NFC štítky

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11301
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » sob 10. led 2015 12:28:35

Proč? Stačí tu apku stáhnout a použít přes Tasker...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


optimas
Robot
Příspěvky: 1038
Registrován: čtv 20. říj 2011 11:35:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815

Re: Tasker

Příspěvek od optimas » sob 10. led 2015 12:37:34

Myslíš tu Secure setting? Ta přeci potřebuje root

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11301
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Tasker

Příspěvek od Jumbo78 » sob 10. led 2015 12:40:37

Jaj, sry, přehlédl jsem, že to chceš bez rootu. Omlouvám se
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » sob 10. led 2015 14:11:51

bez rootu použít Tasker a plugin autoinput.


optimas
Robot
Příspěvky: 1038
Registrován: čtv 20. říj 2011 11:35:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815

Re: Tasker

Příspěvek od optimas » sob 10. led 2015 15:36:41

Tohle vůbec není šance použít bez nějakého návodu nebo kdo by ti něco vysvětlil co a jak. Tohle je psycho apk.


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 420
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » sob 10. led 2015 21:57:54

Chce to vyšší dívčí :D :D
ale jde to.

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od Mishack » sob 10. led 2015 22:04:38

N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 258
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Ivanhoe » stř 14. led 2015 14:05:53

Lidi, jak spustit na 10minut internetové rádio a zase ho pak vypnout ???

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 752
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od ja_som » stř 14. led 2015 14:16:45

Stačí keď apku rádia len spustíš a začne hrať? Či musíš v nej aj niečo klikať?
A pri ukončovaní rádia treba zase niekam kliknúť alebo stačí ho dať na pozadie alebo ho treba ukončiť?
:ugeek:


Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 258
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: Tasker

Příspěvek od Ivanhoe » sob 17. led 2015 20:13:48

nu, já bych to rád přímo, tedy bez spouštění aplikace na internetová rádia
konkr. mi jde o radiožurnál - spustil by se dejme tomu v 7:00, poslechl bych si zprávy - ty by mě spolehlivě zvedly z postele, po skončení (cca 5 minut) utnout

nevyznám se v tom, na jakém principu fungují iradia...
našel jsem, že se na počítači rádio automaticky spustí, když zadám tuto adresu: http://icecast7.play.cz:8000/cro1-128.mp3
na mobilu však ne - tam se musí kliknout na play
stáhnout a pak spustit, neé - skoro to vypadá, že ten soubor stále roste

s aplikacema typu TuneIn by to nějak šlo, ale tam mi zase nefunguje Kill app (root mám), resp. po zadaném čase mobil vyskočí z aplikace, ale ta hraje vesele dál a to mi rozbíjí další plán, aby se spustilo JINÉ internetové rádio s hudbou...
chjó taková banalita a nic k tomu


picmis
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 04. led 2015 16:01:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia Z5c - Asus Zenfone 5
Mobil 2 / ROM: ZTE Grand X IN
Tablet: Acer Iconia Tab B1-710
Tablet 2 / ROM: ZeniThink Z102 ZePad

Re: Tasker

Příspěvek od picmis » čtv 12. úno 2015 10:27:08

Ahoj, jsem čerství uživatel Taskeru a marně se snažím vytvořit profil pro Bluetooth. Chci aby, když je v dosahu Bluetooh reciever se spustil MP3 přehrávač a hrál a když se reciever ztratí z dosahu tak se přehrávač vypne. Mě se při připojení recieveru zapne Hudba Play, ale nezačne hned hrát musím stisknout play a při odpojení se Hudba Play nevypne.
Byl by ochoten mi někdo poradit?

Uživatelský avatar

zippy.d
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: stř 29. pro 2010 18:25:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer Liquid E380
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Tasker

Příspěvek od zippy.d » pát 13. úno 2015 8:53:18

Aplikaci ti zapne, ale nespustí přehrávání. Šlo by to ale takhle:
Profil -> State -> Net -> BT connected...
Task -> Media -> Music play nebo Music play Dir... Vybereš soubor nebo složku...


picmis
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 04. led 2015 16:01:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia Z5c - Asus Zenfone 5
Mobil 2 / ROM: ZTE Grand X IN
Tablet: Acer Iconia Tab B1-710
Tablet 2 / ROM: ZeniThink Z102 ZePad

Re: Tasker

Příspěvek od picmis » pát 13. úno 2015 10:07:41

No play dir jsem zkoušel, ale byla tam chybová hláška, že ve slože emulated 0 nebo tak něco.


spe
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 20. úno 2015 13:43:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung xcover2

Re: Tasker

Příspěvek od spe » pát 20. úno 2015 14:09:51

Zdravim
Daji se v taskeru delat nejake pocetni operace s promenyma, popripade jak ?
zkousel jsem to prez variable set ale, nejak se mi nepodarilo dosahnout pozadovanyho vysledku, potreboval bych nejak nakopnout :-).
Dik

Uživatelský avatar

Damianus
Androiďák!
Příspěvky: 353
Registrován: pát 12. lis 2010 22:59:51
Reputace: 3
Twitter: damianus
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od Damianus » sob 28. úno 2015 21:56:57

Je možné když je splněna podmínka tak aby tasker odeslal zprávu přes whatsapp nebo telegram či gtalk?

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti